2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar aişem oynadı korkttu beni benim zilli kızım ama doğsun ben ona yapacağımı bilirim :)

Neyse bahanem oldu doktora gitmek için aldım randevumu bugün kızımıda görürüm inşaaalah. hem Popomda pempe pembe büyük çizikler var şişmiş sivilcenin bbüyüğü gibi onlarıda sorarım. Ben artık sandalyede oturamıyorum kızlar ya bebişim yukarımı çıktı ne olduysa baskı yapıyor yukarıya..

Bu arada doktorum bana taaa en başından lise vermişti buna uy ayda 1 kilo al diye ben oldum 90 kilo şimdi başladım ona uymaya ne kadar süperim yaa

kızlar merhaba

ben moonsun88 2012 kasım anneleri topiğiindenim hamd olsun Rabbim bize bu güzel duyguları nasip etti hayırlısıyla sizde bizde güzel meleklerimize kavuşuruz Allah korusun ya olmasaydı meleklerimiz yıllarca aylarca beklemek zorunda kalsaydık ne yapardık bizzz

kızlar ablam bu ay tüp bebek tedavisine başlıcak zorlu imkanların arasında yaptıracaklar sizden birşey rica edebilirmiyim biz topikteki arkadaşlarla 1 yasin okucaz sizde buna katılırmısınız

41 hamileyle 41 yasin okucaz inşAllah siz sevgili arkadaşlarım bu sevaba ortak olmak istermisinizz

Ben okurum canım 1 tane mi okuycaz.. Allah şifasını versin...

bende okurum canım Rabbim hayırlısını nasip eder inşaAllah

bebeklerimiz gerçekten mucize , yazı o kadar güzel anlatmış ki durumu. paylaşım için teşekkürler

valla bayadır yumurta yiyemiyorum midem almıyor...ben kızıma oda yapamıcam bi süre kendi odama koycm yatagını birde sürekli ist.e orduya falan gidiyorum yanımda yatağıda götürürüm rht olur diye düşündüm kiradayım bi de tayin işimiz var kendi evimize taşınırsak bu zamanlar o zamn alrım ddm

selam kızlar geçmiş yapmadan daldım nasılsınız bakalım sıcaklardan ben baya fenayım geceleri çok zor uyuyorum birde güğüs uçlarında ağrı var iki gündür niye oluyo anlamadım doktorumu aradım bu hafta kontrolümüz vardı izne çıkmış nasıl iş anlamadım acil bişey olsa napıcaz ne sorumsuz insanlar bunlar ya rütun kontrole gidiyoruz sonuçta en azından haber versinler gidelim kontrole

selam güzel anneler!!! geçmiş yapmadım çok yorgunum çünkü... Sakinleşmek için klasik müzik dinliyoruz şimdi kızımla ve açık çay içiyoruz.... Sakinleşmek için diyorum çünkü sabaha karşı eşimi rüyamda (allah korusun onu) ölmüş gördüm ağlaya ağlaya uyandım zor sakinleştirdi beni.. çok kötü bir durum gecenin bir yarısı avaz avaz bağırarak ağladım (((( neyse ki rüyaymış.. Kızımızı düşün yapacağın alışverişleri düşün dedi öyle avuttum kendimi.. zorla uyudum her tıkırtıda uyandım... Allah kimseciklere yaşatmasın... rüyada bile göstermesin öyle.... çoookkk kötü :"( hala gözümün önüne geliyor.. Unutmaya çalışıyorum, 3 kere aradım sabahtan beri... Kafamdan çıkarmam gerek en iyisi internetten alışverişe bakınayım biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…