sen ve senin durumundakiler için gerçekten çok kulanışlı bu yataklarvalla bayadır yumurta yiyemiyorum midem almıyor...ben kızıma oda yapamıcam bi süre kendi odama koycm yatagını birde sürekli ist.e orduya falan gidiyorum yanımda yatağıda götürürüm rht olur diye düşündüm kiradayım bi de tayin işimiz var kendi evimize taşınırsak bu zamanlar o zamn alrım ddm
kızlar bide birşey sorucam medine hurması duyan varmı çok faydalıymış fakat 1-2 den fazla yenmemeliymiş doğumu tetikliyormuş bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
bende suruyrm ama sımdıye kadr hıc bısı yoktu sankı dun ole bısıler gordum ayy cok afdrsnz ama bugn gıydgm camasırda bıraz dar geldı sıkıp duruo eskı halımdeyım sandım uyku sersemı galıba:))):))))) çatırdamışım derkennnn yaaaa çatlamak yasak forumdaki tüm kızlaraaaa yaskaladım çatlamayı:ddd
ne olur çatlamayalım
artık her akşam yağlanıyorum gğreşçiler gibi:dddd
memişlere bile sürüyorum uçlarınaa oralarda yara olmasın diyee:d
valla bayadır yumurta yiyemiyorum midem almıyor...ben kızıma oda yapamıcam bi süre kendi odama koycm yatagını birde sürekli ist.e orduya falan gidiyorum yanımda yatağıda götürürüm rht olur diye düşündüm kiradayım bi de tayin işimiz var kendi evimize taşınırsak bu zamanlar o zamn alrım ddm
kızlar bide birşey sorucam medine hurması duyan varmı çok faydalıymış fakat 1-2 den fazla yenmemeliymiş doğumu tetikliyormuş bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
merhaba kızlar, hayırlı cumalar hepinize...
dün gece doğum yapanların haftalarını ve doğum türlerini inceledim, sonuçlar çok garip, mesela haziran anneleri 58 kişiden sadece 18 i normal doğum yapmış gerisi sezeryan. mayıs annelerinde ise 95 kişiden 26 sı normal doğum yapmış. acaba hepsi kendileri mi sezeryan istedi, yoksa mecburi mi oldu, eğer öyleyse normal diyip duruyoruz ama yapamıcaz gibi görünüyor.
selam güzel anneler!!! geçmiş yapmadım çok yorgunum çünkü... Sakinleşmek için klasik müzik dinliyoruz şimdi kızımla ve açık çay içiyoruz.... Sakinleşmek için diyorum çünkü sabaha karşı eşimi rüyamda (allah korusun onu) ölmüş gördüm ağlaya ağlaya uyandım zor sakinleştirdi beni.. çok kötü bir durum gecenin bir yarısı avaz avaz bağırarak ağladım(((( neyse ki rüyaymış.. Kızımızı düşün yapacağın alışverişleri düşün dedi öyle avuttum kendimi.. zorla uyudum her tıkırtıda uyandım... Allah kimseciklere yaşatmasın... rüyada bile göstermesin öyle.... çoookkk kötü :"( hala gözümün önüne geliyor.. Unutmaya çalışıyorum, 3 kere aradım sabahtan beri... Kafamdan çıkarmam gerek en iyisi internetten alışverişe bakınayım biraz...
merhaba kızlar, hayırlı cumalar hepinize...
dün gece doğum yapanların haftalarını ve doğum türlerini inceledim, sonuçlar çok garip, mesela haziran anneleri 58 kişiden sadece 18 i normal doğum yapmış gerisi sezeryan. mayıs annelerinde ise 95 kişiden 26 sı normal doğum yapmış. acaba hepsi kendileri mi sezeryan istedi, yoksa mecburi mi oldu, eğer öyleyse normal diyip duruyoruz ama yapamıcaz gibi görünüyor.
merhaba canım sana da hayırlı cumalar,,,
bende dun mayıs annelerı dogum lıstesıne baktım, bazılarında zorunlu sezeryan olan da var,,,ama evet cogu sezeryan, bakalım allah hakkımızda hayırlı olanı nasıp etsin.. saglıkla kavusalım kuzularımıza ınşallah. amin..
canım bildiğim ve duyduğum kadarıyla bazı doktorlar normal doğumda komplikasyonların daha fazla olması dolayısı ile hiç riske girmeden sezeryan öneriyorlar... Normal doğuma teşvik eden doktor kalmadı... Ben de henüz konuşmadım ama ilk zamanlarda sormuştum normal doğumu mu tercih edersiniz diye.. Doktorum da çatı kontrolü yapıyoruz, eğer çatı müsaitse önceliğim normal demişti... Çatı kontrolünü de biliyorsunuzdur..... 8)))) elle muayene 32. haftada yapılıyordu galiba... Yani özetle doktorun neye meyilliyse sana onu tercih ettirmeye çalışıyor...
ben de daha konuşmadım, çarşamba günü randevum var, sorucam bu sefer, inşallah daha erken falan demez
ah canım, allah hayıra cıkarsın, bıdaha yasatmasın,guzel seyler düşün...
bende hftasonu cantamızı hazırlıcam artık,
park yatagıda temmuzda alırız nasıpse,, sen besık parkyatak fılan aldnmı? nerden alcaksın yada, ??? ben kraft 504 düşünüyorum
Sağol canım benim yaa... amin......
ben daha çanta hazırlamadım, haftaya alışverişe devam edeceğim. Çalıştığım için fazla çıkamıyorum... hafta sonları eşimle alışveriş zor oluyor malum erkekler hemen alınsın bitsin istiyor, ben iki saat mağaza dolaşmak istiyorum en iyisini bulmak için.... neyse kendim yapacağım teyzemiz ile)) iki kafadar tam oluyoruz onunla :))))))))
park yatağa gelince ben şundan sipariş etmiştim.. Ablam da kullanmıştı. Tavsiye ettiği için sipariş verdim.. geçen hafta geldi kurduk çok güzel.. bir bak istersen :
baby 2 go sallanır lüks park yatak 8407 kırmızı haki
selam kızlar geçmiş yapmadan daldım nasılsınız bakalım sıcaklardan ben baya fenayım geceleri çok zor uyuyorum birde güğüs uçlarında ağrı var iki gündür niye oluyo anlamadım doktorumu aradım bu hafta kontrolümüz vardı izne çıkmış nasıl iş anlamadım acil bişey olsa napıcaz ne sorumsuz insanlar bunlar ya rütun kontrole gidiyoruz sonuçta en azından haber versinler gidelim kontrole
kızlar slm nasılsınız ben sıcaklardan kafayı kaldıramıyorum birkaçgündür.dün öğleye doğru bir ara uzandığımda 3 harflilerden birtanesi beni fena korkuttu.bütün bildiğim sureleri okudum en son nas 'ı okuyunca bıraktı beni.bugünde uyumamaya çalışıyorum yine gelirse diye.uyumamak içinde temizlik yapıyorum halimde yok offffffff böyle işte.yeni evlendiğimde 30 günlükken filan böyle olmuştu hamileliğimin başında olmuştu şimdi yine başladı.kurtulamayacakmıyım ben yaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?