2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canim cahillik olur mu hic,burda herkes bebegi icin herseyin en iyisini yapma telasinda,tecrubesizlikler olacak ki ne kadar tecrube de olsa her an yeni ogrendigimiz seyler oluyor ve unutmamak lazim ki her bebek her gebelik bile farkli oluyor,farkli ihtiyaclar doguyor.
sunnet isini iyi dusunun derim,sunnet derisinin altinda birikinti olup sonradan enfeksiyon sorunu yasayan da cok tanidigimiz oldu,oyle bir sorun olmamasi icin de surekli sunnet derisini geri cekip temizlik yapmak gerekiyor,bebegin cani aciyor sikiliyor rahatsiz oluyor vs.gecenlerde bir arkadasimin 2.5 yasindaki oglu sunnet derisinin altindaki birikintiden dolayi ciddi enfeksiyon gecirdi ve acil sunnet soz konusu oldu,ama bu yastaki bir sunnetin cocugun psikolojisindeki yaralari tahmin bile edemezsiniz.Ne olursa olsun bebeklerimiz icin en hayirlisi olsun dilerim.

evet en ııyisını yapma telasındayız, omu iyi bumu ii sorup duruyoruz, herseyı oyle sabunu sampuanı, yatagı , kendıme alırken bukadar dıkkat etmedım hıçbişeye:))
tamam canım,sünnet için dedıklerın aklımda, teşekkurler

hepinize hayırlı cumalar kızlar ay ne çok kaynatmışınız sünnet meselesi konuşulmuş bende doğunca olsun istiyorum ama benden başka herkes en başta eşim olurmu öyle şey diyor bakalım ne yapacağız bana kalsa hemen

canım bende okuyabilirim 2 güne kadar olurmu??

ılk kım doguracak merak edıyoruz dıe konusulmuss .. bence ıııkız anneeleerı bızden once kavusucaklar yavrularınaa buardaa temmuz annelerınden bırı bugun doguma gırıcektıı neoldu acaba:18: .. bızdee erken dogurmayız ıns:26:

bende senden gördüm okudum

psikolojik herhalde, doğuranlara değilde doğuramayanlara taktım bende oyle olursam diyeeeeeeeeeee

aslında onu bende dusundum ama benım ıcımden hep bayramdan sonaa gelıcekmıs gıbıme gelıoo 41 haftası dolupta olmayanlar var ole olsaydımm cok panık olurdum herhalde nzaman olcakk dıee :18::18:

aslında onu bende dusundum ama benım ıcımden hep bayramdan sonaa gelıcekmıs gıbıme gelıoo 41 haftası dolupta olmayanlar var ole olsaydımm cok panık olurdum herhalde nzaman olcakk dıee :18::18:

ayyy seninle günlerimiz aynı ya, yani 1 güncük var... Bende oyle hissediyorum nedense....

Herkes soruyor ne zaman doğum diye?

Eylül 13 gibi ama belli olmaz tabi diyorum. Bazen ağustos sonu diyorum istemsiz yani

Allahım hayırlısını versin

Bakım ürünlerini aldınız mı kızlar? Ya da kullanıp bilen var mı?

Biraz araştırayım dedim aklım karıştı

Mustelası, sebamedi, dalini, bübcheni, vs.vs.......:26:

Biz gedikkk bizim koca göbişimize yer açınnnnnn :)

Kızlar bugün Aişemi gördüm cadı kzıım korkttu beni gayet iyi çok şükür elhamdüllilah. Bi sıkıntı yok sadece sen çok kilo alma eğer sen alırsan bebiş alımını durdur dedi hamur tatlılarını hamur işini kes dedi dedide dedi doktor kaşındığımı söyledim karnın gerildİğindendir her ihtimale karşı karnın büyüor safrakesesi salgısı artmış oalbilir dedi kan tahlili yaptırdım

Ayağımdaki şiş ve kan birikmesi için kalp damar dotorna gittim ve bana VARİS ÇORABı önerdi bu sıcaklarda böğğğğğğ en korkunç yanıda fiyatı ayaktan kalçaya kadar olan 160 külotlu hamile varis çorabıda 260tlcikkkkkkkk

Alıp almamaya karar vereemedim

Böyle işte kuzular.. karar aldım daha kendimi yormuycam yoksa Aişem susuyo ses yapmıyo bende üüzlüyorum bu arada günde 10 kere en az hissetmek gerekirmiş hissetmemek su azlığından kaynaklanabilirmiş. Kendimizi çok yoruncada hissedemezmişiz falan filaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…