2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yaaa sorma sizler ikili test muhabbeti yapmaya başladınız ben daha keseyi göremedim. İnsallah hersey yolundadır. Yarın ilk kontrolüm var bakalım...

Görürsün canım merak etme.İkili test için biz biraz erken konuşmaya basladık.11-14. hafta arası yapılacak.Sen bize bakma

Görürsün canım merak etme.İkili test için biz biraz erken konuşmaya basladık.11-14. hafta arası yapılacak.Sen bize bakma

Yaa aslında ben hamile olduğumu çok erken öğrendim. 3 haftalıkken. 4 haftalık olduğunda dr a gittim ama daha çok erken haftaya gel dedi bana.. Araya bir de seyahat girince mecburen yarın gideceğim...Düşük tehlikesi var mı yok mu çok merak ediyorum. Ona göre 1. trimeste rpilates hareketlerine başlayacağım Dr onaylarsa..

listeyi kim duzenliyor? benim ismim vardi ama silinmis...sagolsun, cok guzel moral oldu bu......

Son düzenleme:
herkese merhaba.....

tup bebek yontemyle hamıle kalmıs bır anne adayıyım.....mınıgım henuz 5 haftalık...ben 29 yasındayım...ilk bebegımmmm...bız cok mucadele ettık ve o lıstede olmak ıstıyoruzzz.......

Gözün aydın. Ben de 5 hafta 4 günlüğüm. Hoşgeldin aramıza...

Gözden kaçmıştır. Ya da yanlışlıkla silinmiştir.. Ben de geçen sene tablo hazırlamaktan sorumluydum ve her hafta mutlaka birini eksik yazardım.. Oluyor böyle şeyler grup kalabalık olunca......

iste, gebeyiz ya, alinganlik yapmak sart...ben sudenaz duzenliyor tabloyu artik diye biliyorum ama o da cok girmiyor foruma galiba...bizim tablo biraz sahipsiz kaldi galiba

iste, gebeyiz ya, alinganlik yapmak sart...ben sudenaz duzenliyor tabloyu artik diye biliyorum ama o da cok girmiyor foruma galiba...bizim tablo biraz sahipsiz kaldi galiba

Bak benim sudenazdan haberim yok..
Alınganlık ve sinirlilik bende de var. Eşime acıyorum bu aralar.. Sinirim tepemde....

ben de kızımda kız hissettim şimdi içime erkek doğuyor farkında olmadan hep oğluşum diye seviyorum

bende çok midem bulanmadığı için erkek gibi geliyor ama
rüyamda kız bebk gördüm emzirim :) çok güzeldi
ne güzel bir duyguymuş
anemmde kız görüyormuş bakalım ne çıkar
Allah ikisnede hasret bırakmasında farketmezz
ikiside olsun yani 1 kız 1 erkek :)
ama ilki kız olması sanki daha ii sana yardım eder bakkar kardeşine biraz büyünce

Canım vitamin kullanıyorsan greyfurt suyu içmek zararlı olabilir.Doktorunla görüstün mü? Ben cuma gidince mutlaka soracagım.Folik asit aldıgım için korkuyorum greyfurt yemeye ya da içmeye.

bende gireyfurt canım istiyor ama ilaç aldığım çin emilimi azaltıyor diye duydum yiemiyorum

Bak benim sudenazdan haberim yok..
Alınganlık ve sinirlilik bende de var. Eşime acıyorum bu aralar.. Sinirim tepemde....

hic acima, babalik da fedakarlik isterrr:))
bak mesela ben artik camasira inmiyorum (bizim buralarda camasirhane basement'de olur, bilirsin), babanin gorevi o onumuzdeki 7 ay

canım tebrik ederim ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık. Inşallah rabbim hakkında en hayırlısıni verir. Ankara neresi ben de ankara dayım

dikmendeyim canım. sen nerdesin? senin ne kadarlık? ay çok mutlu oldum ya sizlerle paylaşıma girince burda.

ben de çok istiyorum pilatese başlamayı. doktorumla görüşeceğim ben de. bu arada benim karnım çıktı. 6+2'de görseniz anlarsınız hamileolduğumu. zaten kilo da aldım. doktor günümm gelse de hayırlısıyla atlatsam, umarım bir aksilik olmaz.

Canım tebrik ederim.Allah tamamına erdirir insallah.Saglıkla gelir mutluluk getirir bebişin umarım

dikmendeyim canım. sen nerdesin? senin ne kadarlık? ay çok mutlu oldum ya sizlerle paylaşıma girince burda.
Ben de ankaradayım canım eryamanda.Hangi hastaneye gidiyorsun?

Pilates ben de istiyordum ama dikkat etmek lazım.Profesyonellerle yapmak lazım bence.Allah korusun ters bişi olmasın.Dogumda filan rahat oluyormus.Bir de o gün doktorlarda birisi pilates yapmanın cok zararlı oldugunu söyledi.Eklem arası sıvıları kaybetmemize neden oluyormus.Yaslandıgımızda acısını cekecekmişiz.Herkes farklı bişi diyor.Kime inanacagımızı sasırdık.

aman canım dikkat et ben dün işten çıkıp arabayı almaya otoparka gidinceye kadar çok üşüdüm sonra eve gelip hemen yorganın altına girdim ama şifayı kaptım demek ki öksürmeye başladım. hatta öksürürken sağ kasığımda bir ağrı hissettim hala ağrıyor umarım bebişe birşey olmamıştır. ben kefiri hasta olduktan sonra içmeye başladım biraz geç oldu ama ne yapacağımı şaşırdım. annemde her bitkiyi deneme sorun olur diyor yarın bal zencefil karışımını denerim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…