2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Etli nohutla, bulgur pilavı yaptım canım ne çekiyosa onu yapıyorum :) Yürümeye çalışıyorum canım. Misafirlerim gitti ya dinleniyorum şimdi bol bol.. Bilmiyorumki alsam mı almasam mı bi eşimle konuşup karar vercez parasından ziyade bu sıcaklarda onı giymek

bende duydum saf zeytinyağını sür dediler bana da ama z.yağının ağır bi kokusu var kötü kokmazmı bebeğim:44:
bi de zeytinyağı çocuğun gelişimi için de iyiymiş

Kokmaz kokmaz bişeycik olmaz. Burda komşumun bebişi yeni doğdu yıkamadan önce yağlıyolar sonra yıkıyolar sonra bi daha yağlıyolar pmauk gibi oluyo :)

Aynen ne biberon ne emzik ne mama nede pompa hiç birini almıcam bende. Lazım olursa inşallah olmaz eczaneler elimizin altında alınır . Okadar abartmaya gerek yok bence

bende almıcam gerekirse bulunmıcak bişey değil halledilir

Aynen öyle... :)

Demek ki tecrübelerden faydalanmak gerekiyo :) İnşaallah sürecem ben kızıma halis zeytinayğı zyetinyağlı fasulyem benimm

Aynen ya o ilgi o alaka o yemekler of hele o oynayışi hep sürsün istiyorum . Doğurunca hareketlerini çok özlücem kesin
evet ya bana öyle geliyor sanki doğunca bişeyler eksilcek böyle düşününcede üzülüyorum bebeğim kollarımda olcak daha güzel ya diyorum öyle işte

Benimde eşim ordulu oda buraları sevmiyo illa karadeniz istiyo. Anca emekli olunca gideriz

Biz tayin için uğraşıyoruz bakalım artık hayırlısı :) Ankarada ulaşım zor ya sevmiyorum helede arabamız yok ki iğkkk

evet ya bana öyle geliyor sanki doğunca bişeyler eksilcek böyle düşününcede üzülüyorum bebeğim kollarımda olcak daha güzel ya diyorum öyle işte

Hatunlat öyle düşünmeyşin doğunca hiiç aramıycaz bence onun sevgisi saracak zaten düşünmeye vaktimiz kalmıycakk

bizde eşimle aslen orduluyuz eşimde emeklilik hayalleri kuruyor ordu için ben istemiyorum ama napcaz bilmem gerçi daha çooooooooooookkkkk var o günlere

Bu erkeklerin memleket hayranlıği ne bilmiyorum. Ama çocuk belli çocuklar büyüt okut evlilikleri derken emeklilik ankarada geçer boş hayaller kuruyo bizimki. Senede 1kere gidilir okadar

selamm kızllarrr biz geldikkkkk
Zaten ben ankaralı olmayıp da ankarayı seven görmedim. ben de hiç sevmiyorum. benim eşim de ordulu ben denizlili ama düştük bi kere buraya bakalım ne zaman kurtuluruzz

Zaten ben ankaralı olmayıp da ankarayı seven görmedim. ben de hiç sevmiyorum. benim eşim de ordulu ben denizlili ama düştük bi kere buraya bakalım ne zaman kurtuluruzz

Hoş geldiniz
Bizim topic ordulu hatta düz hesap karadenizli doluymuş meğer )

aynen öyle canım ama ankaralılarda istanbulu sevmezler mesela ne çok ordulu varmış dimi

kızlar biz esila'mla gidiyoruz gidelim saçımızı yapalım güzelleşelim babamız gelir akşama yemeğe davetliyiz. Öpüldünüz tatlı göbişliler

slm kızlar bz geldık .. sabahtan kahvaltıya gıttık ordan alısverıse.. bebek ıcın dalının alt acma paketınden aldımmm.. kotex markanın ultra gecesı cıkmıss yogun gunlerde dıo ben hastane ıcın ondan aldım..hasta bezıde ıstıolar burda.. bı paketde ondan aldık .. onlarıda hallettık hayırlısıylaa...
eeve geldıkk.. halılarım yıkamadan gelmıstı evı sıl supur onları yerlestırdık , camasır yka banyoyu yıka derkenn popom yenı yer gorduanca gırebıldımm.. aksama volkan konak konsserı var gıdermıyım bılmem ....gecmıs yapımm sızlerde ıyısınızddır ınsss

slm kızlar bz geldık .. sabahtan kahvaltıya gıttık ordan alısverıse.. bebek ıcın dalının alt acma paketınden aldımmm.. kotex markanın ultra gecesı cıkmıss yogun gunlerde dıo ben hastane ıcın ondan aldım..hasta bezıde ıstıolar burda.. bı paketde ondan aldık .. onlarıda hallettık hayırlısıylaa...
eeve geldıkk.. halılarım yıkamadan gelmıstı evı sıl supur onları yerlestırdık , camasır yka banyoyu yıka derkenn popom yenı yer gorduanca gırebıldımm.. aksama volkan konak konsserı var gıdermıyım bılmem ....gecmıs yapımm sızlerde ıyısınızddır ınsss

sızleerde bunlardan alıcakmısınızz buarada bızımm devlet hastanesı bunları ıstıo malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…