- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
ne yemek hazırladın biz karpuz peynir yedik ama akşama ne yapsam bilmiyorum kendi cnm istemeyince ymk yapasm gelmiyo
sen bence günde 40 dk yürü faydası dokunur bi de çok ayak üstü durma ayakların havada uzan dinlen pahalıymış baya ya o kadar para verilir mi:44:
bende duydum saf zeytinyağını sür dediler bana da ama z.yağının ağır bi kokusu var kötü kokmazmı bebeğim:44:
bi de zeytinyağı çocuğun gelişimi için de iyiymiş
Aynen ne biberon ne emzik ne mama nede pompa hiç birini almıcam bende. Lazım olursa inşallah olmaz eczaneler elimizin altında alınır . Okadar abartmaya gerek yok bence
bende almıcam gerekirse bulunmıcak bişey değil halledilir
bende kızım bebekken hep halis zeytinyağı ile yağlıyordum konaklarına soyulmalarına çok iyi geliyo tavsiye ederim şimdi oğlumada öyle yapmayı düşünüyorum biraz kokuyor ilk sürünce ama sonra vucüt emiyo zaten
valla doğum moğum gelmiyor aklıma niyeyse sanki hep böyle kalcakmışım gibi ben hamileliği çok sevdim heralde
Bende bekarken sincanda oturuyordum. Gezecek yer yokki alışveriş olsun. Bi optimum göksu okadar . Iyiki eşim burada oturuyo ankarayi yeni sevdim 22yıl sonra
selin bizim kendi evimizde etlik de ama eşimin işinden dolayı tayin çıkana kadr nallıhandayız
Ben sevmiyorum Ankarayı Trabzon daha güzelll
evet ya bana öyle geliyor sanki doğunca bişeyler eksilcek böyle düşününcede üzülüyorum bebeğim kollarımda olcak daha güzel ya diyorum öyle işteAynen ya o ilgi o alaka o yemekler of hele o oynayışi hep sürsün istiyorum . Doğurunca hareketlerini çok özlücem kesin
bende sevemedim aslında istanbul gözümde tütüyor....Ben sevmiyorum Ankarayı Trabzon daha güzelll
aynen öyle cnm doğru düzgün bişey yok buralarda köyün gelişmiş hali buralarHı hiç gitmedim bende ayaşlıyim oralarda eminim alışveriş kısıtlıdır.
Benimde eşim ordulu oda buraları sevmiyo illa karadeniz istiyo. Anca emekli olunca gideriz
evet ya bana öyle geliyor sanki doğunca bişeyler eksilcek böyle düşününcede üzülüyorum bebeğim kollarımda olcak daha güzel ya diyorum öyle işte
bizde eşimle aslen orduluyuz eşimde emeklilik hayalleri kuruyor ordu için ben istemiyorum ama napcaz bilmem gerçi daha çooooooooooookkkkk var o günlereBenimde eşim ordulu oda buraları sevmiyo illa karadeniz istiyo. Anca emekli olunca gideriz
bizde eşimle aslen orduluyuz eşimde emeklilik hayalleri kuruyor ordu için ben istemiyorum ama napcaz bilmem gerçi daha çooooooooooookkkkk var o günlere
selamm kızllarrr biz geldikkkkk
Zaten ben ankaralı olmayıp da ankarayı seven görmedim. ben de hiç sevmiyorum. benim eşim de ordulu ben denizlili ama düştük bi kere buraya bakalım ne zaman kurtuluruzz
aynen öyle canım ama ankaralılarda istanbulu sevmezler mesela ne çok ordulu varmış dimiselamm kızllarrr biz geldikkkkk
Zaten ben ankaralı olmayıp da ankarayı seven görmedim. ben de hiç sevmiyorum. benim eşim de ordulu ben denizlili ama düştük bi kere buraya bakalım ne zaman kurtuluruzz
aynen öyle canım ama ankaralılarda istanbulu sevmezler mesela ne çok ordulu varmış dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?