eczanelerde daha yuksek fıyatları cnm bılmem bılıomusunn.. buarada bızım hastanenın ıstedıklerını bıldıgım ıcın aldımm benn hazır olsun dıe.. pımpırıklı oluncada bıraz bole oluo hersey kusursuzz olucakkmasallahh cnm kıızınaa bızde yemek yedık kıızım sımdı costuu
benim cemremde 163 olcakmış tam idael kız boyu :)kızlar şimdi Gürkan Kubilay'ı izliyorum da çocuğunuz olursa boyu kaç cm olur hesaplayabilirsiniz dedi ve bir formül verdi...
Kız çocuğu için : Annenin boyu + babanın boyu - 13 / 2
Erkek çocuğu için : Annenin boyu + babanın boyu + 13 / 2
Yani ben 160 cm babiş 185 cm ikisinin toplamı 345 + 13 = 358 / 2 = 179
Yani bu formüle göre benim paşa 179 cm felan olacakmış
eşimle tartıştım ya....
Her zamanki gibi üste çıkıp benim sinirimi bozdu, o kadar güzel beceriyor ki bunu...Her zaman aynı....Bu da beni daha çok sinirlendiriyor.
Eskiye göre ona olan zaafımı baya törpüledim ama halen uçlarım var, inşallah onları da atlatacağım, bebeğim olunca hiçbir şeyi kafama takmayacağım özellikle eşim konusunda, ne hali varsa görsün!!!
eşimle tartıştım ya....
Her zamanki gibi üste çıkıp benim sinirimi bozdu, o kadar güzel beceriyor ki bunu...Her zaman aynı....Bu da beni daha çok sinirlendiriyor.
Eskiye göre ona olan zaafımı baya törpüledim ama halen uçlarım var, inşallah onları da atlatacağım, bebeğim olunca hiçbir şeyi kafama takmayacağım özellikle eşim konusunda, ne hali varsa görsün!!!
Bende oyleyim, yalnız olmasan da çok iyi yapmışsın, bende biraz mükemmeliyetçiyim her şeyim hazır olsun istiyorum annem kayınvalidem yanımda olmasına rağmen. Gerçi yapamadıça da sinir oluyorum ama Allahım yardım ettiği sürece bende tamamlamaya çalışacağım...
Kimseye yük olmak istemiyorum....
Çok iyi yapmışsın bence.
ewt cnmm amınnnallah kolaylık versin tatlım sana yaa tek olmakta çok zordur...
cossunlarr kıyamam ben onlaraa kocaman olsunlar kontrolum cuma gunu bakalım benım kızz kac kg olmusewet birazdaha pahalı cnm ama hiç gerekde kalmayabilir onlara o yüzden dedim bide senin için demedim sen en iyisini yapmıssın tek başına herşeyle başetmek zordur rabbim sorunsuz tek nefeste kurtarsın inş seni...yemek yiyince daha bi çoşuyolar dimiçossun tabi kızın annesi yeterki çossun
saol cnmm yaa .. allah herkesınn yardımcısı olsunn.. benn herzaman boleydım ama herseyımıı kendı basıma haletmeyı sevıyorumm ..Bende oyleyim, yalnız olmasan da çok iyi yapmışsın, bende biraz mükemmeliyetçiyim her şeyim hazır olsun istiyorum annem kayınvalidem yanımda olmasına rağmen. Gerçi yapamadıça da sinir oluyorum ama Allahım yardım ettiği sürece bende tamamlamaya çalışacağım...
Kimseye yük olmak istemiyorum....
Çok iyi yapmışsın bence.
eşimle tartıştım ya....
aa canım sen denizlilimisin bende denizliliyim :))selamm kızllarrr biz geldikkkkk
Zaten ben ankaralı olmayıp da ankarayı seven görmedim. ben de hiç sevmiyorum. benim eşim de ordulu ben denizlili ama düştük bi kere buraya bakalım ne zaman kurtuluruzz
ole yapanlarınn asıll bıtaraflarındann akıodurr pıslık :) hıc ole ınsanları sevmem.. hamıle hamıle bıle elımden gelenınn fazlasını yapıyorum saolsun esımde cok yardımcı oluyor .. bende esıme temızlık yaptırdım bugunn gorsen halını ter ıcındde kaldıı
benımde 159 cıktı esıme soledım ben kızımı jımlastık kursuna gonderıcemm uzuycak benım kızım dıoobenim cemremde 163 olcakmış tam idael kız boyu :)
Erkekler heğ böyle mi ya bizdede ben %100 haklı olsam eşim allem eder kallem eder o haklı olmuş olur huyları böyle.. Boşve rüzülme bebişine üzülmesin annişi...
Bende var mükemmeleytiçelik her şey en ince ayrıntısına kadar güzel olmalı başak burcu olmanın yanları işte :)
Benimde yanımda kimse yok SUKSUK seni çok iyi anlıyorum... Herşyei yavaş yavaş hallediyorum bende... Havalar ısınınca daha çıkamam şimdiden bile ayaklarımdan sıkıntlıyım giyecek bişey bulamıyorum ve çok acıyolarAllah yardımcımız oalcak inşaallah her şey güzel olacak kızlar ben inanıyorum
kesin öledir gidip evlerine baskın yapsak ne haldedir kimbilireeee bu çocukları tek başımıza yapmadık cnm demi o kadar yardım etsinler artık karnımızda biz taşıyoruz bebişleri onlarda bi iki işin ucundan tutuversinler artık:)
benımde 159 cıktı esıme soledım ben kızımı jımlastık kursuna gonderıcemm uzuycak benım kızım dıoo
saol cnm benımm ... ayakklar konusu hıc acılmasın benımkıler bıyere sıgmıo artık bugunn gezerın 4o numara terlıgını aldımm okadar sıskııı zor olduu davul gıbılerr bundan sonra sokaga cıkamycam sanırım allahtann ttumm gereklı seylerı almısımmm ..
tatlım sıkma canını strese sokma bebişinide illaki oluyo böle tartışmalar malesef herşey mükemmel gitmiyo her zaman ama erkekler bazen gerçekten çok anlayıssız oluyolar yani bu dönemlerde birazdaha anlayışlı olsalar ölürler sanki
Erkekler heğ böyle mi ya bizdede ben %100 haklı olsam eşim allem eder kallem eder o haklı olmuş olur huyları böyle.. Boşve rüzülme bebişine üzülmesin annişi...
cnm yaa olur ole seylr zaten su an duygusal donemdeyızz .. bugunde ogle yemegındee esımın bı lafına alındımm aglamaya basladım sofrada.. ozur fılan dıledııbende ozur dılencek bısey yok ben alındım dedım. yuzumu yıkayıp sofraaya geldım baktım esımdee gozyasları boncuk boncukk dokuluoo .. ıcım cızz etttıı . sonaa yemegımızı yedıkk aglaya aglaya bıde guldukk olee .. bu donemıde busekılde atlatıcaz hayırlısıylaa herkez bole yanıı. tek sen deılsın cnm uzulmee tmm mı
ole tabıkıde cnmmtabıkıde tek basıımıza yapmadıkk
ben 38 gıyıyodum cnmm sımdı 4o sıgdırabılene ask olsun daaha nekadar buyur acaba:18::18::18::18:Canım sen yine bulmuşsun ben zaten 40 giyiyodum 40 olmuyor 40 numara erkek sandaleti alacam ben kendi terliklerim mafetti ayaklarımıÇok ayakta durma sende çok yorma kendini.. Benim eksiklerim kaldı şu kpss sınavı bi geçsin herşeyi tam alıp daha çıkmam herhalde... ağustos başı gibi de temizlik yaparım tamam işte daha neolsun
Teşekkür ederim. Allah razı olsun...
Tamam hamilelikte ayrı duygusalım ama gerçekten bazı huyları beni deli ediyor, bilinç altı yapıyorum bazen böyle patlamalar olabiliyor işte...
Zaten her şekilde çok yorgunum, bedenen ve ruhen... (Bazı sıkıntılarımız var uzun süredir) Ama bugünümüze de çok şükür...
Sadece Allahımdan hiçbir şeyi takmamayı ve onu bu şekilde deli etmeyi nasip etmesini diliyorum.
Teşekkür ederim. Allah razı olsun...
Tamam hamilelikte ayrı duygusalım ama gerçekten bazı huyları beni deli ediyor, bilinç altı yapıyorum bazen böyle patlamalar olabiliyor işte...
Zaten her şekilde çok yorgunum, bedenen ve ruhen... (Bazı sıkıntılarımız var uzun süredir) Ama bugünümüze de çok şükür...
Sadece Allahımdan hiçbir şeyi takmamayı ve onu bu şekilde deli etmeyi nasip etmesini diliyorum.
ewt cnm hhavalar bırdenn ısındııı .. bız hamarat annısler herseyınn ustunden gelırısss alımm allahhhhhSuksuk gule kullan iyiki almissin.ben tecrubeli oldugum halde cogu seyi aldim ama simdiye biraktiklarim icin cok pismanim bugun istanbulun ssicagini gorunce sinirlerim bouldu valla nasil alicam bakalim kalanlari.utelik birde kiim var tek basima olsam nbeyse.yazliga gorumcemle kizinida cagirmistim donustede bana geldiler ayyy evlerinne gitselerde rahat etsem bende:)rahat edemiyorum ister istemez.offfffffffffffffffffff
tek başımıza yapmadığımız halde bile bazen çileden çıkartıyolar kocişler bizi bide tek yapsaydık ne olurdu allah bilir
Hanımlar bebeişlerinize kısa kollu kıyafet aldınızmı benim çıtçıtlı aletler dışında her şey uzun kollu kısa kolluda alayım di mi eylül başı gibi bile doğsa sıcak olur herhalde bi kaçtne buunsunmu?
iyi akşamlar kızlar...
bugün hiç gelemedim, umarım hepiniz iyisinizdir.
Biz bugün oğluma yatak ve alez aldık, kendime de emzirme sütyeni aldım ama eve gelip denedim dikişleri çok çirkiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?