2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende oyleyim, yalnız olmasan da çok iyi yapmışsın, bende biraz mükemmeliyetçiyim her şeyim hazır olsun istiyorum annem kayınvalidem yanımda olmasına rağmen. Gerçi yapamadıça da sinir oluyorum ama Allahım yardım ettiği sürece bende tamamlamaya çalışacağım...
Kimseye yük olmak istemiyorum....

Çok iyi yapmışsın bence.

benim cemremde 163 olcakmış tam idael kız boyu :)

tatlım sıkma canını strese sokma bebişinide illaki oluyo böle tartışmalar malesef herşey mükemmel gitmiyo her zaman ama erkekler bazen gerçekten çok anlayıssız oluyolar yani bu dönemlerde birazdaha anlayışlı olsalar ölürler sanki

Erkekler heğ böyle mi ya bizdede ben %100 haklı olsam eşim allem eder kallem eder o haklı olmuş olur huyları böyle.. Boşve rüzülme bebişine üzülmesin annişi...

Bende var mükemmeleytiçelik her şey en ince ayrıntısına kadar güzel olmalı başak burcu olmanın yanları işte :)

Benimde yanımda kimse yok SUKSUK seni çok iyi anlıyorum... Herşyei yavaş yavaş hallediyorum bende... Havalar ısınınca daha çıkamam şimdiden bile ayaklarımdan sıkıntlıyım giyecek bişey bulamıyorum ve çok acıyolar Allah yardımcımız oalcak inşaallah her şey güzel olacak kızlar ben inanıyorum

allah kolaylık versin tatlım sana yaa tek olmakta çok zordur...
ewt cnmm amınnn
cossunlarr kıyamam ben onlaraa kocaman olsunlar kontrolum cuma gunu bakalım benım kızz kac kg olmus
saol cnmm yaa .. allah herkesınn yardımcısı olsunn.. benn herzaman boleydım ama herseyımıı kendı basıma haletmeyı sevıyorumm ..

cnm yaa olur ole seylr zaten su an duygusal donemdeyızz .. bugunde ogle yemegındee esımın bı lafına alındımm aglamaya basladım sofrada.. ozur fılan dıledııbende ozur dılencek bısey yok ben alındım dedım. yuzumu yıkayıp sofraaya geldım baktım esımdee gozyasları boncuk boncukk dokuluoo .. ıcım cızz etttıı . sonaa yemegımızı yedıkk aglaya aglaya bıde guldukk olee .. bu donemıde busekılde atlatıcaz hayırlısıylaa herkez bole yanıı. tek sen deılsın cnm uzulmee tmm mı

kesin öledir gidip evlerine baskın yapsak ne haldedir kimbilir eeee bu çocukları tek başımıza yapmadık cnm demi o kadar yardım etsinler artık karnımızda biz taşıyoruz bebişleri onlarda bi iki işin ucundan tutuversinler artık:)

benim cemremde 163 olcakmış tam idael kız boyu :)
benımde 159 cıktı esıme soledım ben kızımı jımlastık kursuna gonderıcemm uzuycak benım kızım dıoo

saol cnm benımm ... ayakklar konusu hıc acılmasın benımkıler bıyere sıgmıo artık bugunn gezerın 4o numara terlıgını aldımm okadar sıskııı zor olduu davul gıbılerr bundan sonra sokaga cıkamycam sanırım allahtann ttumm gereklı seylerı almısımmm ..

ole tabıkıde cnmm tabıkıde tek basıımıza yapmadıkk

Canım sen yine bulmuşsun ben zaten 40 giyiyodum 40 olmuyor 40 numara erkek sandaleti alacam ben kendi terliklerim mafetti ayaklarımı Çok ayakta durma sende çok yorma kendini.. Benim eksiklerim kaldı şu kpss sınavı bi geçsin herşeyi tam alıp daha çıkmam herhalde... ağustos başı gibi de temizlik yaparım tamam işte daha neolsun

Erkekler heğ böyle mi ya bizdede ben %100 haklı olsam eşim allem eder kallem eder o haklı olmuş olur huyları böyle.. Boşve rüzülme bebişine üzülmesin annişi...

Teşekkür ederim. Allah razı olsun...

Tamam hamilelikte ayrı duygusalım ama gerçekten bazı huyları beni deli ediyor, bilinç altı yapıyorum bazen böyle patlamalar olabiliyor işte...

Zaten her şekilde çok yorgunum, bedenen ve ruhen... (Bazı sıkıntılarımız var uzun süredir) Ama bugünümüze de çok şükür...

Sadece Allahımdan hiçbir şeyi takmamayı ve onu bu şekilde deli etmeyi nasip etmesini diliyorum.

Suksuk gule kullan iyiki almissin.ben tecrubeli oldugum halde cogu seyi aldim ama simdiye biraktiklarim icin cok pismanim bugun istanbulun ssicagini gorunce sinirlerim bouldu valla nasil alicam bakalim kalanlari.utelik birde kiim var tek basima olsam nbeyse.yazliga gorumcemle kizinida cagirmistim donustede bana geldiler ayyy evlerinne gitselerde rahat etsem bende:)rahat edemiyorum ister istemez.offfffffffffffffffffff

ben 38 gıyıyodum cnmm sımdı 4o sıgdırabılene ask olsun daaha nekadar buyur acaba:18::18::18::18:

takma canım kafaana su an bebegınde uzuluoo ve stres oluo enazından onu dusunn allah yardımcın olsun ıns kısa zamnda gecer cnmm

cnm sen baya bunalmışın belli... inş kısa zamanda atlatırsınız bu durumları ...

Hanımlar bebeişlerinize kısa kollu kıyafet aldınızmı benim çıtçıtlı aletler dışında her şey uzun kollu kısa kolluda alayım di mi eylül başı gibi bile doğsa sıcak olur herhalde bi kaçtne buunsunmu?

ewt cnm hhavalar bırdenn ısındııı .. bız hamarat annısler herseyınn ustunden gelırısss alımm allahhhhh
tek başımıza yapmadığımız halde bile bazen çileden çıkartıyolar kocişler bizi bide tek yapsaydık ne olurdu allah bilir

hehe napalım cnm erkeklerıı anlamak bazen zorr ama sunuda unutmamakk lazım benı anlamak daha zorr allahh esımee akıl fıkır versın bana katlanıo adamm yazık

tek cıtcıtınn ustunee uzun kollu penye tulum gıydıgı zamann sıcaklamaz cnm yaa sonucta eylull evınn ıcı serın olurr .. ay bole yazınca gozumun onune getırdımde duygulandımm kzıımı ozledım benn hemencık gelsın annesının prensesıı

iyi akşamlar kızlar...

bugün hiç gelemedim, umarım hepiniz iyisinizdir.

Biz bugün oğluma yatak ve alez aldık, kendime de emzirme sütyeni aldım ama eve gelip denedim dikişleri çok çirkiiinnnnn

iyi akşamlar kızlar...

bugün hiç gelemedim, umarım hepiniz iyisinizdir.

Biz bugün oğluma yatak ve alez aldık, kendime de emzirme sütyeni aldım ama eve gelip denedim dikişleri çok çirkiiinnnnn

ıyı gunlerde kullanın cnmm bende alezz alıcaktım unuttumm bak ıyıkı yazdın aklıma geldı :))beegnmedıysen gıt degıstır cnmm markası ne pekıı bılındık bıseymı helekı pahalıya aldıysann hıc dusunme gerı ver.. ben pz dan aldım bıtane denemek ıcın 7.5 tl annammm ne degısıkk o olee ucu kalıoo bııdıkıslerıde cok gusel benımm sutyenımm ne varsa pzda var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…