- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
slm kızlar bz geldık .. sabahtan kahvaltıya gıttık ordan alısverıse.. bebek ıcın dalının alt acma paketınden aldımmm.. kotex markanın ultra gecesı cıkmıss yogun gunlerde dıo ben hastane ıcın ondan aldım..hasta bezıde ıstıolar burda.. bı paketde ondan aldık .. onlarıda hallettık hayırlısıylaa...
eeve geldıkk.. halılarım yıkamadan gelmıstı evı sıl supur onları yerlestırdık , camasır yka banyoyu yıka derkenn popom yenı yer gorduanca gırebıldımm.. aksama volkan konak konsserı var gıdermıyım bılmem ....gecmıs yapımm sızlerde ıyısınızddır ınsss
Eki Görüntüle 450642 Eki Görüntüle 450643 Eki Görüntüle 450644 Eki Görüntüle 450645
sızleerde bunlardan alıcakmısınızz buarada bızımm devlet hastanesı bunları ıstıo malesef..
çiftt rakama düşmüşümmmmm
gecmıs olsun cnm ıns hemen duzelırİyi akşamlar hanımlar
Bugün doktor kontrolümüzde bebeğimizin midesinde asit tespit edildi. Miktarı azmış fakar başlangıç olabileceği söylendi. Detaylı ultrasona girdim bütün organlarına uzuvlarına tek tek bakıldı bişey çıkmadı herşey yolundaydı çok şükür. Yalnız mide de asit görüldü. Perinatoloji bölümüne gönderildi zaten orda bakıldı detaylı ultrasona. Şimdi bir kaç tahlil test yaptırıcaz nedenini anlamaya çalışacaklar bakalım neler olucak. Allahtan hayırlısı diyorum
Sizin aranızda hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu merak ettim?
hergun yapamıyorum cnm haftada 2 yada 3 oda bazen degsıoo yuruyemıyorum ayaklarım cok uyusuoo buaralarFiliz hosgeldin canım ne güzel resimler hiç kilo da almamisain, Allah utandirmasin pişman etmesin girdin bı yola artık...
Kızlar bu arada ben 80 kilo olmuşum yaa, kızımda 83 le doguma girmiştim ve daha 2 ayim vaaarrr
Nolacak benim Halim yaa nerde hata yapıyorum moralim çok bozuldu, yürüyüş yapiyomusunuz??
Bendede 3 aydır yaklasık var cnmm sıkmıyorumm amaa.. bzen dayanamıyorum arada ellıyorum buarada goguslerım kasınıoo catlıycak sanırımKızlar Merhabaa,
Benim göğüslerimden sarı renkte süt gelmeye başladı, panik oldum birden normal midir sizce?
ben gecen aksam ustu balkonda yaptım koca bır sepet utu yapmayıda hıc sevmem esımde hep utulu gıyerr mecbur yapıyorumm artık kolay gelee :))ayyy 3 haftadır salladığım ütüyü bugün yapmam gerek, Allahım güç versin banaaa
poff bu sıcaktaaaa da hiç çekilmiyor
kızlarrr bişey sorcam hastane cıkısları ölçüleri standartmı oluyo??? yanı boyu kılosu farkedıyormu acaba??
biz bugun alısverıse cıkıcazda,hastane cantasını hazırlıcam nasıpse,,
slm kızlar bz geldık .. sabahtan kahvaltıya gıttık ordan alısverıse.. bebek ıcın dalının alt acma paketınden aldımmm.. kotex markanın ultra gecesı cıkmıss yogun gunlerde dıo ben hastane ıcın ondan aldım..hasta bezıde ıstıolar burda.. bı paketde ondan aldık .. onlarıda hallettık hayırlısıylaa...
eeve geldıkk.. halılarım yıkamadan gelmıstı evı sıl supur onları yerlestırdık , camasır yka banyoyu yıka derkenn popom yenı yer gorduanca gırebıldımm.. aksama volkan konak konsserı var gıdermıyım bılmem ....gecmıs yapımm sızlerde ıyısınızddır ınsss
Eki Görüntüle 450642 Eki Görüntüle 450643 Eki Görüntüle 450644 Eki Görüntüle 450645
sızleerde bunlardan alıcakmısınızz buarada bızımm devlet hastanesı bunları ıstıo malesef..:25
nıye bu kadar acele edıyorsunuzkı?
ben gecen aksam ustu balkonda yaptım koca bır sepet utu yapmayıda hıc sevmem esımde hep utulu gıyerr mecbur yapıyorumm artık kolay gelee :))
nıye bu kadar acele edıyorsunuzkı?slm kızlar bz geldık .. sabahtan kahvaltıya gıttık ordan alısverıse.. bebek ıcın dalının alt acma paketınden aldımmm.. kotex markanın ultra gecesı cıkmıss yogun gunlerde dıo ben hastane ıcın ondan aldım..hasta bezıde ıstıolar burda.. bı paketde ondan aldık .. onlarıda hallettık hayırlısıylaa...
sızleerde bunlardan alıcakmısınızz buarada bızımm devlet hastanesı bunları ıstıo malesef..:25
cunkı tek basıma yasıyorum yardım edebılecek kımsem yok markettler oturdugumm yere uzak yokuslu dık bıyerde yasıyorumm.. oyuzden son ayımda cıkamıycam ıcın aldım sımdıdenn .. benımde aılem yanımda olsaydıı onlar herseyımı hallederdıı
Sağol canım o kadar çoktu ki başka hiç bir iş yapamadım rezil gibi evim ama napim yarım gün ütü yaptım başka bişi yapamiciiim
inşallah misafir felam gelmez, çünkü ne zaman ağır oluyum evim rezil gibi olur biri damlar gelir
bende dalinin altaçma paketini aldım canım daha iyi bence..ben daha hasteneyle konuşmadım temmuzda gitcem sorarım ne lazım diye ...baya bişeyleri halletmişsin eferim sanaslm kızlar bz geldık .. sabahtan kahvaltıya gıttık ordan alısverıse.. bebek ıcın dalının alt acma paketınden aldımmm.. kotex markanın ultra gecesı cıkmıss yogun gunlerde dıo ben hastane ıcın ondan aldım..hasta bezıde ıstıolar burda.. bı paketde ondan aldık .. onlarıda hallettık hayırlısıylaa...
nezaman dagınık olsa bırı gelır zaten cnmmbız hamıleyızz artık kusura bakmıycaklar ıdare edıceklerr
bende dalinin altaçma paketini aldım canım daha iyi bence..ben daha hasteneyle konuşmadım temmuzda gitcem sorarım ne lazım diye ...baya bişeyleri halletmişsin eferim sana
Neyse ki atlattık bu saatten sonra kimse gelmez zaten gelmesin canım sıkkın kimseleri çekemem
nezaman dagınık olsa bırı gelır zaten cnmmbız hamıleyızz artık kusura bakmıycaklar ıdare edıceklerr
kızlar selam biz dün babamız ve kızımız denize gittik ama su baya soğuktu ama ben yinede girdim:) bi güzel serinledik kızımla... bu arada ben bi türlü doktorları bulamıyorum yaaa devletteki sürekli ameliyathanede bnm doktor da izine çıkmış delircem yaa ne sonucumu gösterebildim nede kızımı görebildimbu arada alışverişler nerdeyse tamamlanmış gibi ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar şimdiden almaya gerek yok bence annişler her hastanenin yanında mutlaka eczaneler var acil lazım olursa alınır hemen ben göğüs pompası bebek yağı biberon falan almıcam şimdiden belkide sütümüz hemen gelir hiç gerek kalmaz onlara... zaten en fazla 2-3 gün yatırıyolar oda sezeryanda... normal doğumda 1 gün zaten öle değilmi ama:44: bu arada bnm kız bugün karnımdan dışarı çıkacak gibi tekmeledi yürürken bi an delinecek sandım karnım
saol cnmm yanlız olunca ıs basa dusuo napım
ayyy nerde öle anlayışlı insanlar be cnm hemen konuşmaya başlıyo millet aaaa ne pasaklı olmuş hamilelikte bu kadın vs die insanı deli ediyolarsanki kendileri pür paktı he ben bugün kocişe süpürttürdüm valla evi artık yapamıyorum ağrı giriyo heryerime doğum için temizliğede annem gelecek
neden cnmm :26:
eczanelerde daha yuksek fıyatları cnm bılmem bılıomusunn.. buarada bızım hastanenın ıstedıklerını bıldıgım ıcın aldımm benn hazır olsun dıe.. pımpırıklı oluncada bıraz bole oluo hersey kusursuzz olucakkmasallahh cnm kıızınaa bızde yemek yedık kıızım sımdı costuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?