2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bugün ilk defa kahverengi lekelenmem oldu... ne kadar olursa ne sıklıkla olursa dr gitmem gerekir..ilk lekelenmede hemen gitmeli miyim...geçen hafta sonu dr. daydık.hamilelikle ilgili.bir sıkıntı olmadığını söylemişti...ama bu lekelenme neden?kafamı kurcalıyor...

benim doktorumun soyledigi su:
hafif lekelenmeler olabilir, panik yapma ama hemen dinlenme moduna gec, is yapma...ama olur da kanama artarsa hemen aramaliymisim...sen simdi bu gece surekli yat...arada lekelenmeni kontrol et canim, artis olursa doktoru ara mutlaka...

teşekkür ederim ..biraz içime su serpildi...dediğin gibi kendime dikkat edeyim..aslında 1 haftadır annemlerdeyim...prensesler gibiyim..kendimi zorlayacak birşey yapmadım...ama bugün lekelenme olunca biraz korktum...

listeyi kim duzenliyor? benim ismim vardi ama silinmis...sagolsun, cok guzel moral oldu bu......

Yeni arkadaşları eklerken kopyala yapıştır yapıyorum belki o zaman seni yanlışlıkla silmiş olabilirim. Kusura bakma

Son düzenleme:
meraba ben yeni katılmak istiyorum aranıza biz çocuk istiyorduk özellikle eşimin ailesi 19haziranda evlendik 1aralık sat günüm 24yaşındayım istanbuldayım 60kğla hamile kaldım bebeğimin kalp atışını duyduk benide ekleyebilirmisiniz listenize

Son düzenleme:

Sat ve Beklenen doğum tarihini de verirsen listeye eklerim canım. Hayırlı sağlıklı bi bebek olsun inşallah

doktorum kahverengi lekelenmeler normal dedi. rengi kırmızı olursa ve çok olursa tehlikeliymiş. içini ferah tut. ben çok endişelenmiştim doktoruma ulaşana kadar..

günaydın kızlar ay uyku tutmadı 4ten beri ayaktayım. Dedim gireyim hatunlara iyi günler dileyim. Kızlar 9da doktor kontrolün var çok stresliyim ay bebeğimi göreceğim inşallah. Usg fotoğrafı alırsam paylaşırim evde de yiyecek birşey yok çok açım ya. Dolabın kapağını da açamıyorum kokuyor Kustum kaç kez aç aç geziyorum. Gece kızım geb uyudu o yüzden geb yattım bu bebeğim de erkenden kaldırdı 3saatlik uyku ile ne yapacaksam. Teyzem aradı o da bugün bana gelecek oh son tempo gidiyor valla. Bu arada pasderen arkadaşım ben 8+2falan oldum bende yıldız hilal mahallesin deyim. Çetinkaya yi biliyorsan.

aman canim cok yorma kendini.
dondurucuda sigara boregi var, kizartayim mi sana?
hadi bakalim, hayirli haberler getir bize...

kızlar ben de 2.5 3 haftalık hamile çıktım. ama sat nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Beni de ekler misiniz

kızlar ben de 2.5 3 haftalık hamile çıktım. ama sat nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Beni de ekler misiniz

canim sat zaten son adet tarihinin ilk gunu, son gordugun regl'in ilk gunu yani, onu sen bilebilirsin. sat'ini bilirsen, muhtemel dogum tarihini hesaplayabiliriz ki zaten muhtemelen ekim annesi olacaksin...
hayirli olsun bu arada, Allah tamamina erdirsin

Son düzenleme:
ekim annesi mi polikinliğe gittim kan testi için 25 ekim de 2.5 3 hafta lık hamile görünüyorsun eylül annesi olacaksın inş dedi oradaki sağlıkçı. en son adet günüm 31 aralıkta başlamış 6 ocakta bitmişti. doktora da henüz gitmedim.

canim 40 haftadan once dogurursan eylul, sonrasinda dogurursan yani 41 ve 41. haftalarda ekim annesi oluyorsun. ama sat'in 31 aralik ise 4 haftalik hamile oluyorsun o zaman...

ama 6 ocakta bitmişti adetim. son adetim biteli bile 4 hafta olmadı bu testlerde yanılma payı olabilir mi

ama 6 ocakta bitmişti adetim. son adetim biteli bile 4 hafta olmadı bu testlerde yanılma payı olabilir mi

canim ilk baslarda garip geliyor ama kac haftalik hamile oldugun hesaplanirken son adet tarihinin ilk gunu baz aliniyor. 12-14 ocak arasi gibi dollenme olmustur muhtemelen ama gebeligin 4 haftalikmis gibi oluyor. mesela benim son adet tarihi 13 aralik idi. simdi 6 hafta+6 gunluk hamileyim:))

Son düzenleme:

ay canım çok teşekkürler bilgilendirdin beni. inşallah rahat bir hamilelik dönemi ve kolay bir doğumun olur da mutlu mesut yaşarsınız

ay canım çok teşekkürler bilgilendirdin beni. inşallah rahat bir hamilelik dönemi ve kolay bir doğumun olur da mutlu mesut yaşarsınız

insallah canim, hep birlikte, bu topikde seni de surekli gormek isteriz...keyiflerimizi, dertlerimizi paylasiyoruz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…