Ben 1 kilo almışım kızlar....
bugün ilk defa kahverengi lekelenmem oldu... ne kadar olursa ne sıklıkla olursa dr gitmem gerekir..ilk lekelenmede hemen gitmeli miyim...geçen hafta sonu dr. daydık.hamilelikle ilgili.bir sıkıntı olmadığını söylemişti...ama bu lekelenme neden?kafamı kurcalıyor...
benim doktorumun soyledigi su:
hafif lekelenmeler olabilir, panik yapma ama hemen dinlenme moduna gec, is yapma...ama olur da kanama artarsa hemen aramaliymisim...sen simdi bu gece surekli yat...arada lekelenmeni kontrol et canim, artis olursa doktoru ara mutlaka...
listeyi kim duzenliyor? benim ismim vardi ama silinmis...sagolsun, cok guzel moral oldu bu......
herkese merhaba.....
tup bebek yontemyle hamıle kalmıs bır anne adayıyım.....mınıgım henuz 5 haftalık...ben 29 yasındayım...ilk bebegımmmm...bız cok mucadele ettık ve o lıstede olmak ıstıyoruzzz.......
Yeni arkadaşları eklerken kopyala yapıştır yapıyorum belki o zaman seni yanlışlıkla silmiş olabilirim. Kusura bakma
bugün ilk defa kahverengi lekelenmem oldu... ne kadar olursa ne sıklıkla olursa dr gitmem gerekir..ilk lekelenmede hemen gitmeli miyim...geçen hafta sonu dr. daydık.hamilelikle ilgili.bir sıkıntı olmadığını söylemişti...ama bu lekelenme neden?kafamı kurcalıyor...
günaydın kızlar ay uyku tutmadı 4ten beri ayaktayım. Dedim gireyim hatunlara iyi günler dileyim. Kızlar 9da doktor kontrolün var çok stresliyim ay bebeğimi göreceğim inşallah. Usg fotoğrafı alırsam paylaşırim evde de yiyecek birşey yok çok açım ya. Dolabın kapağını da açamıyorum kokuyor Kustum kaç kez aç aç geziyorum. Gece kızım geb uyudu o yüzden geb yattım bu bebeğim de erkenden kaldırdı 3saatlik uyku ile ne yapacaksam. Teyzem aradı o da bugün bana gelecek oh son tempo gidiyor valla. Bu arada pasderen arkadaşım ben 8+2falan oldum bende yıldız hilal mahallesin deyim. Çetinkaya yi biliyorsan.
kızlar ben de 2.5 3 haftalık hamile çıktım. ama sat nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Beni de ekler misiniz
ekim annesi mi polikinliğe gittim kan testi için 25 ekim de 2.5 3 hafta lık hamile görünüyorsun eylül annesi olacaksın inş dedi oradaki sağlıkçı. en son adet günüm 31 aralıkta başlamış 6 ocakta bitmişti. doktora da henüz gitmedim.
ama 6 ocakta bitmişti adetim. son adetim biteli bile 4 hafta olmadı bu testlerde yanılma payı olabilir mi
canim ilk baslarda garip geliyor ama kac haftalik hamile oldugun hesaplanirken son adet tarihinin ilk gunu baz aliniyor. 12-14 ocak arasi gibi dollenme olmustur muhtemelen ama gebeligin 4 haftalikmis gibi oluyor. mesela benim son adet tarihi 13 aralik idi. simdi 6 hafta 6 gunluk hamileyim:))
ay canım çok teşekkürler bilgilendirdin beni. inşallah rahat bir hamilelik dönemi ve kolay bir doğumun olur da mutlu mesut yaşarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?