evet yardımlarınızı alırım ozaman ne de olsa benden daha tecrübeli oluyorsunuzha bu arada hastaneye ne zaman gitmeliyim kese görünmediği için alttan muayene ediliyormus onu da ben istemiyorum. ne yapmalıyım?
ben de daha dikkatliyim . dun defalarca ayagim kaydi aklim cikti dusecegim diye. dr sectin mi? keseyi gordun mu? kasik agrisi da gayet normal karin agrisi da...
sigortam falan var ama vajinadan yapılan ultrason için düşük tehlikesine yol açıyor diye duymuştum bu sebeple kaçındım. 2 hafta sonra gidiyim dedim bu arada da folikasit aldım bi yan etkisi yokmuş eczacıya sordum yemeklerden sonra sabah ve akşam kullanıyorum. iki hafta sonra gitsem geç kalmış olabilir miyim?
çok sevindim senin adına.dualarımız seninle...Rabbim nasip edince nasıl da oluyor.çabalıyoruz olsun diye ama rabbim istediği zaman gönderiyor meleklerimizi...en iyisi tevekkül etmek.doğması gereken,hayatta yaşıyacağı,göreceği olanlar saati zamanı gelince doğuyor.
sigortam falan var ama vajinadan yapılan ultrason için düşük tehlikesine yol açıyor diye duymuştum bu sebeple kaçındım. 2 hafta sonra gidiyim dedim bu arada da folikasit aldım bi yan etkisi yokmuş eczacıya sordum yemeklerden sonra sabah ve akşam kullanıyorum. iki hafta sonra gitsem geç kalmış olabilir miyim?
selam kizlar nasilsiniz ?
benim su bitmek bilmeyen mide bulantilarim bugun gun boyunca pek ugramadi sanki durulmus gibi.. vee bebisim 2 aylik oldu ben cok heyecanliyim.. rabbim hepimizinkini korusun insallah..
yaa arkadaşlar süt zaten midemi bulandırıyo zorla içiyorum sonrasında geceleri gazdan uyuyamıyorum gerçi ne yesem gaz yapıyo da...sizde de var mı gaz problemi yoksa bunu sadece ben mi yaşıyorum? erken gebelik belirtisiydi gaz bitmiyo bitmiyoooo:2:
Günaydın herkese. Cuma günü kanamam başladı acile gittik kese normal yerinde duruyordu progestan verdi yatacaksın ve 2 pedi doldurursan hemen gel dedi yoksa 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. Hiç kalkmadan yattım. Yattığım sürece bir problem yok ama lavoboya kalkıyorum kanamam başlıyordu sonra her gidişimde iyice koyulaşmaya başladı kanın rengi tekrar acile gittik ve kese bozulmuştu kürtaja aldırlar 7ve bebeğimi kaybettim... 7. haftanın içindeydik fakat çok küçüktü gelişmemiş bebeğim. Rabbim böyle uygun görmüş yapacak birşey yok. Bebeğim eylül doğumlu olacağı için çok mutluydum çünkü ben de eylül doğumluyum. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin sizin bebeklerinize sağlık sıhat versin umarım bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza alırsınız...
Günaydın herkese. Cuma günü kanamam başladı acile gittik kese normal yerinde duruyordu progestan verdi yatacaksın ve 2 pedi doldurursan hemen gel dedi yoksa 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. Hiç kalkmadan yattım. Yattığım sürece bir problem yok ama lavoboya kalkıyorum kanamam başlıyordu sonra her gidişimde iyice koyulaşmaya başladı kanın rengi tekrar acile gittik ve kese bozulmuştu kürtaja aldırlar ve bebeğimi kaybettim... 7. haftanın içindeydik fakat çok küçüktü gelişmemiş bebeğim. Rabbim böyle uygun görmüş yapacak birşey yok. Bebeğim eylül doğumlu olacağı için çok mutluydum çünkü ben de eylül doğumluyum. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin sizin bebeklerinize sağlık sıhat versin umarım bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza alırsınız...
Çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce bu dönemi atlatıp tekrar anne adayı olursun...Günaydın herkese. Cuma günü kanamam başladı acile gittik kese normal yerinde duruyordu progestan verdi yatacaksın ve 2 pedi doldurursan hemen gel dedi yoksa 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. Hiç kalkmadan yattım. Yattığım sürece bir problem yok ama lavoboya kalkıyorum kanamam başlıyordu sonra her gidişimde iyice koyulaşmaya başladı kanın rengi tekrar acile gittik ve kese bozulmuştu kürtaja aldırlar ve bebeğimi kaybettim... 7. haftanın içindeydik fakat çok küçüktü gelişmemiş bebeğim. Rabbim böyle uygun görmüş yapacak birşey yok. Bebeğim eylül doğumlu olacağı için çok mutluydum çünkü ben de eylül doğumluyum. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin sizin bebeklerinize sağlık sıhat versin umarım bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza alırsınız...
Ya bende henüz gaz da başlamadı ama laktozsuz süt iç gazın varsa. Migrosta satılıyor..Süt 3 bardak canım istemeyince 3 bardağı kefir ayran ve yogurtla tamamlıyorum ben de ne yapayım...yaa arkadaşlar süt zaten midemi bulandırıyo zorla içiyorum sonrasında geceleri gazdan uyuyamıyorum gerçi ne yesem gaz yapıyo da...sizde de var mı gaz problemi yoksa bunu sadece ben mi yaşıyorum? erken gebelik belirtisiydi gaz bitmiyo bitmiyoooo:2:
Ay taşıma.. Ben markete artık sırt çantasıyla gidiyorum ve sırt çantasını dolduruyorum. en azından dengeli oluyor ve taşımak çok zor olmuyor. ama ağır şeyleri eşime aldırıyorum..Baba olmak kolay değil taşısın biraz...Kasık ağrısı her zaman olmuyor. Ben de bitti mesela , onun yerine baş ağrısı ve karın ağrısı başladı..cumartesi marketten yoğurt süt ve bişi almıştım biraz ağırdı onu taşıdım korktum bişi olcak die ama şükürki olmadı.ben çok hareketliyim totomun üstüne oturamıyorum kızlar yakasık ağrım yok dünden beri neden acaba.
daha küçük olduğu için bende kese falan göremedimm
Dr erken bulursa zaten yapmıyor vajinal ultrasan. Ben 4 haftalıkken gittim beni geri yolladı yapmam dedi. Ama en azından konuştum ve ne zaman gelmem gerektiğini öğrendim. Bugun 5 hafta 4 günlük ilk kontrolüm bugün . İnsallah keseyi görürüz. Bu arada folik asit bende iştah açtığı için gece yatarken alıyorum. Dr a sordum sakıncası yok gece uyumadan önce alsan da olur dedi...sigortam falan var ama vajinadan yapılan ultrason için düşük tehlikesine yol açıyor diye duymuştum bu sebeple kaçındım. 2 hafta sonra gidiyim dedim bu arada da folikasit aldım bi yan etkisi yokmuş eczacıya sordum yemeklerden sonra sabah ve akşam kullanıyorum. iki hafta sonra gitsem geç kalmış olabilir miyim?
ekim annesi mi polikinliğe gittim kan testi için 25 ekim de 2.5 3 hafta lık hamile görünüyorsun eylül annesi olacaksın inş dedi oradaki sağlıkçı. en son adet günüm 31 aralıkta başlamış 6 ocakta bitmişti. doktora da henüz gitmedim.
geçmiş olsun, Allah bi daha yaşatsın o güzel duyguyu ve tamamına erdirsin.
bende dün gece acile gittim, çamaşırımda çizgi şeklinde kan gibi bişey vardı bide k.rengi, korktuk acile gittik, dr. bişey yok dedi ama şimdi seninkini okuyunca korktum, sanada en başta bişey yok demişler
listeyi kim duzenliyor? benim ismim vardi ama silinmis...sagolsun, cok guzel moral oldu bu......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?