2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet yardımlarınızı alırım ozaman ne de olsa benden daha tecrübeli oluyorsunuz ha bu arada hastaneye ne zaman gitmeliyim kese görünmediği için alttan muayene ediliyormus onu da ben istemiyorum. ne yapmalıyım?

evet yardımlarınızı alırım ozaman ne de olsa benden daha tecrübeli oluyorsunuz ha bu arada hastaneye ne zaman gitmeliyim kese görünmediği için alttan muayene ediliyormus onu da ben istemiyorum. ne yapmalıyım?

sigortan varsa yine de git doktora...vitamin hapi yazar, nelere dikkat etmen gerektigini soyler. vajinal ultrasonun zarari yok ama kendimi iyi hissetmem diyorsan yaptirma tabi...doktor muhtemeln iki hafta sonra tekrar cagiracaktir keseyi gormek icin...

ben de daha dikkatliyim . dun defalarca ayagim kaydi aklim cikti dusecegim diye. dr sectin mi? keseyi gordun mu? kasik agrisi da gayet normal karin agrisi da...

cumartesi marketten yoğurt süt ve bişi almıştım biraz ağırdı onu taşıdım korktum bişi olcak die ama şükürki olmadı.ben çok hareketliyim totomun üstüne oturamıyorum kızlar yakasık ağrım yok dünden beri neden acaba.
daha küçük olduğu için bende kese falan göremedimm

Son düzenleme:
sigortam falan var ama vajinadan yapılan ultrason için düşük tehlikesine yol açıyor diye duymuştum bu sebeple kaçındım. 2 hafta sonra gidiyim dedim bu arada da folikasit aldım bi yan etkisi yokmuş eczacıya sordum yemeklerden sonra sabah ve akşam kullanıyorum. iki hafta sonra gitsem geç kalmış olabilir miyim?

yok, sanmiyorum gec olacagini...eczaci folik asidin markasini gebelik icin onayladiysa sorun yoktur...icini ferah tut, agir is yapma, tam bebisin yerlesme donemi...

Son düzenleme:

evet canım.Şükürler olsun.Çok heyecanlıyım yarın meleğimin kalp atışlarını duyucam inşallah.

selam kizlar nasilsiniz ?
benim su bitmek bilmeyen mide bulantilarim bugun gun boyunca pek ugramadi sanki durulmus gibi.. vee bebisim 2 aylik oldu ben cok heyecanliyim.. rabbim hepimizinkini korusun insallah..

canım eğer lekelenmen yoksa hiç öyle alttan baktırma bekle ben 2 günüm geçince kanda öğrenmiştim daha sonra beta hcg yükseliyor mu ne zaman gözükecek diye kendimi yedim bitirdim.bir arkadaşım 10 günü geçince gitti doktora karından ultrasonda gözüktü.yani bekle biraz zaman geçsin.öyle git. Folik asite ne kadar erken başlarsan o kadar iyi hamilelik öncesi 3 ay içmek gerekiyormuş aslında ama ben de içmedim. iki günüm geçince başladım günde 1 tane alıyorum.

selam kizlar nasilsiniz ?
benim su bitmek bilmeyen mide bulantilarim bugun gun boyunca pek ugramadi sanki durulmus gibi.. vee bebisim 2 aylik oldu ben cok heyecanliyim.. rabbim hepimizinkini korusun insallah..

super bi haber bu...midesi bulanan hamislere de moral olacak

kızlar günaydınlarrr uzun zamandır aranızda yokum sayfa almış yürümüş hakkaten. ara ara girip okuyorum ama bir türlü yazmak kısmet olmadı 10 gündür görümcemdeyim :))) evde yat yat bunaldım kendimi buraya attım. şükür burda da oldukça rahatım. bulantıları gecen annelerimiz sizin icin cok sevindim. basından beri yazıorum masallahhh benim bu zamana kadar ne agrım ne de bulantım oldu bu hafta 9. haftanın icindeyim bundan sonra da olur mu bilmem. cuma doktor randevum var bakalım neler söyleyecek. arkadasım benden 2 hafta önce en son gittiginde elleri ayakları kulakları olusmus bbegimin dedi :) ne kadar heyecanlıydı insallah bizlerde görürüz. ya kızlar ben progestan günde 2 kullanıyordum buraya gelirken yanıma 1 tablet eksik almısım acaba günde 1e düsürsem olur mu ki ya düsünüyorum da ya bisy olursa diye de geciriyorum sonra aklımdan.

yaa arkadaşlar süt zaten midemi bulandırıyo zorla içiyorum sonrasında geceleri gazdan uyuyamıyorum gerçi ne yesem gaz yapıyo da...sizde de var mı gaz problemi yoksa bunu sadece ben mi yaşıyorum? erken gebelik belirtisiydi gaz bitmiyo bitmiyoooo:2:

normal sanırım cnm aynı sikayetler bende de var malesef. bazen kalbime bile vuruyo sancısı forumun önceki sayfalarını okursan cogu arkadasın yasadgınıda görürsün

Günaydın herkese. Cuma günü kanamam başladı acile gittik kese normal yerinde duruyordu progestan verdi yatacaksın ve 2 pedi doldurursan hemen gel dedi yoksa 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. Hiç kalkmadan yattım. Yattığım sürece bir problem yok ama lavoboya kalkıyorum kanamam başlıyordu sonra her gidişimde iyice koyulaşmaya başladı kanın rengi tekrar acile gittik ve kese bozulmuştu kürtaja aldırlar ve bebeğimi kaybettim... 7. haftanın içindeydik fakat çok küçüktü gelişmemiş bebeğim. Rabbim böyle uygun görmüş yapacak birşey yok. Bebeğim eylül doğumlu olacağı için çok mutluydum çünkü ben de eylül doğumluyum. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin sizin bebeklerinize sağlık sıhat versin umarım bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza alırsınız...

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun. O acı ne demek iyi biliyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın.

Benimde dün kahverengi akıntım oldu yine. Hemen geçti ama bakalım bu akşam gitcem doktoruma zaten

Aleyna çok geçmiş olsun rabbim yaşatmasın tekrar

kızlar ben süt içmedim henüz daha yeni bu aylarda bebek bizim yediklerimizden besleniyo sanırım 3-4 aydan snra daha dikkat etmek gerekiyo sanırım dimi=
ben sütten nefret ediyorum zaten yaa

geçmiş olsun, Allah bi daha yaşatsın o güzel duyguyu ve tamamına erdirsin.

bende dün gece acile gittim, çamaşırımda çizgi şeklinde kan gibi bişey vardı bide k.rengi, korktuk acile gittik, dr. bişey yok dedi ama şimdi seninkini okuyunca korktum, sanada en başta bişey yok demişler

Çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce bu dönemi atlatıp tekrar anne adayı olursun...

Ya bende henüz gaz da başlamadı ama laktozsuz süt iç gazın varsa. Migrosta satılıyor..Süt 3 bardak canım istemeyince 3 bardağı kefir ayran ve yogurtla tamamlıyorum ben de ne yapayım...
Ay taşıma.. Ben markete artık sırt çantasıyla gidiyorum ve sırt çantasını dolduruyorum. en azından dengeli oluyor ve taşımak çok zor olmuyor. ama ağır şeyleri eşime aldırıyorum..Baba olmak kolay değil taşısın biraz...Kasık ağrısı her zaman olmuyor. Ben de bitti mesela , onun yerine baş ağrısı ve karın ağrısı başladı..

Dr erken bulursa zaten yapmıyor vajinal ultrasan. Ben 4 haftalıkken gittim beni geri yolladı yapmam dedi. Ama en azından konuştum ve ne zaman gelmem gerektiğini öğrendim. Bugun 5 hafta 4 günlük ilk kontrolüm bugün . İnsallah keseyi görürüz. Bu arada folik asit bende iştah açtığı için gece yatarken alıyorum. Dr a sordum sakıncası yok gece uyumadan önce alsan da olur dedi...

Sen de benim gibi eylül sonu ekim başısın. Ekime de sarkabilir bizim doğumlar ama eylülde de olabilir. Ben özellikle eylül annelerine katıldım çünkü burada herkes benden 2-3-4 hafta önce. Onların tecrübelerini dinlemek daha iyi oluyor.Senden önce tecrübeleniyorlar. Ne yaşayacağını biliyorsun bir kaç hafta sonra...Ama ekim anneleri toplansın onlara da yazmayı planlıyorum.

Canım korkma. O kadar kanamayı normal karşılıyorlar...Bol bol yat dinlen sen. Çalışıyorsan izin al. Ev işlerini de salla gitsin...

Son düzenleme:
Arkadashlar ben de bugun acile gitmek zorunda kaldim. Sabah uyandigimda 1 ve ya 2 damla kahverengi akinti oldugunu gordum. Bundan once bi dushuk yashadim, o yuzden bir az korktum, gerci akintinin devami gelmiyorsa korkulacak bir shey olmadigini biliyorum, yine de gittim. Hastanede beklerken de sik sik kontrol ettim cok shukur hic bir shey yoktu. Doktor alttan bakti, rahim boynunun acilip acilmadigini kontrol etti, sonra kendi ultrason makineleriyle bakti, zar-zor da olsa kalp atishlarini gore bildim dedi. Yine de normal ulrason aletlerinde bakilmasi iyi dedi. Ben onumuzdeki hafta gitmeyi planliyordum, ama hal boyle olunca yarin icin gun aldim. Lutfen dua edin benim icin. Biraz korkuyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…