al benden de o kadar tatlım, son 3-4 gündür içimde allien var sanki :))))))) o hareketler ne öyle kız diyorum daha bir şımarıyor (şimdi bile kıpır kıpırkız bebekler erkeklere göre daha hareketli olurmuş eee erkeğin tembelliği anne karnında başlıyor ne yapacaksın
kızlarrrrrr
Bugün doktordan geldim şeker yüklemesi yapıldı.
Bebeğim 27 haftalık 900gram çok zayıf yaaaaaaa 38 cm
Ya birşey sorucam ultrasyon kağıdında 26+0 yazıyo sata göre 27+0
Bu demek bir hafta gerimi oluyo kızlar ?
yooo çok da az değil canım normal bencekızlarrrrrr
şöyle söyliyeyim sen kadınlar kulübü takvimine göre 27 haftalıksın ama ultrason için yani doktor gözüyle26 haftalıksınTombiş olsun ya. Forumu gezdim 1200 olan var en kötüsü 1000 .doktor birşey demedi. Herşey normal gözüküyo başına ayak boyuna felan baktı tekrar normal doğum görünüyomuş bebek 1-2 cm aşağıda ama erken doğum demek değil dedi. Bol bol sıvı tüket dedi. Ana baba uzun boy iyi de kilo bakalım hayırlısı şeker sonucuda 4de çıkacak arıcaklar oyh
şöyle söyliyeyim sen kadınlar kulübü takvimine göre 27 haftalıksın ama ultrason için yani doktor gözüyle26 haftalıksın
ben mesrla 28 haftalık hamileyim burdaki takvimde 29 hafta yazıyor birde burdaki takvimdede ayrıntıları göster kısmını tıkla seni yine 26 yazacak dene istersen
birde şeyi sorayım 1*2 cm aşşağıdayla neyi kastettin
kızlarrrrrr
ay ay kızlarrrrrrrrrr 69 umu görüyorum neeeee:))):2::2::2::2::2:
kızlar! fikrinizi almak istiyorum. Kuşadası'nda tatil yapabileceğimiz güzel (uygun fiyatlı :) ) bir otel var mı önerebileceğiniz? Son dakika tatilimizi ayarladık kocamla 2 yıldır onun işleri yüzünden tatil yapamıyorduk..... 1-2 gün içinde rezervasyon yapmam gerek ki sabahtan beri deli gibi otel arıyorum :))))))))) Kuşadası'nda iyi bir otel bilen gören giden beğenen var mııııı???????? :)))))))))))))))))))))))))
çok sıcak yaaa .. çatlayan arkadaşlar bende çatlamaya başlamışdım lireax durdurdu ama çok memnunumm
canım ben daha catlamadım ama, bakalım snradan nolcak, badem yagı süreyim dıyorum,onuda hftada 1 kez sürüyorum, sevmıyorum yaglı yaglı,, sımdı sevmıyorum dıye sürmüyorum yagı,,snra catırcatır catlamıyayım:)))
kızlar şeker 142 iyi mi doktora sormadım daha internetten baktım sonuca ama sabah 10da kahvaltı yaptım yükleme 12de oldu olur dedi 2saat önce yenilince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?