2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inşallah iyi çıkar canım benim1 tanesi yüksek çıktı hamileliğim boyunca diyet yapcam canımın istediği hiçbişeyi yiyemiyorummmçok kötü

püffsss ben de ondan korkuyorumm iştee iştahımmm tavan yapmış vaziyette nasıl dizginlerim bilmiyorum kilolu olduğum için risk yüksek ama bakalım hayırlısı

püffsss ben de ondan korkuyorumm iştee iştahımmm tavan yapmış vaziyette nasıl dizginlerim bilmiyorum kilolu olduğum için risk yüksek ama bakalım hayırlısı
kiloyla alakalı değil sanırım canım ..ama şöyle bir avantajı var 15 gündr diyetteyim 1 gr bile almadım hatta verdim

ne güzel bi doğum hikayesi en çoook istediğim şey sağlıklı bi şekilde acı da olsa benim için çok zor olacak da olsa kızımı normal doğumla dünyaya getirmek adı üstünde NORMAL ama artık sezaryene öyle bi yönlendirilmişiz ki sanki sezaryen normal normal doğum da ayrıcalık gibi geliyo hepinize tavsiyem doktorunuzu psikolojik olarak zorlayıp vicdanına yüklenip normal doğum istediğinizi söylemeniz çünkü bazı doktorlar şartlar normal doğumu gösteriyorken risk almamak ya da daha kolay ve zaman açısından daha ekonomik diye sezaryen diyolar biz şiddetle normal istediğimizi her defasında söylersek bence psik. baskı etkili olabilir diye düşünüyorum

Erkek analarııı
sünnet konusunu inceliyordum da
1 haftalıkken yaptırmak çok iyi oluyormuş ama ne genel ne de lokal anestezi
öneriyolar,ikisinin de riskleri varmış,pipiye sadece uyuşturucu merhem sürülerek yapılması gerekiyormuş
zaten 1 hjaftalık bebek çok da hissetmiyormuş,sanırım ben de öyle yaptırıcam oğluşumu...

bızım burdakı devlet hastanesı ıstıo cnm ama ben kotexsın yogun gece olan paketlerındende aldım
günaydın herkesciklereee biz geldik kızımla
kahvaltı yapıyoruz şimdi siz nasılsınız cemremin teyzeleriii
afıyet olsun cnmm bızde ıyıyızz kızımla tekmelesıyoruzz
günaydin kizlar tatilden döndüm uzun süre yoktum yeni geldim kac kilo aldiniz ben 73le baslmistm simdi 88
bende uzun zamandır tartıya küsmüstum bugun bı cesaret cıktımm.. gozlerıme ınanamadımm 1o kg tamamlamısım sanırım dıyete gırmem gerek.
en fazla 7 haftamız var. ikiz olduğundan erken doğuyorlarmış doktor ne kadar karnında tutabilirsek okadar iyi diyor. o yüzden planlayamıyoruz ne zaman doğum başlarsa ozaman sezeryan ile alıcaklar
ılk senınkılerı alıcaz kucagımıza sanırım hayırlısıyla ınss..
buyudugu ıcın olabılır annesıı yerı daraldı kuzunda haklı

ben de hemen yaptıralım diyorum ama eşim kıyamıyooooo.

ben de hemen yaptıralım diyorum ama eşim kıyamıyooooo.

Bizde de kıyamamak değil de sonradan düğünlü mü yaptırsak diye bi düşünce var
hani şöyle 5-6 yaşlarında falan
o zaman da çok zor oluyormuş çocuk için bizi çok mu uğraştıtıki bilemedim

o zaman yaptır şimdi, sonra düğününü yaparsınız.

buarada gobegımden ılk catlagımı bugun verdımm hayırlı ugurlu olsunn
suksuk yapmaaaaaaaa
sende mi ya ..bende dün eşime oturuken dedim ki ne zaman çatlıcam ben acaba diye..güldü o da çatlamak mı istiyorsun diyo..dedim merak ediyorumm...
ben ne zaman yazcam acaba çatladım kızlar diye...inş.yazmam hiç ama eminimki bende çatlarım

benkı hep yaglanıyorummm ama dun gece uyurkenn sanırım kasıdım ondan olduu uykuda catladım gunduz olsaydı hemen yaglanıodum olmuodu allahtann kucuk bısey ılk basta atlett ıızı sandımm tekrar bı bakıcamm bakalım gecmısmı ama benım bebegımde hep solda gerdırdı ıyıce orayıı catlamayıpta napsın

aman maşallah dee canım umarım çatlamazsın

abartmıyorum benm de doğum hikayem buna benziyo ama malesef ben başaramadım ve her böyle doğum hikayesi okuduğumda içim sızlıyor keşke bende normal doğum yapabilseydm çok diretmiştim normal doğurucam diye ama olmadı hayırlısı böyleymiş ne diyelim 10 cm açıklıkla doğumhaneden ameliyathaneye gidişimi ve hayal kırıklığımı anlatamam

neyse bitanecikten bişey olmaz sıkma canını az olsunda önemli değil çok

yaaaaaaa boşveer çağırmaaa çatlakları çatlamak yasakDD

kızlar bu arada bebklern hareketleri nasıl benm ki çok canımı yakıyo oğlumda hiç böyle olmazdı kız bebekler farklı diyor herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…