- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
kızlar bu arada bebklern hareketleri nasıl benm ki çok canımı yakıyo oğlumda hiç böyle olmazdı kız bebekler farklı diyor herkes
kızlar bu arada bebklern hareketleri nasıl benm ki çok canımı yakıyo oğlumda hiç böyle olmazdı kız bebekler farklı diyor herkes
Kız çatlaklaaarrrrr
oy verin anketime hadi
şimdi Eren yükselişte
ama benim gönlüm bu ara Atakana doğru kayıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/538606-isim-meselesi.html#post25237863
Bizde de kıyamamak değil de sonradan düğünlü mü yaptırsak diye bi düşünce var
hani şöyle 5-6 yaşlarında falan
o zaman da çok zor oluyormuş çocuk için bizi çok mu uğraştıtıki bilemedim
benımde bazen cok acıtıo cnm ozellıkle karın delıgımın oraları nedenkı acaba bılmıyorum sanırım buyuduler sıgmıo kuzucuklarpersembe dr gıdıcezz bakalım kac kg olmus elıfımm
büyüdüler ya maşallahları varbenımde bazen cok acıtıo cnm ozellıkle karın delıgımın oraları nedenkı acaba bılmıyorum sanırım buyuduler sıgmıo kuzucuklarpersembe dr gıdıcezz bakalım kac kg olmus elıfımm
Nasıl canını yakıyor yani?
Benimki de bazen getirip ayağını dayıyor geriliyor,yamuluyor karnım yani
o zaman hareketimi kısıtlıyor ama canımı yakmıyor
kız bebekler erkeklere göre daha hareketli olurmuş eee erkeğin tembelliği anne karnında başlıyor ne yapacaksınkızlar bu arada bebklern hareketleri nasıl benm ki çok canımı yakıyo oğlumda hiç böyle olmazdı kız bebekler farklı diyor herkes
çokkkkkkkk kızgınım sinirliyim moralim bozulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ofssssssssssssssssss bir yumruk düğümlendiki boğazıma sormayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben çıkıyorum cici bakın kendinizeeeeeeeee
(merakta bırakmayım sizi bu ay maaşıma zam ayımdı kocaman %0 zam almışım )
Hoşgeldin cnmmerhabalarr kızlaaarr...
saatlerdir geçmiş yapıyorum desem yalan olmaz çok şükür bi sorun gözükmüyor. çatlaklar, kilolar, ve doğum şekli dışında tabiki..
normal doğumu destekleyen bir doktorum var ve kendiside 3 sene arayla SSVD yapmış biri o yüzden rahatım tabi oğluşum ters gelmediği, kordon dolanmadığı, plesentada yaşlanma,suyunda azalma vs.. olmadığı sürece normal doğumdan yanayız şu anda doktorum SSVD yaptığı içinde ona güveniyorum açıkçası..
kilo konusundaa 79la başladım 88im eşimle aramızda 6 kg var
çatlaklara gelince deli gibi yağlandığım halde saağ ve sol tarafımda bi kaç tane var hadi hayırlısı artık...
ayrıca babaannemde sürekli çömelerek yerleri sil falan diyo bende öyle yapıyorum hatta sürekli yere oturuyorum bağdaş kurupda gerçi boyum baya uzun çatı müsait olurmuş bacak boyu uzun olunca. birde benim doktorum doğum başlayana kadar kesinlikle çatı muayenesi yapmıyomuş
benim dedemin annesi bizim memleketin ebesiymiş ve anne karnında ters duran çocuğu döndürüyomuş hatta babaanneme yaptırırmış bunu babaannem nasıl yapıldığınıda anlattı böyle karnı çalkalamak gerekirmiş ama açıkçası cesaret edip yapamam heralde hehe
bence eren daha güzel atakan isminden hiç anlamaım eşimin atakan isminde yeğeni var ben böyle tuhaf bir çocuk görmedim belki bilinç altı yerleşti o yüzden bence erenKız çatlaklaaarrrrr
oy verin anketime hadi
şimdi Eren yükselişte
ama benim gönlüm bu ara Atakana doğru kayıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/538606-isim-meselesi.html#post25237863
kızlarrrrrr
Bugün doktordan geldim şeker yüklemesi yapıldı.
Bebeğim 27 haftalık 900gram çok zayıf yaaaaaaa 38 cm
bence aldığı besinleri boyuna vermiş maşallah kilo dediğin şeyin bir stsndartı yok ki alt sınırı ve üst sınırı var doktor aksi bir şey söyledimikızlarrrrrr
Bugün doktordan geldim şeker yüklemesi yapıldı.
Bebeğim 27 haftalık 900gram çok zayıf yaaaaaaa 38 cm
bence aldığı besinleri boyuna vermiş maşallah kilo dediğin şeyin bir stsndartı yok ki alt sınırı ve üst sınırı var doktor aksi bir şey söyledimi
zayıf deıl cnm yaa gayet norml haftasına gre..
Tombiş olsun ya. Forumu gezdim 1200 olan var en kötüsü 1000 .doktor birşey demedi. Herşey normal gözüküyo başına ayak boyuna felan baktı tekrar normal doğum görünüyomuş bebek 1-2 cm aşağıda ama erken doğum demek değil dedi. Bol bol sıvı tüket dedi. Ana baba uzun boy iyi de kilo bakalım hayırlısı şeker sonucuda 4de çıkacak arıcaklar oyh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?