2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canim, cok uzuldum, cok gecmish olsun. ALLAH bi daha yashatmasin. Kendini toparla ve hemen hamile kalmaya calish.

Çok geçmiş olsun..o duygu bende yaşamıştım kolay değil..inşallah en kısa zamanda atlatırsın ve yeniden hayırlı sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olursun...

o gaz problemi bende de var maalesef ve işin kötüsü ben hiç birşey yiyemiyorum..ona rağmen şişkinlik ve gaz oluyor...

selam kizlar nasilsiniz ?
benim su bitmek bilmeyen mide bulantilarim bugun gun boyunca pek ugramadi sanki durulmus gibi.. vee bebisim 2 aylik oldu ben cok heyecanliyim.. rabbim hepimizinkini korusun insallah..

bebeklerimiz yavaş yavaş büyüyor bende çok heyecanlıyım..hftsonu kontrole gidicem tekrar ve bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum

Kızlar bende yazayım bilgilerimi.
sat:23 aralık
beklenen doğum tarihi:28 eylül
boy:1.65
kilo:56
yer:istanbul
ilk çocuk

Gecmis olsun cnm rabbim bidaha yasatmasin
bende yasadim cok iyi anlarim, ustelik kurtaj degil dogal olarak dusurdum Hicbir zaman unutmuyorsun ama alisiyorsun
ben 6 ay sonra hamile kaldim hic korunmadim. Rabbim tekrar yasatsin sana o duyguyu

Korkma canım, bende de olmuştu çok acık kahve rengi akıntı....doktoru aradım, Coraspirin alıyordum, onu bırak dedi.....dinlen dedi.....ben yine dayanamayıp gittim doktora ama bişeycikler yokdu.....korkma içini ferah tut......çok olursa akıntın, içini rahatlatmak için git tabi, evde kurmaktan iyidir. Rahatlarsın.

coraspirin elevit progestan kullanıyorum bende...doktor önlem olarak verdi.
daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadığım için.nolur nolmaz die verdi sanırım..
kızlar iş yapıymusunuz evde hiç?ben yapıyorum çok ağırda olmasa çamaşır vs asıyorum ediyorum taşıyorumda yarım yarım

Gunaydın arkadaslar....anchusa sana yetısemedım bugun dr kontrolun vardı merakla senı beklıyorum...

çok üzüldüm. Allahın takdiri elbette. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp bebeğine kavuşursun.

Bu da benim bıdık aarkadaşlar. 9+3 haftalık 2,6cm olmuş kendileri :)

Eki Görüntüle 336002

Bu da benim bıdık aarkadaşlar. 9+3 haftalık 2,6cm olmuş kendileri :)

oyyy teyzeleri onu yesinnn....maşallah canım.....darısı cumartesi benim başıma inşallah.....gerçi bizim doktorun ultrason resimlerinden ben bişey anlamıyorum ama inşallah bu sefer resimde bişeyler anlaşılır

maşallah kuzuna filiz rabbim korusun inşallah...
bende yazdım bilgilerimi cnm kayıt edersin sanırım..
kızlar ekseyi ne zaman gördünüz ilk

Düşük yapan arkadaşımıza sabır diliyorum..Sizin sağlığınız iyi olsun inş yeniden yaşatsın Rabbim bu duyguyu...Çok geçmiş olsun..

merhabalar anne adayları benimde sat 21 aralık eylül annesi mi olucam ekim annesi mi bilemedim,bat 3 gün geçtiğinde bhcg 1177ydi 5 gün geçtiğindede 2260dı,5+2 günlükken dr karından ultarsonla baktı göremedi 10-15 gün sonra gel dedi,durumum kısaca böyle şimdi sabırsızlıkla ulatrasonda görmeyi bekliyorum umarım bir problem çıkmaz

maşallah kuzuna filiz rabbim korusun inşallah...
bende yazdım bilgilerimi cnm kayıt edersin sanırım..
kızlar ekseyi ne zaman gördünüz ilk

Bilgilerini yazdım canım. Keseyi ben 4. haftalık olunca gördüm. 29 kasım adet tarihimdi. 30 aralıkta da keseyi gördük minicikti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…