2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeee
sabah sağlık ocağına gittim tekrar((
tokluk şekerim 180 çıktı yawss( glioz yüklemeisnde bir sorun yoktu nerden çıktı şimdi bu anlamadım

1 ekmek mi?
bebekc kendine gel yılların acısını mı çıkarıyon balım... o kilo öyle alınmaz böyle alınır der gibi

bende anlayamıyorumki canım acayip bir açlık var bende.yıllardır iştahsızdım ya ben dediğin gibi yılların acısı çıkıyor galiba.engelleyemiyorum kendimi.eşim hayretle izliyor beni.onu yemem bunu yemem diye herşeyi burun kıvıran ben şimdi önüme geleni yiyorum:)

demır ve vıtamın alıomusun cnm onlarda bende acaıp ıstah yapıoo ıcmesemm dıyorumm yıne bebegı dusunup en basından berı ıcıyorumm...

gunaydınn cnm ıyıyızz sen nasılsın bakalım :))[/QUOTE]
bende iyiyim uyku tutmadı sıcakta kalkayım dedim ..kızcağızımla kahvaltı yapcaz şimdi ..herkes kahvaltısını yapmış en tembeli bnm

ayy inş yaaa bu seferde bebişlerimizi konuşuruz hep yok gazı var yok uyumuyo yok öle yok böle
evet inş. yaa o güzel günleride görürürüz :))
haha öle ama demi:):):)
bak bu fikride beğendim tek çanta daha telaşsız olur
öylee doğru çekemsinlerr mikroskopla zor görürüzDDDDD hehe ben öyle yapacğaımmm dediğin gibi tek çanta daha telaşssız olur gibi.
beslenmene bayıldım süper maşallahh bende artık ne bulursam yemek yerineeee besleyici şeyler yiyeceğim(((((((
süpersin böyle devam et önemli olan anneye değil bebeğe yaraması zaten canım

kimmiş o hem diyt yapıp hem hafta da 400 gr alan arkadas...ben verdim ya almayı bırak..aynen demir hapı acayip iştah açıyor..bol su iç cnm su içince yemeğe yer kalmıyor...

güzel anneler ve melekleri günaydın.biz yine erkenciyiz.ama burada kimse yok.nerelerdesiniz biz yalnız kaldık
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inş. canım herşey yolunda çıkar benim ilk yüklememde herşey güzeldi dün kan testine yüksek çıktı bugün dahada yüksek çıktı anlamadım ben bu işi karpuzu kesseyim ben yaaaaa
herkesee gunaydınn kahvaltımızı yaptıkk babamıza ıse gonderdıkk sımdı elıfımlee oturuyoruzz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn afiyet olsun
günaydın kızlar bizde kalktık kahvaltı yapmadık daha sadece 1 tane salatalık yedim

günaydınnn kahvaltısızzzzz güne geçirmeyelim yaaaaa en güzel öğn kahvlatıı ama işte üşeniyoruzz sanırım

kimmiş o hem diyt yapıp hem hafta da 400 gr alan arkadas...ben verdim ya almayı bırak..aynen demir hapı acayip iştah açıyor..bol su iç cnm su içince yemeğe yer kalmıyor...

sımdı ısmı aklıma gelmedı ama sekerı yuksek cıkan bırıydıı dıyet vermıs drr onu yapınca az kg aldım dıe yazmıstı hatta dungece olmalı bu muhabbett

bende arabayla geliyodum canım yüreğim kaldırmıyor bugün araba eşime lazımdı o yüzden otobüse kaldım walla bizim adana da afedersin ama öküz çok:)

biz şimdi kızımla kahvaltı hazırlamaya gidiyoz..fazla kaynatmayın heeee geliyoz birazdan....cemrecik el sallıyor sizeee

ah ah kıyamam adanada o sıcakta offff geçmiş olsun canım sen otobüslerden uzak dur bir süreee
geçmiş olsun inş. ciddi birşey yoktur fıstık.

uzak canım ya malesef kendi arabamla 20 dk falan sürüyor otobüsle 45 50 dk falan kabus yani:) ewet ya büyüdüler iyice merak sarıyor gün geçdikçee

hay Allahhh geçmiş olsun yawsss birdaha resim eklmeyelim( nazar değiyorrrr(((
ben artık koymuyorum.
Yanlış anlamayın benii ben kendim içinde söylüyorumm hepsi çok şirinlerrrrr çok tatlılarr güzel gözle bakıyorum nazar değmesi için kem gözlü olmaya gerek yok annenin evladına bile nazar değermiş bir anne kötü olaiblirmi nekadar içten sever dimi.
Maşallah diyoruzz ama demekki çekiyoruzzz
geçmiş olsu tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…