2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tesekkürler canım oo ben düşmelrimi hiç anlatmıyorum geçen hafta merdivenlerden yuwarlandım mesela ne yapsın kızım alışdı annesinin düşe kalka hayatına:):) ne kadar dikkat etsemde oluyor işde.. inş ya bende dün gece uzun zamandan beri deliksiz uyumusum çok iyi geldi inş serin geçerr bende kış geç gelsin die dua ediyorum ne kadar geç gelirse kızım o kadar büyümüş olurr

bebişlerimiz şanslı olacak ama sıcaklardaaaa yawrularr sıkıntı çekerlerdi tam güzel aylarda doğacaklar inş.
biz çekelim sıkıntıyı onlar çekmeisn:))

gecmıs olsun cnm yaa dıkatt et allah korumusss.. bazen dıkkat etsekte olcagı varsa oluo zatende..ayy bende uyurken bı saga bı solaa donupp duuruyorumm koca gobegımlee attıra attıraa saabahı edıyoruzz eskıden wcye kalkardım buara odayok derın uyumaya basladım sanırımmm neyse bı 2 ay daha uyuyalımmda sonaa uyuyamıycazz

benimde dikkat etmem gerekiyor artık yaaaa bu boğazla naasıl olacak bilemiyorum söylesin kızçeler bizde faydalanalım dimi

neler yıyosun cnm yazarmısın rıca etsemm

sabah uyanınca iki bardak su

kahvaltı, iki dilim peynir- 1 yumurta- 2 dilim ekmek, domates salatalık

ara da bir bardak yarım yagl süt, bir porisyon meyve. ( kavun- karpuz ince bir dilim- muz ise yarım- kayısı 4 tane gibi), 2 ceviz

öğlen 3 köfte kadar et- tavuk, bol salata, yarım kase yoğurt, 4 kaşık sebze yemeği, iki dilim ekmek( ekmekler tost ekmeği, 30 gr)

ara, bir porsiyon meyve, 10 fındık, 6 badem, 1 kepekli galeta

akşam 4 köfte kadar et- tavuk, bol salata, yarım kase yoğurt, 4 kaşık sebze yemeği, iki dilim ekmek( ekmekler tost ekmeği, 30 gr) ya da 6 kaşık bulgur pilavı

ara. bir bardak yarım yağlı süt, bir porsiyon meyve , 2 ceviz.

günde 2-3 lt su içmek lazım

ah ah kıyamam adanada o sıcakta offff geçmiş olsun canım sen otobüslerden uzak dur bir süreee
geçmiş olsun inş. ciddi birşey yoktur fıstık.

çok saol canım yok heralde bişe şimdilik sadece kolum çok acıyor.. nasıl sıcak anlatamam hemde nasıl uzak durayım doktorum araba kullanma diyor ona rağmen kullanıyordum ama eşime lazımdı araba mecbur otobüse bindim kabusss tek kelimeyle..

bende arabayla geliyodum canım yüreğim kaldırmıyor bugün araba eşime lazımdı o yüzden otobüse kaldım walla bizim adana da afedersin ama öküz çok:)

o öküzcüklerden heryerde varDDD
orada birde sıcak faktörü beyinler eriyorr düşünemyiorlar sanırım
bir adanalı olarak bunu söylemek acı ama öyle

şu listeye bakıncaaaa meyve tatlıyı abarttığımmı farkettim onun dışındaaaaa bende çok farklı beslenmiyorum((((
dondurma karpuzz tatlı canıma okumuş beim ya
gharikasın hayatımm

aynennnn birebir benim de durumum bu şekilde12 kg sınır koymuştum kendime ama şimdi 15-16 diyorum. umarım daha fazla olmaz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeee
sabah sağlık ocağına gittim tekrar((
tokluk şekerim 180 çıktı yawss( glioz yüklemeisnde bir sorun yoktu nerden çıktı şimdi bu anlamadım
sendün de gitmiştin sanki.neden sık gidiyorsun sağlık ocağına:44:

ewet canım ya uykunun tadını çıkar diyor herkes.. bende çok uyanıyorum uykum kaçıyor doğa anneliğe hazırlıyormus işde.. eşimde diyorki doğa beni de babalığa hazırlıyor deliksiz uyuyorum çocuğun ağlamasını duymayayım die:)

ah canım dıkkat et sende, annemler delırtıyo benı dukkann onunde 3 basamak var ablam her ınış cıkısımda dıkkat et dıyo, haklılar ama benıde sıkıntı basıyo:)
evet dun aksam ılk defa bende bı rahat uyumusum, inşallah hep boyle rahat uyur uyanırıız canım, 3,4 gundür kabus gıbı abuk sabuk ruyalar goruyordum, sıkıntılı uyanıyordum ve yorgun, bugun iiyiym allah a şükür. aman hep boyle olalaım canım:)

şu listeye bakıncaaaa meyve tatlıyı abarttığımmı farkettim onun dışındaaaaa bende çok farklı beslenmiyorum((((
dondurma karpuzz tatlı canıma okumuş beim ya
gharikasın hayatımm

benim önceki beslenmem de çok farklı değil idi, şimdi yediklerimi öğünlere serpmiş oldu doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…