günaydın kızlar
suksuk, didem geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize. benim de iş yerinin merdivenleri çok dik inerken duvarlardan tutunuyorum,
gecen hafta diğer arkadaş kayıp düştü hatta bende hemen kaydırmaz bant aldım yapıştırdım merdivenlere.
çok şükür burda iki gecedir serin geçiyor bir kere wc ye kalkıyorum deliksiz uyuyorum önceki gece balkona yatak seresim geldi o derece bunaldım evdeDua ediyorum temmuz ağustos serin geçsin diye ancak bayramdan sonra izne çıkabilirim daha 2 ay var o zamana.
günaydın hatuncuklar
bugün herkes nasılmış bakalım...
günaydın kızlar
suksuk, didem geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize. benim de iş yerinin merdivenleri çok dik inerken duvarlardan tutunuyorum,
gecen hafta diğer arkadaş kayıp düştü hatta bende hemen kaydırmaz bant aldım yapıştırdım merdivenlere.
çok şükür burda iki gecedir serin geçiyor bir kere wc ye kalkıyorum deliksiz uyuyorum önceki gece balkona yatak seresim geldi o derece bunaldım evdeDua ediyorum temmuz ağustos serin geçsin diye ancak bayramdan sonra izne çıkabilirim daha 2 ay var o zamana.
tesekkürler canım oo ben düşmelrimi hiç anlatmıyorum geçen hafta merdivenlerden yuwarlandım mesela ne yapsın kızım alışdı annesinin düşe kalka hayatına:):) ne kadar dikkat etsemde oluyor işde.. inş ya bende dün gece uzun zamandan beri deliksiz uyumusum çok iyi geldi inş serin geçerr bende kış geç gelsin die dua ediyorum ne kadar geç gelirse kızım o kadar büyümüş olurr
kızlar ben ılk 4 ay cokkustummm dogru durust yemek yıyemedımm her an wcdeydım hatta esım sana oraya yatak kuralım dıe dalga bıle gecıodu 3 gun yemek yemedıgımı bılıyorummm 21 haftadan bu yana 1o kg almısımmm .. kusma kesılınce sanırımm bırden kılo aldımm.. nette 12 kgya kadar normal dıo. ama ben 15 tamamlamak ıstıyorumm 5 kg son 2 ayda alsam top 15 eder.. dıyet yapan arkadaslarr 2 haftada 4oo gr aldık dıe yazmıslar ne yedınızz banada soleyınn buarada ben cok meyve yıyorumm engel olamıyorum snrıımm oda kg yaptı baana bıde su demır ve vıtamın hapını ıcınce cok ıstahım acılıoo ..bırı bana yardım etsın
neler yıyosun cnm yazarmısın rıca etsemm
180 de bişey mi bnm en son yaptırdığım 100 lük te 209 çıktı
benimde dikkat etmem gerekiyor artık yaaaa bu boğazla naasıl olacak bilemiyorumsöylesin kızçeler bizde faydalanalım dimi
ah ah kıyamam adanada o sıcakta offff geçmiş olsun canım sen otobüslerden uzak dur bir süreee
geçmiş olsun inş. ciddi birşey yoktur fıstık.
bende arabayla geliyodum canım yüreğim kaldırmıyor bugün araba eşime lazımdı o yüzden otobüse kaldım walla bizim adana da afedersin ama öküz çok:)
sabah uyanınca iki bardak su
kahvaltı, iki dilim peynir- 1 yumurta- 2 dilim ekmek, domates salatalık
ara da bir bardak yarım yagl süt, bir porisyon meyve. ( kavun- karpuz ince bir dilim- muz ise yarım- kayısı 4 tane gibi), 2 ceviz
öğlen 3 köfte kadar et- tavuk, bol salata, yarım kase yoğurt, 4 kaşık sebze yemeği, iki dilim ekmek( ekmekler tost ekmeği, 30 gr)
ara, bir porsiyon meyve, 10 fındık, 6 badem, 1 kepekli galeta
akşam 4 köfte kadar et- tavuk, bol salata, yarım kase yoğurt, 4 kaşık sebze yemeği, iki dilim ekmek( ekmekler tost ekmeği, 30 gr) ya da 6 kaşık bulgur pilavı
ara. bir bardak yarım yağlı süt, bir porsiyon meyve , 2 ceviz.
günde 2-3 lt su içmek lazım
aynennnn birebir benim de durumum bu şekildekızlar ben ılk 4 ay cokkustummm dogru durust yemek yıyemedımm her an wcdeydım hatta esım sana oraya yatak kuralım dıe dalga bıle gecıodu 3 gun yemek yemedıgımı bılıyorummm 21 haftadan bu yana 1o kg almısımmm .. kusma kesılınce sanırımm bırden kılo aldımm.. nette 12 kgya kadar normal dıo. ama ben 15 tamamlamak ıstıyorumm 5 kg son 2 ayda alsam top 15 eder.. dıyet yapan arkadaslarr 2 haftada 4oo gr aldık dıe yazmıslar ne yedınızz banada soleyınn buarada ben cok meyve yıyorumm engel olamıyorum snrıımm oda kg yaptı baana bıde su demır ve vıtamın hapını ıcınce cok ıstahım acılıoo ..bırı bana yardım etsın
sendün de gitmiştin sanki.neden sık gidiyorsun sağlık ocağına:44:günaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeee
sabah sağlık ocağına gittim tekrar((
tokluk şekerim 180 çıktı yawss( glioz yüklemeisnde bir sorun yoktu nerden çıktı şimdi bu anlamadım
gecmıs olsun cnm yaa dıkatt et allah korumusss.. bazen dıkkat etsekte olcagı varsa oluo zatende..ayy bende uyurken bı saga bı solaa donupp duuruyorumm koca gobegımlee attıra attıraa saabahı edıyoruzz eskıden wcye kalkardım buara odayok derın uyumaya basladım sanırımmm neyse bı 2 ay daha uyuyalımmda sonaa uyuyamıycazz
tesekkürler canım oo ben düşmelrimi hiç anlatmıyorum geçen hafta merdivenlerden yuwarlandım mesela ne yapsın kızım alışdı annesinin düşe kalka hayatına:):) ne kadar dikkat etsemde oluyor işde.. inş ya bende dün gece uzun zamandan beri deliksiz uyumusum çok iyi geldi inş serin geçerr bende kış geç gelsin die dua ediyorum ne kadar geç gelirse kızım o kadar büyümüş olurr
pz gunu babasıylaa kızımızaa bu cıcı elbıseyı aldık
Eki Görüntüle 452226
şu listeye bakıncaaaa meyve tatlıyı abarttığımmı farkettim onun dışındaaaaa bende çok farklı beslenmiyorum((((
dondurma karpuzz tatlı canıma okumuş beim ya
gharikasın hayatımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?