2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy bak benim kızda çok beğendi anne banada al die tutturduu ağlıyor:):)
onada alsın annesıı cıcı cıcı elbıselerr ayy onların ıcınde dusunuyorummdaa.. yerım ben onları
heheee bende dıyorum cocukk aglayınca gecelerı bakarsın dıedee bakamaam benn ıse gıdıcem dıoo delı kocam benım

bende meyveyıı dondurmayı abartmısımmmm sımdı dıkkat zamaanıı artıkk kg almak ıstemıyorumm

inş canım ya uyuyunca günümüzde iyi geçiyor yoksa sersem gibi oluyorum.. kabuslarım benimde çok wardı çığlık çığlığa uyandığım günler oluyordu çok şükür geçdi

canım ya tekrar geçmiş olsun, ben kullanıyorum araba yapacak birşey yok, senide eşin bıraksın canım sen kullanmasandaaaaa otobüs daha riskli şu şartlardaaaaaaaaa

çok geçmiş olsun canım yaaa

GELDİK BİZDE KIZIMLA
KIZLAR YA SABAH KALKINCA EVİN TOPLU OLMASI KADAR GÜZEL BİŞEY YOK
ALAKASIZ OLDU AMA İÇİMDEN GELDİ

çok geçmiş olsun canım yaaa
saol cnmm dun baana nazar degdırdınız sanırsam
GELDİK BİZDE KIZIMLA
KIZLAR YA SABAH KALKINCA EVİN TOPLU OLMASI KADAR GÜZEL BİŞEY YOK
ALAKASIZ OLDU AMA İÇİMDEN GELDİ

bencedee :)) keske hep toplu olsaa ole hıc dagılmasaa.. buaradaa cmtsı komsuları cagırdık oturmaya neyapıcagımı bılemedımm cay yanına fıkır vermek ısteyen varsa alabılırım

sendün de gitmiştin sanki.neden sık gidiyorsun sağlık ocağına:44:

canım dün rutin kontrol için gitmiştim (en son bir ay önce gitmiştim dün randevum vardı)
kan testi idrar testi falan bilgilendirmeee kalp atışı tansiyon kilo kontorlü falan vardı.
öğleden sonra ebemiz aradı ilknur hanım tahlil sonucu çıktı idrardaenfeksiyon görülmemiş ama kan değerimden şekerim yükske çıkmış kahvaltı yapmışmıydınız diye sorduydu bende ballı süt içtim demiştim sabah tekrar gelirmisiniz dedi dr bey tekrarlayalım kanı diyor dedi onun için gittim canım tok kanrına gittim kahvaltıdna 1 saat sonra gelin dediydi parmaktan kan alıp şekere baktı çubukla 180 çıktı öyle olunca damardanda aldı öğleden sonra ararlar, yükske çıkarsa diyet yapıcam

2 kibrit kutusu kadar peynir 3.4 tane syh zeytin 1.5 domates 1 salatalık maydonoz 3 tane s.biber 2 diliz çavdar ekmeği ..
çay yok ben çay içmiyorum sağlıklı değil diye

bende meyve ve dondurma cok yıyorum, napıyım canm ıstıyor:)),gece yatıcaz eşime dondurma yıcekmısın dıye soruyorum, yat işte gece gece dondurmamı yenır, zorla yemedım ,bende 22 hftaya kadar 3,5 kılo almıstım,iştahım yoktu, 22den snra costuk sanırım son kontrolde 7 kılo almıstım toplamda, hftaya gıdıcem, bakalım nekadr oldum, emircigim nekadr:)

canım ya tekrar geçmiş olsun, ben kullanıyorum araba yapacak birşey yok, senide eşin bıraksın canım sen kullanmasandaaaaa otobüs daha riskli şu şartlardaaaaaaaaa

ayy canım eşim mersin de çalışıyor birimiz bir uç diğeri bir uç yanii bırakamazki istese de bıraksa da alamaz yani kendi kedime başarmak zorundayım:)

bende sanırımm ama yapmamız lazmm son 2 ayda annenın en cok kg aldıgı solenıoo kımıde sadece bebek alıo dıolar hangısı dogru

bencede suksukcum gel birlikte dikkat edelimD hatta özelden mesaj atalım birbirimize
yarın bana bugünün menüsünü yazz sırayla ben seni eleştireyim bende sana yazayım sende beni eleştir
kiki belki işe yarar dikkat ederiz

gramajı yazmıyor canım ya banada uygun geldi aslında ama dedigin gibi küçükse degmez

:)))))) ben mothercare den aldım bebek bakım seti 40 tl ye %20 indirim vardı çok büyükler ve güzel şeyler vardı, pişik kremi, sabun,bebek bakım yapı, vucut şampuanı lossyon
çant aiçindeee bakaiblirsin oraya 3 hafta önce falan adlım.

bı costukkkı sormaa kusmalarım gecınce yemeklere saldırdım resmenn

olur cnm yarın baslıyorum bennn sabah kahvaltıda yazarım sanaa

2 kibrit kutusu kadar peynir 3.4 tane syh zeytin 1.5 domates 1 salatalık maydonoz 3 tane s.biber 2 diliz çavdar ekmeği ..
çay yok ben çay içmiyorum sağlıklı değil diye

ay çok beğenmek çok sağlıklı afiyet olsun yarasın minik kuşa.
Bende yazayım bende yazayımD
1 kk peynir,
1 bardak süt
2 dilik kepek ekmek,
4-5 zeytin,
1 domates
1 salatalık
1 yumurta
ama bu herzaman olan bişi değil üşenmediğimdeD
süt mutlaka içiyorum her sabah ama simit yad apoğada oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…