onada alsın annesıı cıcı cıcı elbıselerr ayy onların ıcınde dusunuyorummdaa.. yerım ben onlarıayy bak benim kızda çok beğendi anne banada al die tutturduu ağlıyor:):)
heheee bende dıyorum cocukk aglayınca gecelerı bakarsın dıedee bakamaam benn ıse gıdıcem dıoo delı kocam benımewet canım ya uykunun tadını çıkar diyor herkes.. bende çok uyanıyorum uykum kaçıyor doğa anneliğe hazırlıyormus işde.. eşimde diyorki doğa beni de babalığa hazırlıyor deliksiz uyuyorum çocuğun ağlamasını duymayayım die:)
sabah uyanınca iki bardak su
kahvaltı, iki dilim peynir- 1 yumurta- 2 dilim ekmek, domates salatalık
ara da bir bardak yarım yagl süt, bir porisyon meyve. ( kavun- karpuz ince bir dilim- muz ise yarım- kayısı 4 tane gibi), 2 ceviz
öğlen 3 köfte kadar et- tavuk, bol salata, yarım kase yoğurt, 4 kaşık sebze yemeği, iki dilim ekmek( ekmekler tost ekmeği, 30 gr)
ara, bir porsiyon meyve, 10 fındık, 6 badem, 1 kepekli galeta
akşam 4 köfte kadar et- tavuk, bol salata, yarım kase yoğurt, 4 kaşık sebze yemeği, iki dilim ekmek( ekmekler tost ekmeği, 30 gr) ya da 6 kaşık bulgur pilavı
ara. bir bardak yarım yağlı süt, bir porsiyon meyve , 2 ceviz.
günde 2-3 lt su içmek lazım
ewt lıste beklıyorumm tentatıonnn
ah canım dıkkat et sende, annemler delırtıyo benı dukkann onunde 3 basamak var ablam her ınış cıkısımda dıkkat et dıyo, haklılar ama benıde sıkıntı basıyo:)
evet dun aksam ılk defa bende bı rahat uyumusum, inşallah hep boyle rahat uyur uyanırıız canım, 3,4 gundür kabus gıbı abuk sabuk ruyalar goruyordum, sıkıntılı uyanıyordum ve yorgun, bugun iiyiym allah a şükür. aman hep boyle olalaım canım:)
canım ya tekrar geçmiş olsun, ben kullanıyorum araba yapacak birşey yok, senide eşin bıraksın canım sen kullanmasandaaaaa otobüs daha riskli şu şartlardaaaaaaaaaçok saol canım yok heralde bişe şimdilik sadece kolum çok acıyor.. nasıl sıcak anlatamam hemde nasıl uzak durayım doktorum araba kullanma diyor ona rağmen kullanıyordum ama eşime lazımdı araba mecbur otobüse bindim kabusss tek kelimeyle..
Günaydın kızlarrrr
gunaydın cnm bende busabaha sakarlıkla basladım cay dokuldu elımee.. uyku sersemı uyanıverdımm.. elım yandı cok sukur sımdı ıı ama elım yanarken bıle aklım elıfımdeydı... cok enteresan aamaa sıcradımm dıe korktumu acaba dedım
bende sanırımm ama yapmamız lazmm son 2 ayda annenın en cok kg aldıgı solenıoo kımıde sadece bebek alıo dıolar hangısı dogrugeldi geldii listeeeee çok başarılıDben okadar başarıyı yakalayamam gibi ama yapmam lazım
saol cnmm dun baana nazar degdırdınız sanırsamçok geçmiş olsun canım yaaa
GELDİK BİZDE KIZIMLA
KIZLAR YA SABAH KALKINCA EVİN TOPLU OLMASI KADAR GÜZEL BİŞEY YOK
ALAKASIZ OLDU AMA İÇİMDEN GELDİ
sendün de gitmiştin sanki.neden sık gidiyorsun sağlık ocağına:44:
chicconun pişik kreminin çok iyi olduğunu söylemişti arkadaşımmm geneldede iyidir ürünler fiyatı fena değil ama gramajlarına bak bir canım küçüksee değmez
benim önceki beslenmem de çok farklı değil idi, şimdi yediklerimi öğünlere serpmiş oldu doktorum.
onada alsın annesıı cıcı cıcı elbıselerr ayy onların ıcınde dusunuyorummdaa.. yerım ben onları
heheee bende dıyorum cocukk aglayınca gecelerı bakarsın dıedee bakamaam benn ıse gıdıcem dıoo delı kocam benım
bende meyveyıı dondurmayı abartmısımmmm sımdı dıkkat zamaanıı artıkk kg almak ıstemıyorumm
canım ya tekrar geçmiş olsun, ben kullanıyorum araba yapacak birşey yok, senide eşin bıraksın canım sen kullanmasandaaaaa otobüs daha riskli şu şartlardaaaaaaaaa
bende sanırımm ama yapmamız lazmm son 2 ayda annenın en cok kg aldıgı solenıoo kımıde sadece bebek alıo dıolar hangısı dogru
hımss anladım ozaman belediye otobüsüne binmeayy canım eşim mersin de çalışıyor birimiz bir uç diğeri bir uç yanii bırakamazki istese de bıraksa da alamaz yani kendi kedime başarmak zorundayım:)
gramajı yazmıyor canım ya banada uygun geldi aslında ama dedigin gibi küçükse degmez
bı costukkkı sormaa kusmalarım gecınce yemeklere saldırdım resmennbende meyve ve dondurma cok yıyorum, napıyım canm ıstıyor:)),gece yatıcaz eşime dondurma yıcekmısın dıye soruyorum, yat işte gece gece dondurmamı yenır, zorla yemedım ,bende 22 hftaya kadar 3,5 kılo almıstım,iştahım yoktu, 22den snra costuk sanırım son kontrolde 7 kılo almıstım toplamda, hftaya gıdıcem, bakalım nekadr oldum, emircigim nekadr:)
bencede suksukcum gel birlikte dikkat edelimD hatta özelden mesaj atalım birbirimize
yarın bana bugünün menüsünü yazz sırayla ben seni eleştireyim bende sana yazayım sende beni eleştir
kiki belki işe yarar dikkat ederiz
2 kibrit kutusu kadar peynir 3.4 tane syh zeytin 1.5 domates 1 salatalık maydonoz 3 tane s.biber 2 diliz çavdar ekmeği ..
çay yok ben çay içmiyorum sağlıklı değil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?