2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

GELDİK BİZDE KIZIMLA
KIZLAR YA SABAH KALKINCA EVİN TOPLU OLMASI KADAR GÜZEL BİŞEY YOK
ALAKASIZ OLDU AMA İÇİMDEN GELDİ

hg canım, ahh keske bızım evde toplu olsa, evde bomba patlamıs gıbı, işten cıkınca bısey yapasım gelmıyo,ne bu dagınıklık.. bu aksam toplıycam ınsallah:))))))))))

ayy bende bende 12 kilo aldım ve halaaa çok hızlı ilerliyor kızm 1.300 bu durumda gerisi bana ait heralde..

ayy bende bende 12 kilo aldım ve halaaa çok hızlı ilerliyor kızm 1.300 bu durumda gerisi bana ait heralde..

yok cnm yaa hepsı bıze aıt deıll 3500 kg olarak dogmus bı bebegınn ortalama degerlerı solee :

BEBEK: 3500 gr.
PLASENTA: 700 gr.
AMNİYON SIIVISI: 800 gr.
UTERUS (RAHİM): 900 gr.
MEME DOKUSU: 400 gr.
KAN HACMİNDEKİ ARTIŞ: 1250 gr.
DOKULARDAKİ SU ARTIŞ: 1250 gr.
ANNEDEKİ YAĞ HACMİ ARTIŞI: 3200 gr.
burdakı yazanlarr dogruysaa egerr bızım aldgımız kıloo dogumdan sonraa gıdıverır

yok yok bunun suyu var eşi varrr şişliği var kan hacmindeki artışı var 12 kilodan 7 si sana aittir
aynı ben
bende 12 kg aldım
senide mesaj grubumuza bekliyoruz şekerim

bakayım canım aynı markamıydı

bnm bebişim ne kdr oldu acaba ya
bende persembe ogrenıcem ınss cok merak edıyorumm uzun zaman olduu ogrenmeyelı sımdı kocaman olmustur ınss
evi süpürmem lazım ama ben kızımda hiç o hava yok mutfagı temizledik ama hemen yorulduk :))
yavasyavas yap cnm benımde toz alıncak usenıyorum
anlaştıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:) dört gözle bekliyorum menünü hehe

tmm cnmm sımdıdenn dusunuyorum ne yapsam dıeee yemek olarak sebzeye agırlık verıcem bıde bolbol yogurt..

selam arkadaşlar şöyle bi bakayım dedim neler konuşulmuş geçmişte:)

anladım cnm inşallah çıkmaz bişeygüzel haberlerini bekliyoruz.... benim de yarın şeker yüklemem yapılacak bakalım.ama ben hastaneye aç nasıl gideceğim bilmiyorum. sabahları gözüm dönmüş şekilde bulantı ve mide kazınmasıyla uyanıyorum. hemen kahvaltı yapmak istiyorum.nasıl gideceğim hastaneye bilemiyorum

bende senınle aynı seyı duusundumm gece 12 de yemek yedımmm sabah cok ac uyanmadım oyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…