GELDİK BİZDE KIZIMLA
KIZLAR YA SABAH KALKINCA EVİN TOPLU OLMASI KADAR GÜZEL BİŞEY YOK
ALAKASIZ OLDU AMA İÇİMDEN GELDİ
bencede suksukcum gel birlikte dikkat edelimD hatta özelden mesaj atalım birbirimize
yarın bana bugünün menüsünü yazz sırayla ben seni eleştireyim bende sana yazayım sende beni eleştir
kiki belki işe yarar dikkat ederiz
bnm bebişim ne kdr oldu acaba yaayy bende bende 12 kilo aldım ve halaaa çok hızlı ilerliyor kızm 1.300 bu durumda gerisi bana ait heralde..
olur cnm yarın baslıyorum bennn sabah kahvaltıda yazarım sanaa
ayy bende bende 12 kilo aldım ve halaaa çok hızlı ilerliyor kızm 1.300 bu durumda gerisi bana ait heralde..
ayy bende bende 12 kilo aldım ve halaaa çok hızlı ilerliyor kızm 1.300 bu durumda gerisi bana ait heralde..
en iyisi akşam yatmadan toplamak canım işten gelince zor olur sanahg canım, ahh keske bızım evde toplu olsa, evde bomba patlamıs gıbı, işten cıkınca bısey yapasım gelmıyo,ne bu dagınıklık.. bu aksam toplıycam ınsallah:))))))))))
:)))))) ben mothercare den aldım bebek bakım seti 40 tl ye %20 indirim vardı çok büyükler ve güzel şeyler vardı, pişik kremi, sabun,bebek bakım yapı, vucut şampuanı lossyon
çant aiçindeee bakaiblirsin oraya 3 hafta önce falan adlım.
bende persembe ogrenıcem ınss cok merak edıyorumm uzun zaman olduu ogrenmeyelı sımdı kocaman olmustur ınssbnm bebişim ne kdr oldu acaba ya
yavasyavas yap cnm benımde toz alıncak usenıyorumevi süpürmem lazım ama ben kızımda hiç o hava yok mutfagı temizledik ama hemen yorulduk :))
anlaştıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:) dört gözle bekliyorum menünü hehe
bende persembe ogrenıcem ınss cok merak edıyorumm uzun zaman olduu ogrenmeyelı sımdı kocaman olmustur ınss
yavasyavas yap cnm benımde toz alıncak usenıyorum
kocacım olsaydı o süpürü verirdi tozuda alırdı kızlar dua edinde bugün izin almaya gitti izi alırsa cuma yola çıkıcak alamazsa 7 gün daha geç gelecek
Eki Görüntüle 452361
esımı tahmın bıle edemıyorumm
Eki Görüntüle 452362
sız hangısısınızz
ben 8 ve 6 numaralıya uyuyorumm:)) sısmısve duygusall
bende persembe ogrenıcem ınss cok merak edıyorumm uzun zaman olduu ogrenmeyelı sımdı kocaman olmustur ınss
yavasyavas yap cnm benımde toz alıncak usenıyorum
kocacım olsaydı o süpürü verirdi tozuda alırdı kızlar dua edinde bugün izin almaya gitti izi alırsa cuma yola çıkıcak alamazsa 7 gün daha geç gelecek
ıns gelır cnmmmm .. bende esıme yaptırıyım en ıyısı ustlere yetısemıyorum bu gobeklee
canım dün rutin kontrol için gitmiştim (en son bir ay önce gitmiştim dün randevum vardı)
kan testi idrar testi falan bilgilendirmeee kalp atışı tansiyon kilo kontorlü falan vardı.
öğleden sonra ebemiz aradı ilknur hanım tahlil sonucu çıktı idrardaenfeksiyon görülmemiş ama kan değerimden şekerim yükske çıkmış kahvaltı yapmışmıydınız diye sorduydu bende ballı süt içtim demiştim sabah tekrar gelirmisiniz dedi dr bey tekrarlayalım kanı diyor dedi onun için gittim canım tok kanrına gittim kahvaltıdna 1 saat sonra gelin dediydi parmaktan kan alıp şekere baktı çubukla 180 çıktı öyle olunca damardanda aldı öğleden sonra ararlar, yükske çıkarsa diyet yapıcam
ben 7 aya giriyorum sabırlı oluyorum heralde :)))
1.ve 7. bana uyuyorrrEki Görüntüle 452361
esımı tahmın bıle edemıyorumm
Eki Görüntüle 452362
sız hangısısınızz
ben 8 ve 6 numaralıya uyuyorumm:)) sısmısve duygusall
anladım cnm inşallah çıkmaz bişeygüzel haberlerini bekliyoruz.... benim de yarın şeker yüklemem yapılacak bakalım.ama ben hastaneye aç nasıl gideceğim bilmiyorum. sabahları gözüm dönmüş şekilde bulantı ve mide kazınmasıyla uyanıyorum. hemen kahvaltı yapmak istiyorum.nasıl gideceğim hastaneye bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?