dediklerin bende de oldu, tatlıyı çok severdim, bi ara hiç yiyemedim şimdi de hiç aramıyorum, meyve yerdim ama az yerdim, şimdi kilo kilo yiyorum, özellikle 3 ve 6. ay arası çok fazla salata yedim. Ben de diyorum ki bebeğim yararlı şeyleri yememi istiyor.
evet canım aynnen 28.hfta bıttıgınde 7.ayda bıtmış oluyor...
ben de yeni 7. aya girdim o zamanzaten satım 23 aralıktı. 23 haziran bitti ve 7. aya girdim. benim hesap tutuyor bu şekilde
yani kızlar 28. hafta bittiğinde 7. ayınızı bitmiş olmaz. 10 aya göre mi hesaplıyorsunuz siz:44:
turkuazsuay gri de güzel bak bu da güzel hepsi güzel aslında fark yok
bende 29+4 olduğuma göre 7,5 aylık ilan ediyorum kendimi
evet cnm. doktora sorarsan o da söyler zaten. hafta hesabıyla ay hesabı farklı oluyor.
10 ay hesabı yapıyorsan evet 7.5 aylıksın. ama halk arasındaki 9 aylık hesabına göre 7.5 aylıksan ağustos ortası dıoğumun. bu da sata uymuyor:44:bende 29+4 olduğuma göre 7,5 aylık ilan ediyorum kendimi
evet zaten hamilelik 9 ay değil 10 ay sürüyo nerdeyse...9.5 ay..40 haftada 10 ay yapar
31 haftaya kadar 7 aylık mı oluoo ben ole bılmıodum aklım karıstı
evet zaten hamilelik 9 ay değil 10 ay sürüyo nerdeyse...9.5 ay..40 haftada 10 ay yapar
yok cnm yaa hepsı bıze aıt deıll 3500 kg olarak dogmus bı bebegınn ortalama degerlerı solee :
BEBEK: 3500 gr.
PLASENTA: 700 gr.
AMNİYON SIIVISI: 800 gr.
UTERUS (RAHİM): 900 gr.
MEME DOKUSU: 400 gr.
KAN HACMİNDEKİ ARTIŞ: 1250 gr.
DOKULARDAKİ SU ARTIŞ: 1250 gr.
ANNEDEKİ YAĞ HACMİ ARTIŞI: 3200 gr.
burdakı yazanlarr dogruysaa egerr bızım aldgımız kıloo dogumdan sonraa gıdıverır
ama bizim henüz bebeğimiz 3.500 olmadiki su an ki kilo ile öle ama doğuma kadar ne olacak bakim:)
benim bi arkadaşımın iki kızı var, ikisini de 38. hafta dolar dolmaz doğurmuş, dr. lar 40 hafta diye fazla fazla söylüyorlar diyor, yani o en geç olasılıkmış.
http://www.butikbebe.com/sepetim.aspx?kid=477&mid=486
kızlar bunları sipariş edeyim diyorum sizce nasıl
yaklasık 2 ay sonrakı tablomuz ozaman cnmm ıns son 2 aydaa cok kg almayızz:18::18:
butikbebe de canım bakmak istersen Kampanyalar - Butikbebebunun markası ne nerden buldun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?