Bende kese görünmedi cnm
bat 23 aralık benim
23 ocakta regl olmadım günüm asla şaşmaz benim.24 ocakta idrar testinde silik çıktı 2.çizgi akşam doktora gittim rahimde kalınlaşma var dedi.
kan testimde 79.63 çıktı.Cuma günü tekrarladım 307 çıktı 6-7 şubatta tekrar gidicem umarım kese görünür
herkese merhaba.....
tup bebek yontemyle hamıle kalmıs bır anne adayıyım.....mınıgım henuz 5 haftalık...ben 29 yasındayım...ilk bebegımmmm...bız cok mucadele ettık ve o lıstede olmak ıstıyoruzzz.......
Gözün aydın. Ben de 5 hafta 4 günlüğüm. Hoşgeldin aramıza...
geç döllenme olabilir.
kan değerlerin çok güzel
inşlh görürsün keseciğini:)
Bende kese görünmedi cnm
bat 23 aralık benim
23 ocakta regl olmadım günüm asla şaşmaz benim.24 ocakta idrar testinde silik çıktı 2.çizgi akşam doktora gittim rahimde kalınlaşma var dedi.
kan testimde 79.63 çıktı.Cuma günü tekrarladım 307 çıktı 6-7 şubatta tekrar gidicem umarım kese görünür
amin canım inşallahhh baştan düşük çıkınca çok üzülmüştüm
İnşallah keseyi görürsün canım. Vajindan bakarsa doktorun ufak bilee olsa keseyi görebilir. Alttan ultrason olmaktan korkma bence.
tentation sen de hoşgeldin aramıza.
İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz
kac kiloyla hamile kaldin canim ?
bende biraz kilolu hamile kaldim...
maşallah sana... yarın da benim kontrolüm var 2. kontrol olacak bu ilk kez kalp atışlarını duyacağız Allah kısmet ederse... şu an hislerim çok karışık .. ama yarın çok daha farklı olacağı konusunda sürekli okuyorum kızlardan ... Allah evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah ...
filizcim senin mide bulantıların iştah durumun nasıl gidiyor merak ettim ...gerçi bünyeden bünyeye fark gösteriyor ama..içimi rahatlatmak istiyorum :2: benim çok kötü....hiç normale dönemeyeceğim sanki.
şu anda 79 kiloyumboyuma göre fazla baya
hoşbulduk filiz. bebişini görmüşsün maşalah
darısı bizim başımızıa :)
alttan hiç muayene olmadım ve çok korkuyorum olamam sanırım cnmİnşallah keseyi görürsün canım. Vajindan bakarsa doktorun ufak bilee olsa keseyi görebilir. Alttan ultrason olmaktan korkma bence.
tentation sen de hoşgeldin aramıza.
İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz
maşallah kuzuna filiz rabbim korusun inşallah...
bende yazdım bilgilerimi cnm kayıt edersin sanırım..
kızlar ekseyi ne zaman gördünüz ilk
alttan hiç muayene olmadım ve çok korkuyorum olamam sanırım cnm
kızlar kilolar ne olacak bakalım
ben normalde 54 55 gidiyodum hep 56 oldum 57 çıktım belkide
kafayı yicem kilolu hamile kaldığımı düşünüyorum ben
1.65 boyum.
düşünsenize 10 kilo alsam en az 66-67 olucam 14 alsam 70 ufff
evet evet bende eylül annesi olcam inşallah,26 eylül gösteriyo hesaplayıcı 21 aralık satım,şu anda 5+5 haftalığız Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin benide aranıza alırsanız sevinirim arkadaşlarrrr
alttan hiç muayene olmadım ve çok korkuyorum olamam sanırım cnm
kızlar kilolar ne olacak bakalım
ben normalde 54 55 gidiyodum hep 56 oldum 57 çıktım belkide
kafayı yicem kilolu hamile kaldığımı düşünüyorum ben
1.65 boyum.
düşünsenize 10 kilo alsam en az 66-67 olucam 14 alsam 70 ufff
benim bebeğim geç döllenme ozaman ama nasıl 5 haftalık oluyor ne garip:)geridenmi geliyor benim bebeğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?