2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende kese görünmedi cnm
bat 23 aralık benim
23 ocakta regl olmadım günüm asla şaşmaz benim.24 ocakta idrar testinde silik çıktı 2.çizgi akşam doktora gittim rahimde kalınlaşma var dedi.
kan testimde 79.63 çıktı.Cuma günü tekrarladım 307 çıktı 6-7 şubatta tekrar gidicem umarım kese görünür

herkeslere günaydınlar

3 aşılama ve 2 negatif tüp denemesinden sonra 3. denememizde pozitif sonucu aldık çok şükür.
geçen hafta keseyi gördüm 9mm idi. önümüzdeki hafta da kalp atışları için gideceğiz. inşlh sorunsuz geçer.

bir haftadır takip ediyorum forumu .
artık ben de liste için vereyim biligilerimi :)
24 aralık sat
32 yaş
29 eylül tahmini doğum tarihi.

ilaçlardan dolayı epey bir şişkinlik yaşıyorum. crinone jel kullanıyorum sabahları. coraspirin ve de folik bir de.

geç döllenme olabilir.
kan değerlerin çok güzel
inşlh görürsün keseciğini:)

İnşallah keseyi görürsün canım. Vajindan bakarsa doktorun ufak bilee olsa keseyi görebilir. Alttan ultrason olmaktan korkma bence.

tentation sen de hoşgeldin aramıza.
İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz

Selm guzel anne adaylari nasilsinizz bakalim.dusuk yapan arkadasimiza gecmis olsun ins kisa zamanda tekrar saglikli bir gebelik yasar.benim bulantim yok gibi kizimda da 8 haftadan sonra baslamisti beklemedeyim:)28 yildir agziina balik ve cesitlerini surmemis olan ben dun balik yedim nasil canim cekti esimde bayildi bu duruma alip geldi yaptik yedim:)bu hmilelik cok ilginc bisey ya bakalim daha neler yasicaz:)

Eki Görüntüle 336002

Bu da benim bıdık aarkadaşlar. 9+3 haftalık 2,6cm olmuş kendileri :)

maşallah sana... yarın da benim kontrolüm var 2. kontrol olacak bu ilk kez kalp atışlarını duyacağız Allah kısmet ederse... şu an hislerim çok karışık .. ama yarın çok daha farklı olacağı konusunda sürekli okuyorum kızlardan ... Allah evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah ...

filizcim senin mide bulantıların iştah durumun nasıl gidiyor merak ettim ...gerçi bünyeden bünyeye fark gösteriyor ama..içimi rahatlatmak istiyorum :2: benim çok kötü....hiç normale dönemeyeceğim sanki.

amin canım inşallahhh baştan düşük çıkınca çok üzülmüştüm

içini ferah tut:)

hoşbulduk filiz. bebişini görmüşsün maşalah
darısı bizim başımızıa :)

Teşekkür ederim. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı olur. Benim midem 6. ve 7. hafta çok hafif bulandı. İştahsızlık oldu bende hiçbişey yemek istemedim. Akşam yemeğinde sadece 1 elma yedim mesela. Ama 8. hafta hiç birşey kalmadı. Maşallah herşey yiyebiliyorum ama hala pek iştahım yok. Yemek yemem lazım diye yiyorum. Ben de ya bebek büyümüyorsa diye üzülüyordum ama maşallah doktor her şey yolunda dedi. 3. ay başladığında bulantılar geçebilir diye okumuştum gebelik.org sitesinde. Benim öyle oldu. Ama kişidden kişiye değişir belirtiler. Bebek sağlıklı olsun da sen her türlü sabır gösterirsin inşallah

evet evet bende eylül annesi olcam inşallah,26 eylül gösteriyo hesaplayıcı 21 aralık satım,şu anda 5+5 haftalığız Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin benide aranıza alırsanız sevinirim arkadaşlarrrr

alttan hiç muayene olmadım ve çok korkuyorum olamam sanırım cnm

kızlar kilolar ne olacak bakalım
ben normalde 54 55 gidiyodum hep 56 oldum 57 çıktım belkide
kafayı yicem kilolu hamile kaldığımı düşünüyorum ben
1.65 boyum.
düşünsenize 10 kilo alsam en az 66-67 olucam 14 alsam 70 ufff

Son düzenleme:

12-14 kilo alıcaz en iyi ihtimalle. Ben de senin gibi55 ile başladım 70e alışmamız lazım

benim bebeğim geç döllenme ozaman ama nasıl 5 haftalık oluyor ne garip:)geridenmi geliyor benim bebeğim?

zamanlarımız yaklaşıkmış :)
hoşgeldin

merak etme alttan muayenein bi sıkıntısı yok. rahat ol. kilolarını takma, sağlıkl beslenmeye çalıştıktan sonra gelen kilolar geldikleri gibi giderier:)

tedaviden ötürü 1 ayda 3 kg adlım yarısı şişliktir ama insanın canı sıkılıyor. pant lara giremiyorum:)
benim bebeğim geç döllenme ozaman ama nasıl 5 haftalık oluyor ne garip:)geridenmi geliyor benim bebeğim?

geriden olur mu, o da kendi başlangıç tarihine göre normal seyrini sürdürecektir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…