2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

SB-237 Sleep Ninni Beşik

bu beşikten istiyorum kızlar ben fiyatı uygunmu sizce istedigim odaya yanımda götürürüm

canım buda güzel ama söylemeden de geçemicem, madem böyle küçük bişey almak istiyorsun, çilek mobilyada sallanan ahşap bi model var, fiyatı da inmişti, bunun civarlarında idi. resmini bulamadım, bulursam eklicem, tam fiyatını da bulayım yanlışlık olmasın, o bunun yanında çok daha güzel. ben sonradan kullanılmayacak nereye kaldırıcam diye düşünerek almadım, ama sen zaten böyle birşey alıcam dediğin için söylüyorum.

buldum canım, bak bakalım beğenecek misin? ben yakından da gördüm çok güzeldi.

Çilek Room Products Catalogue Book/32

evet canım kardeşim verecegi için 1 tanede de ben alayın dedin küçük kullanışlı olur hem bende bakiyim :)sagol canımm

geçmiş olsun canım ama ben bu kadar inanın yemiyorumdur şimdiye kadar 11 kilo aldım her haftada alıyorum

slmmmm kızlarrrrr biz geldik tuğramlaaa
şeker yüklememiz vardııı 100lük. çok zorlanmadım sadece açlık benii bitirdii şimdi çok güzel bi kahvaltı yapıyoruz oğlumla. sonuölarııı perşembe alacağız bakalım ne çıkacak

aybükem sana birşey danışcam sen diyetteyken pilav makarna türü yasak şeyleri hiç mi yemiyorsunuz yoksa az miktarda da olsa verdimi diyetisyen..
benim de şekerim yüksek dr. beni diyetisyene göndermedi gerek yok diye..kendisi liste verdi sadece yememem gerekenleri yazdı verdi bende hiç ama yemiyorum canım da çekmiyor değil bi sana sorayım dedimmm

dışarıdan kötü durmuyor ama di mi? yani ben göğüs konusunda azıcık takıntılıyım. ne bileyim mesela penye sütyenleri falan sevmem.
evet bende sevmem kesinlikle bu zamana kadar kullanmışlığımda yoktur zaten ..ben sadece hastanede kullanıcam emzirme atleti sütyeni vs...günlük hayatta normal kullandığımız önü çıtçıtlı açılan sütyenler var canım onlar daha kullanışlı ...sıkıntı olmaz yani merak etme

herkesi öpücüklere boğarak merhaba diyelim dedik kızımla
Nasılsınız bugün? Bİz yarınki toplantımızdan sonra izne çıkıyoruz 1 hafta ona hazırlanıyoruz bikini bulamadım daha.... mayo da giymek istemiyorum.... bakalım son dakika alacağım galiba bu müşkülpesentlikle....sizde ne var ne yok? şöyle bir baktım sıcaklar dert galiba.. klimalı yerden çıkmayın aman, yoksa pervanenin önüne buz koyun nasıl serinliyorsunuz bakın ))
afiyet bal olsun canım inşallah diyet vermez güzel çıkar sonuçların... çeken bilir...

canım ben de diyetteyim, günde 2 yemek kaşığı veriyor diyetisyen ama daha ağzıma almadım 2 kaşık makarna mı olur yaaa.. başladın mı bir tabak biter.... ondan hiiiiçççç aklıma getirmiyorum pişirtmiyorum... (ki eşim de spagettiye bayılır-dı!) senin şeker kaç çıkmıştı? diyetisyen 1400 kalorilik diyet listesi verdi bana, belki çok yüksek değilse kendi listesinden vermiştir doktorun. günde 4 porsiyon et, 4 porsiyon meyva, sınırsız çiğ sebze 4 tatlı kaşığı yağ, işte 2 kaşık makarna/pilav, 1 porsiyon baklagil... vs ile devam ediyor.. meyvalar tane ile (((((

cnm drum benide diyetizyene göndermedi dahiliyeciye yolladı 1400 klr diyet listesi verdi listede pilav ve makarna var 4 yemek kaşığı pilav sevmem bulgur pilavını yeşil mercimekli yapıyorum yeşil mercimek bebekler için faydalı olduğundan yiyiyorum karnımda doyuyor makarna da yiyorum abartı şekilde deil normal ölçülerde diyete çok fazla uymuyorum tatlı hamur işinden uzak duruyorum meyve suyu falan içmiyorum meyve olarak sadece yeşil erik ekşi yeşil elma vesert şeftali yiyorum hepsini birden deil ama böyle olmama rağmen 15 günde kesin 4 kilo alırdım şuan ise sadece 200 gr aldım haftaya kontrol var bakalım şeker yükleticekmi telde konuştuğumda gerek görmezsem yapmam dedi bana sadece hamu işi tatlıdan uzak dur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…