2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selamsss eylül anneleri geçmişe bakmadan direk dalıyorum konuya;daha önce diyordum ya karnımda sertleşme oluyordu baya bir diye; bugün 2 3 kez olunca ve de baş dönmesi eşlik edince dr a koştuk hemen:18: nst ye girdim,çok şükür ki sancı filan çıkmadı herşey normal,benim zilli kızımın hareketleriymiş hep sanırım bebişim 980 gr olmuş çok mutlu oldum 2 hafta beklemeye gerek kalmadı.artık 1 ay sonra gitcez dr a.bu arada nst yi sevdim ben kızçem oynadıkça tuhaf tuhaf ses çıkıyor,tekmeleyincede pat pat ediyor

gün içinde oynuyor ama çalıştığım için pek ilgilenemiyorum sanırım benim en çok akşam eve gidip yemek yedikten sonra sırt üstü yatınca oynuyor. uyuyana kadar da sık sık devam ediyor. hatta ben de diyorum gündüz de bu kadar oynuyor da ben mi farketmiyorum diye.akşamları inanılmaz hareketli çünkü
saol canım benim inş.inş. güzel haberler alırım.
Sendende güzel haberler alırız inş. canımcım
biraz zor olacak aç karnına gitmek ama hay allahh Allah kolaylık versin.

inşallah cnm sağol

ayy 3kg mıymış gayet iimiş. ben sımdı almıycam bebek arabasını ama, bu fıyat olarakta ii.. almınacım 15 kg'sa hemen vazgec bencede..

bazı yerlerde 10 kg yazıyo seviniyorum :) ama o bile fazla malesef

seninki arabayı,gezmeyı sevıyoo demekkı kuzum
benmkı genelde sırt ustu yattıgımda cok oynuyo canım, yurrurken pek hıssetmıyorum, ve oturuncada oynuyor ama, ozellıkle yatınca delırıyo benım oglum:))

şimdiden başladı demekki araba sevgisi :) gerçi babasına göre korkuyo ama :)

]

15 kg derkenn azmı yanı

hayır canım çok fazla işte o yüzden vazgeçmek zorundayım

benim de genelde otururken ve yatarken oynuyor...yani ben o zamanlar hissediorum..ayaktaykende oynuyordur kesin ama ben hissetmiyorum canım...günün her saati tetikde bnm ki durmuyor hiç çok hareketli olcak valla yandım ben:18:

maşallah bebişlerinize uykusuz geceler bekliyo o zaman :) sırtüstü yatınca çok az oynuyo benmki ama yan yatınca hareketleniyo her bebeğe göre farklı herhalde

kızlar bu emzirme atleti di mi??? bir de bunun içine sütyen giyiliyor mu???yani bu destekli bişeye benziyor da... ayyy çok cahilinm bu konuda kusura bakmayın

selam herkeze nasılsınız kızlar biz paşamla iyiyiz hava sıcak klima aç aç nereye kadar hasta olcam sonunda cnm karpuz dondurma çok istiyo ama diyetteyim haftaya cuma dr kontrolum var inş düzelirde yemeye başlarım tatlısız dondurmasız hayat çekilmezmiş ya

yaaa kuzular benim sağ kısmıma arada sanc tarzı birşeyler giriyo size de oluyo muu? tek taraflı olunca sorun yok diye biliyorum ben ama

15 KILO cok canım, nasıl tasınacak o zor olur yanı.. bebkarabasının kendı agırlıgından bahsedıyoruz dımı. ben onun için 15 kılo cok dıyorum.

sanırım bi yanlış anlaşılma oldu canm ben beğendğm araba diye girince araya :) süksük ün arabasnn taşıma kapasitesi 15 kg sanırım benmkinn kendi boş ağırlığı 15 kg.. haklısın canm çok ağır o şekilde otobüs kabus olur

BENCE babası korkuyo araba sevgısınden:)))))))))), bu babalar cok komık bizimkıde dondurma yeyınce oynuyoo, sevindı oglum yıne bak dıyorum, soguk gelınce sasırıyoo cocuk neyapıcagını dıyoo benm eşimde :)

benım oglumda aynı oyle canım, ben sırtustu yatınca show baslıyo, yürürken hıssetmıyorum pek. işyerındede oturuyorum butungun aynı sekılde ozamda ara ara oynuyor.

olabilir bak hiç düşünmemştm beni caydırma politikası olabilir :) devamlı baskı yaptığım için araba alalım diye komikler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…