gün içinde oynuyor ama çalıştığım için pek ilgilenemiyorum sanırımkızlar bebişlernz ne zamanlar daha çok oynuyo.. ben hep gündüz yürürken hareketliyken sallandıkları için uyurlar daha az hareket ederler diye okuyodum ama benmki ne zaman dışarı çıksam arabaya binsem coşuyo :) evde daha sakin.. bu işte bi terslik yokmu :) sizinkiler nasıl ?
saol canım benim inş.inş. güzel haberler alırım.
Sendende güzel haberler alırız inş. canımcım
biraz zor olacak aç karnına gitmek ama hay allahh Allah kolaylık versin.
ayy 3kg mıymış gayet iimiş. ben sımdı almıycam bebek arabasını ama, bu fıyat olarakta ii.. almınacım 15 kg'sa hemen vazgec bencede..
seninki arabayı,gezmeyı sevıyoo demekkı kuzum
benmkı genelde sırt ustu yattıgımda cok oynuyo canım, yurrurken pek hıssetmıyorum, ve oturuncada oynuyor ama, ozellıkle yatınca delırıyo benım oglum:))
]
15 kg derkenn azmı yanı
bazı yerlerde 10 kg yazıyo seviniyorum :) ama o bile fazla malesef
şimdiden başladı demekki araba sevgisi :) gerçi babasına göre korkuyo ama :)
hayır canım çok fazla işte o yüzden vazgeçmek zorundayım
gün içinde oynuyor ama çalıştığım için pek ilgilenemiyorum sanırımbenim en çok akşam eve gidip yemek yedikten sonra sırt üstü yatınca oynuyor. uyuyana kadar da sık sık devam ediyor. hatta ben de diyorum gündüz de bu kadar oynuyor da ben mi farketmiyorum diye.akşamları inanılmaz hareketli çünkü
inşallah cnm sağol
benim de genelde otururken ve yatarken oynuyor...yani ben o zamanlar hissediorum..ayaktaykende oynuyordur kesin ama ben hissetmiyorum canım...günün her saati tetikde bnm ki durmuyor hiç çok hareketli olcak valla yandım ben:18:
o tasıdıgı agırlık ama bebegın kgsuu
]
15 kg derkenn azmı yanı
15 KILO cok canım, nasıl tasınacak o zor olur yanı.. bebkarabasının kendı agırlıgından bahsedıyoruz dımı. ben onun için 15 kılo cok dıyorum.
bazı yerlerde 10 kg yazıyo seviniyorum :) ama o bile fazla malesef
şimdiden başladı demekki araba sevgisi :) gerçi babasına göre korkuyo ama :)
hayır canım çok fazla işte o yüzden vazgeçmek zorundayım
SB-237 Sleep Ninni Beşik
bu beşikten istiyorum kızlar ben fiyatı uygunmu sizce istedigim odaya yanımda götürürüm
gün içinde oynuyor ama çalıştığım için pek ilgilenemiyorum sanırımbenim en çok akşam eve gidip yemek yedikten sonra sırt üstü yatınca oynuyor. uyuyana kadar da sık sık devam ediyor. hatta ben de diyorum gündüz de bu kadar oynuyor da ben mi farketmiyorum diye.akşamları inanılmaz hareketli çünkü
inşallah cnm sağol
60*120 ebatlarında cazal marka oyunparkımız var ama ilk 10 ay kullanmak için aldım hnüz kurmadık mavi rengini içi geniş ve rahat
BENCE babası korkuyo araba sevgısınden:)))))))))), bu babalar cok komık bizimkıde dondurma yeyınce oynuyoo, sevindı oglum yıne bak dıyorum, soguk gelınce sasırıyoo cocuk neyapıcagını dıyoo benm eşimde :)
cokgsel cnm kaca aldınn ııgunlerde kullan ıınss
sağol canım, ben 18 tl ye aldım, dışarıda fiyatı 24-30 arası değişiyor, aziz bebeden aldım ben.
SB-237 Sleep Ninni Beşik
bu beşikten istiyorum kızlar ben fiyatı uygunmu sizce istedigim odaya yanımda götürürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?