BAK YAA :)))))))
doktoruma bi hedıye alsam dıyorum ev-süs eşyası gıbı ne alsam kı ?? kadın entel ve femınıst yaşıda 45 cıvarı,,nasıl bısey alsamkı? bu kontrolde götureyım dıyorum
ben de 5-6-8 canım çok güzelmişEki Görüntüle 452361
esımı tahmın bıle edemıyorumm
Eki Görüntüle 452362
sız hangısısınızz
ben 8 ve 6 numaralıya uyuyorumm:)) sısmısve duygusall
hayırlısı olsun canım, darısı başına diyelim :)))merhaba hamisler.bende subat anneleri topik sahibiyim.soyle 1 gobislerin topigini geziyim dedim.ne mutlu size 3lu test ultrason incelemeleri falan barajlari gecmissiniz ve dogumu bekliyorsunuz.ben kasim ayinda 22 haftada kizimi kayb ettim(spina bifida)sukr 5 ay sonra yine hamileyim.7 haftalik.ALLAH HEPINIZIN BEBISINI KORUSUN INSALLAH SAGLICAKLA KUCAGINIZA ALIRSINIZ.bu arada sizden hirsizlik yaptim simdi 9 ay anne resmi vardiya karikatur onu caldim.
ALLAH HEPINIZIN MELEKLERINI KORUSUN.
sitede hamile komşum var 32 haftalık şuan şekeri 180 çıkmış dr diyet falan hiçbişi vermrmiş hamur işi tatlı fazla yeme demiş o kadar
bnm de 100 lük 209 çıktı cnm
hımm güzel düşünmüşsün bizde o gün eşimle konusduk bir hediye alalım die bizmkide erkek doğumdan öncemi alsak sonramı ona karar weremedik.. sanırım sonra alıcaz eşim dediki doğumdan sonra alalım tesekkür etmeye gideriz bu kadar kahrımı çektin:) dersin dedii
bnm de 100 lük 209 çıktı cnm
selamsss eylül anneleri geçmişe bakmadan direk dalıyorum konuya;daha önce diyordum ya karnımda sertleşme oluyordu baya bir diye; bugün 2 3 kez olunca ve de baş dönmesi eşlik edince dr a koştuk hemen:18: nst ye girdim,çok şükür ki sancı filan çıkmadı herşey normal,benim zilli kızımın hareketleriymiş hep sanırımbebişim 980 gr olmuş çok mutlu oldum 2 hafta beklemeye gerek kalmadı.artık 1 ay sonra gitcez dr a.bu arada nst yi sevdim ben kızçem oynadıkça tuhaf tuhaf ses çıkıyor,tekmeleyincede pat pat ediyor
bendede 75 likde 223 çıktı
evet bende sevmem kesinlikle bu zamana kadar kullanmışlığımda yoktur zaten ..ben sadece hastanede kullanıcam emzirme atleti sütyeni vs...günlük hayatta normal kullandığımız önü çıtçıtlı açılan sütyenler var canım onlar daha kullanışlı ...sıkıntı olmaz yani merak etme
bende bılemedım canım, dogumdan once ufak bısey alıyım olmassa, ama ne alsam oyle ıcımden hedıye almak geldı, barı ne alacagımda içimden gelseydıde düşünmeseydim:)))
gercı düşününce dogumdan snra almak daha mantıklı ama,bizim dogum bu hastanede olmıcak, kadında ben senın doguma gelmeye calısıcam dedı,gelemesemde ırtıbat halınde oluruz dedı, zaten aynı hastanenın baska subesınde olucak dogum, oyuzden dırek ordada cıkıcak sonuclar ve doktorlar ırtıbat halınce olcak, ama ne bıleyım o lafı demesı bıle hoşuma gttı, neyapsamkı kuzum:)
evet canım malasefffdiyette olduğun haldemi yüksek çıktı
off ya tatlıydı karpuzdu dondurmadı hamur işleriydi yemiyorum haftaya cuma benimde mi yüksek çıkacak yinee moralim bozuldu((
aynen ecrincim bende öyleyim biraz önce aybükemle konuşurken cnm mercimek pilavı çekti ilk defaSlm kizlar nasilssinizz?ya sicaklardan ben yemek yiyemiyorum vami sizzde de boyle durum?canim hic birsey isstemiyor offf..
slm kizlar nasilssinizz?ya sicaklardan ben yemek yiyemiyorum vami sizzde de boyle durum?canim hic birsey isstemiyor offf..
çıkmaz inşallah canım sıkma canınıoff ya tatlıydı karpuzdu dondurmadı hamur işleriydi yemiyorum haftaya cuma benimde mi yüksek çıkacak yinee moralim bozuldu((
ben tatlı ne bilmiyorum canım unuttum(( hiç yemiyorum arada bir dondurma karpuz eve hiç almıyorum bile haftaya tekrar kontrole gittigimde doktor tekrar yapar büyük ihtimal bakalım düştümü yükseldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?