2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba hamisler.bende subat anneleri topik sahibiyim.soyle 1 gobislerin topigini geziyim dedim.ne mutlu size 3lu test ultrason incelemeleri falan barajlari gecmissiniz ve dogumu bekliyorsunuz.ben kasim ayinda 22 haftada kizimi kayb ettim(spina bifida)sukr 5 ay sonra yine hamileyim.7 haftalik.ALLAH HEPINIZIN BEBISINI KORUSUN INSALLAH SAGLICAKLA KUCAGINIZA ALIRSINIZ.bu arada sizden hirsizlik yaptim simdi 9 ay anne resmi vardiya karikatur onu caldim.
ALLAH HEPINIZIN MELEKLERINI KORUSUN.

sitede hamile komşum var 32 haftalık şuan şekeri 180 çıkmış dr diyet falan hiçbişi vermrmiş hamur işi tatlı fazla yeme demiş o kadar

BAK YAA :)))))))
doktoruma bi hedıye alsam dıyorum ev-süs eşyası gıbı ne alsam kı ?? kadın entel ve femınıst yaşıda 45 cıvarı,,nasıl bısey alsamkı? bu kontrolde götureyım dıyorum

hımm güzel düşünmüşsün bizde o gün eşimle konusduk bir hediye alalım die bizmkide erkek doğumdan öncemi alsak sonramı ona karar weremedik.. sanırım sonra alıcaz eşim dediki doğumdan sonra alalım tesekkür etmeye gideriz bu kadar kahrımı çektin:) dersin dedii

Eki Görüntüle 452361
esımı tahmın bıle edemıyorumm

Eki Görüntüle 452362
sız hangısısınızz

ben 8 ve 6 numaralıya uyuyorumm:)) sısmıs ve duygusall
ben de 5-6-8 canım çok güzelmiş ))))

hayırlısı olsun canım, darısı başına diyelim :)))

sitede hamile komşum var 32 haftalık şuan şekeri 180 çıkmış dr diyet falan hiçbişi vermrmiş hamur işi tatlı fazla yeme demiş o kadar

nasıl yaniiii....?????? allah allah.....???

bende bılemedım canım, dogumdan once ufak bısey alıyım olmassa, ama ne alsam oyle ıcımden hedıye almak geldı, barı ne alacagımda içimden gelseydıde düşünmeseydim:)))
gercı düşününce dogumdan snra almak daha mantıklı ama,bizim dogum bu hastanede olmıcak, kadında ben senın doguma gelmeye calısıcam dedı,gelemesemde ırtıbat halınde oluruz dedı, zaten aynı hastanenın baska subesınde olucak dogum, oyuzden dırek ordada cıkıcak sonuclar ve doktorlar ırtıbat halınce olcak, ama ne bıleyım o lafı demesı bıle hoşuma gttı, neyapsamkı kuzum:)

ay kızlar bugün sayfalar nekadar çabuk ilerliyorrrDD
bir boş bırakmaya gelmiyorrr yawssss
öğle yemeğine gittim geldim 7 sayfa geridekalmışım :)

geçmiş olsun canımm korkulacka birşey olmadığına çok sevindim:))
ilk nst ye girenimiz sensin sanırım bend emerak ediyorum hhehe

tamam cnm sağol bugün çamaşır alacağım artık olmuyorda öncekiler....önden açılanlardan alayım.bebek doğunca da kullanırım o zaman

Slm kizlar nasilssinizz?ya sicaklardan ben yemek yiyemiyorum vami sizzde de boyle durum?canim hic birsey isstemiyor offf..

anladım canım... şöle tarz değişik bir takı alabilirsin yada antika tarzı esyalar satan mağazalar war ya onlara bak süs eşyası değişik bişe bulursun belki aklıma da bişe gelmiyor.. peki sen diğer şube de neden yapıosun doktor olarak girecek kişi güvenilirmi

off ya tatlıydı karpuzdu dondurmadı hamur işleriydi yemiyorum haftaya cuma benimde mi yüksek çıkacak yinee moralim bozuldu ((

ben tatlı ne bilmiyorum canım unuttum (( hiç yemiyorum arada bir dondurma karpuz eve hiç almıyorum bile haftaya tekrar kontrole gittigimde doktor tekrar yapar büyük ihtimal bakalım düştümü yükseldimi

Slm kizlar nasilssinizz?ya sicaklardan ben yemek yiyemiyorum vami sizzde de boyle durum?canim hic birsey isstemiyor offf..
aynen ecrincim bende öyleyim biraz önce aybükemle konuşurken cnm mercimek pilavı çekti ilk defa onu yapıyorum şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…