2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yatak da cok hos hangi siteden fiyat ne kadar cok sordum ama ben daha karar veremedim oyun parki mi karyola mi yoksa besik mi alsam diye

saol canım benim inş.inş. güzel haberler alırım.
Sendende güzel haberler alırız inş. canımcım
biraz zor olacak aç karnına gitmek ama hay allahh Allah kolaylık versin.

travel sıstem cnmm agırlıgı 3 kg muss.. modelıde bu JOHNSON -DB 205
Bebek Arabası bende cok begeendım esıme aksama gosterıcem

buarada % 45 ındırımde gıttı gıdıyorda

çok güzelmiş canım hem fiyatı hemde 3 kg olması çok iyi şaka gibi benm beğendğm de 15 kg mş vazgeçicem sanırım

BAK YAA :)))))))
doktoruma bi hedıye alsam dıyorum ev-süs eşyası gıbı ne alsam kı ?? kadın entel ve femınıst yaşıda 45 cıvarı,,nasıl bısey alsamkı? bu kontrolde götureyım dıyorum

Eki Görüntüle 452407

kızlar bu ındırıme gırmıs 25o tl nasıl sızce
çok güzel canım beğendim ama arabalar için biraz erken değil mi?
ben şöyle düşünüyorum eylül de doğcak ilk aylar zaten dışarı çıkarmak doğrudeğil daha sonrada kış geliyor zaten...binemicekler ki doğru dürüst ..ben ilkbaharda almayı düşünüyorum bebek arabasını

çok güzelmiş canım hem fiyatı hemde 3 kg olması çok iyi şaka gibi benm beğendğm de 15 kg mş vazgeçicem sanırım

ayy 3kg mıymış gayet iimiş. ben sımdı almıycam bebek arabasını ama, bu fıyat olarakta ii.. almınacım 15 kg'sa hemen vazgec bencede..

yatak da cok hos hangi siteden fiyat ne kadar cok sordum ama ben daha karar veremedim oyun parki mi karyola mi yoksa besik mi alsam diye

cnm bunu carsıdan aldık zonguldaktaa devran amca dıe bı bebek magazası varr kraft 001 pr modelıde.. yatagı dahıll 37o aldıkk..bızım cok hosumuza gıttı.. bebek agladıgı zaman muzıgı calmaya baslıoo gusel ozellıkelrı var.. tavsıye ederımm kalıte olaraktaa dıgerlerındenn gaayett ustte.. yakından gorursen anlarsın zatenn ben ılk gordugumde buna asık oldum

seninki arabayı,gezmeyı sevıyoo demekkı kuzum
benmkı genelde sırt ustu yattıgımda cok oynuyo canım, yurrurken pek hıssetmıyorum, ve oturuncada oynuyor ama, ozellıkle yatınca delırıyo benım oglum:))

kızlar biberon almak istiyorum..avent yada dr.browns en iyisi diye duydum..cammı olmalı plastikmi..ne dersiniz:26::26:
canım kesinlikle cam biberon al plastikler kansorejen madde içeriyor..cam daha sağlıklı...ben biberonda almıcam siz niye alıyorsunuz anlamadım ? çalıştığınız için mi emziremiceksiniz

ben de öyleyim akşam yatarken ve sabah aç karnına istinasız tartılıyorum her gün
evet nerden baksan bir buçuk kilo farkediyor

benim de genelde otururken ve yatarken oynuyor...yani ben o zamanlar hissediorum..ayaktaykende oynuyordur kesin ama ben hissetmiyorum canım...günün her saati tetikde bnm ki durmuyor hiç çok hareketli olcak valla yandım ben:18:

canım kesinlikle cam biberon al plastikler kansorejen madde içeriyor..cam daha sağlıklı...ben biberonda almıcam siz niye alıyorsunuz anlamadım ? çalıştığınız için mi emziremiceksiniz

benım aldıgım bıberon 3 aylıga kaadar kullanıılıomus onuda neden aldımmma gelınce.. hastanede 3gun yatırıolarr anneden mamayla bıberon ıstıolar burda oyuzden hazırlık acısından aldım yoksa bıberon kullanmayı ıstemıyorumm benı emmez dıe.. sut gelmıcegı zaman sarılıgı artmasın dıee dr mama verıolar...anne meme ucu gıbı aldım bende oyuzden.. bızımm uyanıkk kız anlar gercııbenımm memem olmadıgnııda neysee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…