canım kesinlikle cam biberon al plastikler kansorejen madde içeriyor..cam daha sağlıklı...ben biberonda almıcam siz niye alıyorsunuz anlamadım ? çalıştığınız için mi emziremiceksiniz
bi bakıyım bulurum hehrlde bıseyler, sagol canım,
bızım burdakı subede dogum yok canım, zaten son ana kadar buraya gtcem, ordakı doktorda ıyımış, okadınıda duymustum,benm doktor biz irtibat halındeyız deyınce bı guven sagladı bana, ben anlamadım nasıl oldu ama kendı doktorumu cok sevıyorum, sankı telefonda bıle yetecek bı guven verdı bana. :))
bir aksilik olmazsa ben de 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum.. eğer imkanlarınız uygun olursa dayanamadığınız yerde bırakın işi sizden kıymetli değil ya...
Çalışan arkadaşlar kaçıncı haftanıza kadar çalışacaksınız?Ben 37 ye kadar çalışmak istiyordum ama dayanamayakmışım gibi geliyor,2 gündür çok ağırlaştım sanki sırt ağrılarım da çok fazla,gözümde büyümeye başladı 7 hafta daha çalışmak
bende maydonozlu şehriye çorbası,taze fasulye birde mercimek pilavı yaptım..aybükem sağolsun aklıma getirdi m.pilavını özlemişim bendeben de demin bi yandan sizi takip ettim, bi yandan da bilgisayar başında fasulye ayıkladım, pişirdim yedim geldim.
çalışanlar için gerekli evet canımben her ihtimale karşı almayı düşünüyorum..çalışıyorum..emziricem tabiki ama ne olur ne olmaz3ay ve sonrası için almayı düşünüyorum zaten..
mobilyalar beyazsa perde halı aksesuarlar morlu pembeli çok hoş olur canımAksama mobilyaci gelecek olcu icin kizima oda siparisi verdik ama ben hali perde ne renk kullanicam karar veremedim.kirmizi mor. Pembe ne ypsamki?mobilyalarimi komple beyaz olacak.sizce ne renk aksesuar kullansam.bebek dogduktan sonra bizzim odamizda olcak ama 1 yil sonra kizimin odasina gecircem besigini kizim okula gidene kadar kardesiyle ayni odayi paylasacak o nedenle ortak renkmi ols hali perde yatak ortusu. Karar veremedim.kizzim buyuyunce odasini alt kata tassicaz ust kat kutaya kalcak off...
Teşekkür ederim canım. Ben biraz acele ettim aslında ama dayanamadım :) En son bu çantayı aldım indirimden :
200 Bebesi Klasik Malzeme Çantası - Ürün Kategorileri
Sizce bir nevresim takımı ve bir uyku seti yeterli mi?
Park yatak konusunda baby2go ve sunnybaby olabilir diye düşünüyorum. Tavsiyeleriniz neler?
Hangi Bebek arabasını tavsiye edersiniz kızlar? Baby2go iyi midir ki?
Çok cici kundaklar var. Gerekli mi sizce?
Allah ksımet ederse bende 37 haftaya kadar çalışacağım yıllık iznin yokmu canım ben 30. haftadayım çalışıyorum haftayada çalışıcam sonra 2 hafta yıllık izin alıcam döndüğümde 3 hafta kalacak yani öle öle işdare edicem yoksa sürekli benimde yüreğim kaldırmıyuor
28 haftalık, çalışan, prenses bekleyen bir hamiş olduğum için yazmaya pek fırsat bulamıyorum ancak topiği takip etmeye çalışıyorum. Alışverişe de fırsat bulamadığım için sıcaklarla da aram hiç iyi olmadığı için alışverişi internetten yapıyorum. Hangi siteden yaklaşık ne kadara ne aldım hepsini liste yaptım. sizlere de faydası olursa diye paylaşmak istedim, umarım forum kurallarına aykırı bir durum yoktur. Her siteden kargoyu bedavaya getirdim. Zidaya dan 50 tl indirim kuponu kullandım. zidaya ve cevik bebe kargo ücretsizdi. Diğerlerinin indirimlerini takip ettim. *** işaretli olanlar hariç 900 TL gibi tuttu şimdiye kadar :
GİYİM
10 lu set Yenidoğan - MOTHERLOVE Naturel – 60 TL bebekhouse.com
10 lu set 0-3 ay – BEBETTO Organik – 86 TL Minabebe - HEDİYE GELDİ
5 UzunKol Çıtbody 3-6ay – KİTİKATE 3adet – 25 TL civilim.com – 2 adet – 8 TL zidaya.com
5 Patikli Alt 3-6ay – KİTİKATE 3adet – 20 TL civilim.com - 2adet – 7 TL zidaya.com
3 Tulum 3-6ay – KITIKATE 1 adet – 9 TL zidaya.com – SPASILK 2 adet - 17 TL zidaya.com
2 Pijama 3-6ay – KUJJU Penye takım – 8 TL civilim.com – KITIKATE – 9 TL zidaya.com
2 Pijama 6-9ay – KOZDERE – 6 TL – POPSY LIFE – 10 TL civilim.com
2 Yelek KUJJU 3-6 ay + BABY CENTER 6-9 ay – 14 TL – civilim.com
1 Ceket GÜLÜCÜK 6-9 ay – 8 TL civilim.com
5 Atlet + 5 külot + 5 çorap FIRSTSTEP MINIDAMLA – 32 TL civilim.com
6 Havlu, 6 penye mendil – 18 TL civilim.com
***Anne gecelik, sabahlık
BAKIM VE TEMİZLİK
Bez – PRİMA Premium 1no – 23 TL e-toker.com – 3no – 25 TL hepsiburada.com
Bez – PRİMA Premium 2no*2 – 3no*2 – 88 TL e-bebek.com
Alt değiştirme örtüsü hazır – CAN BEBE 12li * 3 adet – 24 TL e-toker.com
Islak Pamuk – UNİBABY 40*3 pkt – 12 TL biberon.com.tr - 40*3 pkt – 12 TL e-bebek.com.tr
Tırnak makası – BEBEDOR set – 12 TL bebekhouse.com
Tarak ve fırça – CHICCO pembe – 17 TL biberon.com.tr
Ateşölçer – WEEWELL normal dijital – 9 TL bebekhouse.com
Bebek Deterjanı – DALİN Granül 1000 gr – 12 TL bebekhouse.com
***Bebek bakım ve banyo seti - SEBAMED
***Göbek bağı bandı + Anne hijyen Ped + Pamuk
BANYO
Küvet – SEVİ BEBE Giderli – 23,60 TL hepsiburada.com
Maşrapa – SEVİBEBE – 4 TL cevikbebe.com
Banyo süngeri – MİNİDAMLA Elyaflı File – 8 TL civilim.com
Bebek bornoz havlu set – BEBİTOF Set - 25 TL civilim.com
EMZİRME VE BESLENME
Yalancı emzik – CHİCCO Pyhıco silikon 0-3 ay – 8 TL bebekhouse.com
2 Biberon – DR. BROWN Doğal Akış Cam küçük + büyük – 50 TL biberon.com.tr
2 Biberon Emziği - DR. BROWN Doğal Akış 2. aşama – 12 TL biberon.com.tr
Süt saklama kapları – lansinoh – 4*150 – 14 tl eczanemizde
Göğüs pedi – Lansinoh 60 lı – 9 TL – e-bebek.com
***Göğüs kremi – lansinoh
***Süt Pompa Seti
BEBEK ODASI
Peluş Battaniye – DİRİ GOLD Peluş – 27 TL hepsiburada.com
Yan Yatış Yastık – SEVİBEBE - 17 TL e-toker.com
Nevresim park yatak – FUNNABABY elegant – 83 TL cevikbebe.com
Uyku Seti park yatak – FUNNABABY my bear – 89 TL etoker.com
Termometre – PROTEKS – 3,68 TL hepsiburada.com
***Park Yatak + yatak
***Polar/kadife battaniye
SEYAHAT
Çanta – BEBESİ KLASİK – 25 TL civilim.com
***Bebek Arabası + Anakucağı
Alınmışlar için eksik olduğunu düşündükleriniz ya da alınacaklar için tavsiyeleriniz varsa fikirlerinizi almak isterim.
Sağlıklı, rahat hamilelikler ve doğumlar dilerim. Rabbim hepimize bebişlerimizi huzurla ve sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah..
bende maydonozlu şehriye çorbası,taze fasulye birde mercimek pilavı yaptım..aybükem sağolsun aklıma getirdi m.pilavını özlemişim bende
kızlar bu sıpa içeride ne yapıyor acaba bilen var mı patlıcak sanki karnım davul gibi şiştim birde sert ki işlerimde çok yoğun bir yürüyüş yapsam rahatlıcam belki ama.
geçen pazar sabah ne oldu biliyomusunuz rahatsız olunca erkenden uyandım camlar açık hava sıcak ben top gibi sağa sola dönemiyorum belim ağrımış kasıklarda acı içimden şöyle bir geçirdim ne zaman bitecek bu çile diye,çabuk zaman geçsin diyeydi aslında söylediğim.saniyesinde bir sela okunmaya başladı sanki bana bir uyarı başladım ağlamaya Allahın gücüne gidecek ben sana bir emanet verdim sen şikayet ediyosun diye düşünüyorum hep şükür ediyorum sonra zorlandıkça.
Aksama mobilyaci gelecek olcu icin kizima oda siparisi verdik ama ben hali perde ne renk kullanicam karar veremedim.kirmizi mor. Pembe ne ypsamki?mobilyalarimi komple beyaz olacak.sizce ne renk aksesuar kullansam.bebek dogduktan sonra bizzim odamizda olcak ama 1 yil sonra kizimin odasina gecircem besigini kizim okula gidene kadar kardesiyle ayni odayi paylasacak o nedenle ortak renkmi ols hali perde yatak ortusu. Karar veremedim.kizzim buyuyunce odasini alt kata tassicaz ust kat kutaya kalcak off...
ohh senin izin süper olcakcanım:)))
ayyy kuzum izin konusu acılmış gene, benım ızınde 2 yada 3 hfta en cok,püfffff ızne bak,
yada şu izin muhabbetı kapanınca siz bana cagrı atın tel numaramı yazayım, ben ozamn gıreyım:)))
ben ofısten dogumhaneye gıtcem sanırım , annemede arada boyle dıyorum, 40kere soyledın gıtcen hakıkaten işyerınden hastaneye dıyo:)))
bence kesinlikle zıt renkler kullan we 2 renkle falan kalma rengarenk yap çocuk odaya girince içi açılsın mesela ben yeşil turuncu ( birbirine inalmaz yakışıyor) mavi mor sarı herrenk war sen artık bunları bir şekilde harmanla
hatlar karıstı cnm yaa:)) bende bebegı tasıycagı agırlık sandımmmm cok agır cnm onu kım tasıycakkk
tek gıyılır cnmmm guselmıssEki Görüntüle 452432
kızlar bu emzirme atleti di mi??? bir de bunun içine sütyen giyiliyor mu???yani bu destekli bişeye benziyor da... ayyy çok cahilinm bu konuda kusura bakmayın
guselmıs cnmm fıyatıda ıı benceeSB-237 Sleep Ninni Beşik
bu beşikten istiyorum kızlar ben fiyatı uygunmu sizce istedigim odaya yanımda götürürüm
ewt ewt ewtsanırım bi yanlış anlaşılma oldu canm ben beğendğm araba diye girince araya :) süksük ün arabasnn taşıma kapasitesi 15 kg sanırım benmkinn kendi boş ağırlığı 15 kg.. haklısın canm çok ağır o şekilde otobüs kabus olur
bende cok terlıyorum her dkk dusun tepesındeyımm neolcak boleeslm herkeze
arkadaşlar benim sıcaklarla başım beladaa benim gibi oturduğu yerde terleyen varmı bendemi mi bi tuhaflık var
Slm kizlar nasilssinizz?ya sicaklardan ben yemek yiyemiyorum vami sizzde de boyle durum?canim hic birsey isstemiyor offf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?