2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben de demin bi yandan sizi takip ettim, bi yandan da bilgisayar başında fasulye ayıkladım, pişirdim yedim geldim.

canım kesinlikle cam biberon al plastikler kansorejen madde içeriyor..cam daha sağlıklı...ben biberonda almıcam siz niye alıyorsunuz anlamadım ? çalıştığınız için mi emziremiceksiniz

ben her ihtimale karşı almayı düşünüyorum..çalışıyorum..emziricem tabiki ama ne olur ne olmaz 3ay ve sonrası için almayı düşünüyorum zaten..

anladım önemli olan o zaten güven werdiyse önemli değil benim kanamam olmuşdu 1 kere hastanede yattım doktor cebimi aradı 2 3 saate bir didem ben şehir dışındayım sen korkma ben anlattım herseyi bak ben takip ediyorum die o bile rahatlatmışdı beni

bir aksilik olmazsa ben de 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum.. eğer imkanlarınız uygun olursa dayanamadığınız yerde bırakın işi sizden kıymetli değil ya...

Ben de aynı şekilde.. 36. haftam bayrama denk geliyor. Bayram tatilimden sonra da 1 hafta devam etmek istiyorum kısmetse..

Allah ksımet ederse bende 37 haftaya kadar çalışacağım yıllık iznin yokmu canım ben 30. haftadayım çalışıyorum haftayada çalışıcam sonra 2 hafta yıllık izin alıcam döndüğümde 3 hafta kalacak yani öle öle işdare edicem yoksa sürekli benimde yüreğim kaldırmıyuor

ben de demin bi yandan sizi takip ettim, bi yandan da bilgisayar başında fasulye ayıkladım, pişirdim yedim geldim.
bende maydonozlu şehriye çorbası,taze fasulye birde mercimek pilavı yaptım..aybükem sağolsun aklıma getirdi m.pilavını özlemişim bende

Aksama mobilyaci gelecek olcu icin kizima oda siparisi verdik ama ben hali perde ne renk kullanicam karar veremedim.kirmizi mor. Pembe ne ypsamki?mobilyalarimi komple beyaz olacak.sizce ne renk aksesuar kullansam.bebek dogduktan sonra bizzim odamizda olcak ama 1 yil sonra kizimin odasina gecircem besigini kizim okula gidene kadar kardesiyle ayni odayi paylasacak o nedenle ortak renkmi ols hali perde yatak ortusu. Karar veremedim.kizzim buyuyunce odasini alt kata tassicaz ust kat kutaya kalcak off...

mobilyalar beyazsa perde halı aksesuarlar morlu pembeli çok hoş olur canım

kızlar bu sıpa içeride ne yapıyor acaba bilen var mı patlıcak sanki karnım davul gibi şiştim birde sert ki işlerimde çok yoğun bir yürüyüş yapsam rahatlıcam belki ama.
geçen pazar sabah ne oldu biliyomusunuz rahatsız olunca erkenden uyandım camlar açık hava sıcak ben top gibi sağa sola dönemiyorum belim ağrımış kasıklarda acı içimden şöyle bir geçirdim ne zaman bitecek bu çile diye,çabuk zaman geçsin diyeydi aslında söylediğim.saniyesinde bir sela okunmaya başladı sanki bana bir uyarı başladım ağlamaya Allahın gücüne gidecek ben sana bir emanet verdim sen şikayet ediyosun diye düşünüyorum hep şükür ediyorum sonra zorlandıkça.

çantanın Siyahlı beyazlı rengi güzel cnm birde nevresim takımı 1 tane yeter diyorlar ama değiştirmelik olsa bi tane daha iyi olur sanki çünkü kirlenmesi durumunda hemen yıkayıp kuruması zaman alır diğeri kullanılır. ama bazı uyku setleri kendisinden nevresim takımlı oluo ole olursa bi uyku seti bi nevresim takımı yeter cnm kirlendikçe diğeri ile değiştirirsin.. yatak konusunda ben daha kararsızım oyun parkı düşünüyorum ama net bi fikrim yok 31 . hafta oldum ama hiç bişiyim tam değil sallıyorum daha erken diye inş erkenden gelmez bebişler :))

ohh senin izin süper olcakcanım:)))
ayyy kuzum izin konusu acılmış gene, benım ızınde 2 yada 3 hfta en cok,püfffff ızne bak,
yada şu izin muhabbetı kapanınca siz bana cagrı atın tel numaramı yazayım, ben ozamn gıreyım:)))
ben ofısten dogumhaneye gıtcem sanırım , annemede arada boyle dıyorum, 40kere soyledın gıtcen hakıkaten işyerınden hastaneye dıyo:)))

aldıklarının hepsini güle güle kullanın canım, kargoyu bedava getirme işi süpermiş. senin bu yazdıkların bu işin aslında ne kadar masraflı olduğunun da bir göstergesi, ona 10 buna 20 derken resmen kıyafetleri ve ufak tefekler için nerden baksan 1000tl, diğer büyük şeyler içinde (isteğe göre) bunun birkaç katı harcıyoruz, geçen gün ben de bi hesap yaptım eşim hadi ya o kadar harcamışmıyız dedi. Oğlumuz söz konusu olunca onun da gözü bişey görmüyor, ne desem alıyor garibim.

mihracee, ESTEBAN, eftellya, turkuazsuay+, bucart, asilemir+, cans, selinselinn+, ecrin1001, oznur_52, suksuk, izmiracle, zevzekbayan, babyyyy, tubica, didem_0101, FUFA60
nekadar kalabalık böyle forum maşallah maşallah

evet bazen çok zor geliyor ama tabiki binlerce kez şükürler olsun, bu çok güzel bir duygu, ben resmen başka bir insan oldum, herşeye daha farklı daha güzel, daha ılımlı bakıyorum, oğlumun bir tekmesi dünyaya bedel, hepimiz için öyle tabiki.

bence kesinlikle zıt renkler kullan we 2 renkle falan kalma rengarenk yap çocuk odaya girince içi açılsın mesela ben yeşil turuncu ( birbirine inalmaz yakışıyor) mavi mor sarı herrenk war sen artık bunları bir şekilde harmanla

walla canım etimden sütümden yararlandılar bunca yıl artık iznimi de wersinler oturamıyorum resmi kurum öle her kıyafetle gelemiyorum şu yasak bu yasak mesela su sıcakta üzerimde hamilelik elbisesinin üzerine ceket giymiş waziyette oturuyorumm kabardım yaaa neyse kapatalım konuyu sen üzme kendini

Tesekkur ederim ama ben yesil turuncu saridan nefret ederim:)ben tek renkleri seviyorum sanirim.oturma odam mor krem.mutfak mor beyazz.ssalon fusya krem cok karisik sevmiyorum ben.

yok canm ya arabann ağırlığı bak burada yazıyo

SB-700 Ultima Travel
hatlar karıstı cnm yaa:)) bende bebegı tasıycagı agırlık sandımmmm cok agır cnm onu kım tasıycakkk
Eki Görüntüle 452432
kızlar bu emzirme atleti di mi??? bir de bunun içine sütyen giyiliyor mu???yani bu destekli bişeye benziyor da... ayyy çok cahilinm bu konuda kusura bakmayın
tek gıyılır cnmmm guselmıss
SB-237 Sleep Ninni Beşik

bu beşikten istiyorum kızlar ben fiyatı uygunmu sizce istedigim odaya yanımda götürürüm
guselmıs cnmm fıyatıda ıı bencee
ewt ewt ewt
slm herkeze
arkadaşlar benim sıcaklarla başım beladaa benim gibi oturduğu yerde terleyen varmı bendemi mi bi tuhaflık var
bende cok terlıyorum her dkk dusun tepesındeyımm neolcak bolee
Slm kizlar nasilssinizz?ya sicaklardan ben yemek yiyemiyorum vami sizzde de boyle durum?canim hic birsey isstemiyor offf..

bende aksınee hep yemek ıstıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…