2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yarın birgün gel dedi. Ama ben haftaya giderim şu ara dikkat edim o gün çıkmasın diye zaten 28. Hafta son şeker bende haftaya 28 giriyorum. Karpuzu çok yiyorum yemicem evdekinide yerim almak yok bide ben çikolata çok yiyorum oda yok artık yicek birşey kalmadı oyh

bir süredir forumu okurken sizin bu izin konusu beni de deli ediyor. çalıştığınız ortamı az çok tahmin edebiliyorum bir önceki işyerim aynı şekildeydi. düğünden iki gün önceye kadar şehir dışında çalışmak zorunda kalmıştım. doğum izni için yasal süreler var hepimizin bildiği üzere. sizin için tamamı kullanılmasa bile 15 günde işe dönmeniz de çok zor olur. naçizane fikrim biraz daha dik durmanız yönünde olacak. ne biliyim evden çalışırsınız, arada gider gelirsiniz ama komple işe dönüşü bu kadar erken düşünmeyin. siz ne kadar kabullenmeci olursanız patronunuz o kadar fazlasını isteyecektir diye düşünüyorum. birazda vicdanı ile hareket etmesini sağlamak lazım. kaldı ki sizi bu sebeple işten falan çıkartamaz. şimdiden Allah kolaylık versin diyorum.

az bişey dıkkat ettınmı düzelir o canım ,, kızlarda tatlıyı hamur işini tam kesmış deıller, az az yıyolar, sende oyle yap canım

kızlar lökosit değerim 3-4 çıktı enfeksiyon var mi demek ????
Kanım 10 düşük ilacı 2ye çıkarıcam.
Tokluk 50gr 142 çıktı diye tekrarlanacak 100gr yapılacak of ya

geçmiş olsun tatlım 3-4 lökosit fazla değil ama yinede çıkmış enfeksiyon bol su iç cnm kanım benimde düşük çıktı hapı 2 ye çıkardım şekerinde çok yüksek değil ama sınırı geçmişin yine.. ama oda küçük bi diyetle normale döner

Ben birşey olmaz dedim doktor tekrarlanacak dedi. Geçen ay lökosit 10-15 di bol su iç dedi. şimdi 3-4 çıkmış sence enfeksiyon varmı ?

idrar yolu enfeksiyonundan çekmiş biri olarak söylüyorum canım,3 4 normal.hatta benim 11 çıktığında dr bu değer hamileler için normal bile demişti,ama önlemini almak lazım işte,bol bol su.hala çoook korkarım idrar yolu enfeksiyonundan nasıl gıcık bir şeyse

amin canım,,,
küçük bir yer oldugu için, herkes tek iş yapıyor, haklısın aslında bende kalkıpta 4 ay ıstemicektım zaten ıznımı, 1 ayda yeter bana, ama 15 gun cok erken, 1 ay için zorlarım, ozaman ne olur bılmıyorum... zaten onlarında bu tutumu evın işyerıne yakın olmasından kaynaklanıyor, ev yakın gıder gelırım dıye, uzun sürelı ızın vermek ıstemıyolar... işten cıkma durumum olsa cıkıcam, ama suanda oda mumkun deıl..

son aylarımızın yaza gelmesi doğum izinlerimiz için dezavantaj oldu hakikaten.aday memurum yıllık iznim yok,22 günlük rapor hakkım var.önce 22 günlük raporumu kullanıp 37. haftaya geldiğimde doğum iznimi kullanmayı planlıyorum.5 hafta da aktarılmış oluyomuş.inşallah 31 temmuzda planlarımı uygulayacağım inşallah ama daha 1 aydan fazla var

bende çok seviyorum semizotunu özelliklede salatasını ..dün çarşıdan aldık aşkımla ne zaman yaparım bilmem sen kime yaptırdın :44:
Merkezimizde çalışan bayana yaptırdım canım.. Sağolsun bir kaşık zeytinyağı ve 6 ceviz içi de eklemiş :))))))) tuzsuz tabii ama!

canımmmmm ara gelirken alsın markete uğrayıp 2 dakikaya yaparsın çıt çık ayıklayıp da.. mutfakta durma tavuk haşlanırken sen de haşlanırsın :))))))))) davlumbazlar da işe yaramıyor zira!..

aa nasıl faydası yok? vitamin değeri en yüksek olan sebzelerden biri hele ki omega3 için.. cevizle zaten daha güzel oluyor, öğrendiğim iyi oldu :))))) ama sen bakma doktora kafası karışmıştır o kadar gebenin arasında.. araştırdım yine de senin için; bir göz at canım
semizotunun faydaları semizotunun yararları zararları faydası nedir | Sağlık ve Gebelik Portalı

canım hayırlısı olsun bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı çıktı, öğrendiğim anda yıkılmıştım, neyse ki eşimde çıkmadı sorun kalktı ortadan... O yüzden bana demir takviyesi yapmıyor doktorlarım.. Elevit'in içinde zaten demir var, senin değerlerin de normal ise aşırı yüklemeye gerek duymamıştır doktor. İnan o demir ilacından daha faydalı Elevit.. Vitamin ve mineral deposu resmen! )) hiç canın sıkılmasın çünkü her ay kan tahlilinde bakıyorlar değerlere eğer ihtiyaç görürse başlatır.

İdrarda 3-4 lökosit orta idrar vermemekten de kaynaklanabilir. İdrarın başını ve sonunu vermemeliyiz. O yanıltabiliyor. Çünkü benim başıma geldi. İdrarım yokken tahlil için biraz verdim 3-4 lökosit var enfeksiyon riski olabilir dedi doktor ve hemen kültür yaptırdı.. ertesi gün aldım (tabi onu orta idrarı bekledim) sonuçlar temizdi.. senin de öyledir eminim. Ama değilse bile tek doz karışım ilaç içiyorsun gece son idrarından sonra sabaha kadar dayanamamıştım tabi ilk wc'ye kalkana kadar idrar yollarını temizliyormuş..
Şeker de çok yüksek değil 140 zaten sınır biliyorsun canım. 50'lik ile yapılmıyor artık 75'lik yapılıyormuş. Ben hastanede 75'likte çıkınca sağlık ocağına götürdüm dosyaya işlensin diye doktor 100'lük yapalım değerler çok farklı dedi... (1. saat 211, 2. saat 120 idi) 1 gün sonra yaptık 100'lük 1. saat 247, 2. saat 224, 3. saat 90 çıkmıştı.. Kesinleşti ama sonra doktordan öğrendim ki artık 100'luk kaldırılmış 1,5 yıldan beri sağlık bakanlığı hamilelere de 75'lik yaptırıyormuş, ama sende çıkmaz çıkarsa da bizim gibi sıkı diyette olmazsın canım..

ay canım kıyamam sana arada bana da olur düşüncelr bynimin kösesinden usul usul geçerken bişey olur sanki bi uyarı bende korkarım snra allahım sen affet ben öyle demek istememiştim falan

canım banada eleviti 16.haftadan sonra verdi demiri de 20-22.haftadan sonra vermişti ..kan tahlili yaptı mı peki bana ilk zamanlar gerek yok dedi..22 .haftadan sonra kan değerlerim düşmüştü..2 günde 1 alma koşulyula yazdı ..daha sonra günde 1 sonra günde 2 olamk üzere bugüne geldik canım belki kan sonuçların güzelse gerek görmemiştir ama sen yinede tel.aç sor cnm

benimki 7-8 çıktı brz yüksek ama çok önemli değil dedi...seninkide normaldir o zaman cnm..inş.100 lükde düşer cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…