2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Evet canım ben de siyah-gri rengini aldım. uyku setimiz nevresim takımlı o zaman yeterli sevindim park yataklara uygun nevresim beğenmekte zorlandım çünkü. Geç kalmazsın canım merak etme, ben 1 haftada aldım bunları. Çok zorda kalırsan netten alırsın. Hayırlısıyla en uygun zamanda gelsinler inşallah.. Bebişimi cicilerinin içinde düşünmek bile çok mutlu ediyor beni

Tesekkur ederim ama ben yesil turuncu saridan nefret ederim:)ben tek renkleri seviyorum sanirim.oturma odam mor krem.mutfak mor beyazz.ssalon fusya krem cok karisik sevmiyorum ben.

anladım ozamn sen içine hangi renk siniyor ise onu kullan ama renklerin bebeğin üzerindeki etkilerini göz ardı etme mesela kırmızı öfke ve sinir werirmiş yeşil ve mavi sakinleştirirmiş

bence pembe guzel olur canım,
kırmızı bence bebek odası uygun deıl.koyu ve agır kalır, ama pembenın hertonu olabılır

kızlar merhaba

bende 2012 kasım annesi olacağım kısmetse aklıma takılan birşey var size sormak istedim.doktorum bana sadece 12.haftadan sonra elevit verdi şuan 22.haftanın içindeyim ve hala elevite devam ediyorum duyuyorum ki herkes demir ilacı kullanıyor ama bana demir ilacı vermedi.içinizde benim gibi olan varmı geçen cumartesi ayrıntılı için gittiğimde doktoruma soracaktım ama unuttum.acaba vermemesi normalmi yada daha sonraki haftalardamı vericek ki

kızlar lökosit değerim 3-4 çıktı enfeksiyon var mi demek ????
Kanım 10 düşük ilacı 2ye çıkarıcam.
Tokluk 50gr 142 çıktı diye tekrarlanacak 100gr yapılacak of ya

canım merak etme bende sadece elevıt kullanıyorum,
demır eksıklıgı yada kansızlık yok ıse vermıyolar ayrıca demır hapı yada kan hapı...

canım sınır 140,cok yuksek deıl yanı,, dıkkat edersen 100lıukte bısey cıkmaz, merak etme...

slm kııızzzlaaarrr günler oldu gelmeyeli topiğe kızım serram çok hareketlendi bu sıralar ama benim bütün enerjimi emiyo sanırım yada havalardann böle oldum hiiiiiiçç halim yook beni bi akvaryuma atsalar diyorum nabersiniz nevar neyok

gcmıs olsun cnm benımde 157 cıkmıstıı dıkkat et dedı baska bısey demedı benım dr ılgılenmedımı acaba

Teşekkür ederiz canım. Sitede indirim veya çok beğendiğim bir şey bulunca, sitedeki diğer uygun fiyatlı ürünleri yanına ekledim kargo ücretsiz olsun diye bir baktım ki ıvır zıvır küçük ihtiyaçların hepsi tamamlandı ama 900 tl ye maloldu. Bebek bezi 2-3 ayı, kıyafetler kışı bitirir umarım. Yanına eksikler, yatak, araba, doğum derken en az 2500 ü bulacak ne kadar uygun fiyata yönelsek de. Bizim ilk bebeğimiz olduğu için yatağını, arabasını ortak renklerde almayı düşünüyoruz ki, allah kısmet ederse ikinci bebişimiz de cinsiyeti faketmeden kullanabilsin, masraf azalsın :) Allah bebişlerimize de bize de sağlık versin öncelikle gerisi halledilir :)

Ben birşey olmaz dedim doktor tekrarlanacak dedi. Geçen ay lökosit 10-15 di bol su iç dedi. şimdi 3-4 çıkmış sence enfeksiyon varmı ?

sınırda degerın tam, bır ıkı tatlıya hamur işine dıkkat edersen düzelir bence, cunku burdakı kızların da bazılarına degerlerı sınırda olanlara sadece dıkkat et demıstı doktorları,
lokositin referans degerleri 0-5 hucre , yanı 5 e kadar normal.... enfeksıyon yok tur

ilk etapta yapılan tahlillerde bi sorun çıkmamıştı saol canım içimi rahatlattın

benım heray yapılıyo kan ıdrar tahlılı, kann degerlerıne gore yazmadı baska ılaç, aklına takılırsa sende tahlıl yaptır canım.. ona gore yazar yada yazmaz.

Yanma varmı dedi yok dedim. Olunca gel tekrar bakım dedi idrara . Şeker 2puandan ne olur dikkat ederim dedim ama olmaz .belki başlangıç olur dedi küçükde olsa 100gr yapılıcak dedi. Demir ilacınıda 2ye çıkardı hamilelikte kan 10 çok çok düşük diye

merak etme canım değerlerin düşük olsa verirdi zaten ben 24. haftadan sonra başlamışdım mesela elevite ben ilk ay başlamışdım ondan öncesinde de bebek yapmaya karar werdik die 2 ay falan folik asit içmişdim yani herkesin aynı değil

o lokosıt degerıyle enfksıyon yoktur, ama yanma olunca deger 5 ı gecebılır oyuzden demiştir gel dıye.
2 puan yuksek sayılmazkı, nezamn 100luk yapılcak,???
buarada dıkkat et yedıklerıne bıraz, ozaten normale düşer canım, merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…