çantanın Siyahlı beyazlı rengi güzel cnm birde nevresim takımı 1 tane yeter diyorlar ama değiştirmelik olsa bi tane daha iyi olur sanki çünkü kirlenmesi durumunda hemen yıkayıp kuruması zaman alır diğeri kullanılır. ama bazı uyku setleri kendisinden nevresim takımlı oluo ole olursa bi uyku seti bi nevresim takımı yeter cnm kirlendikçe diğeri ile değiştirirsin.. yatak konusunda ben daha kararsızım oyun parkı düşünüyorum ama net bi fikrim yok 31 . hafta oldum ama hiç bişiyim tam değil sallıyorum daha erken diye inş erkenden gelmez bebişler :))
Tesekkur ederim ama ben yesil turuncu saridan nefret ederim:)ben tek renkleri seviyorum sanirim.oturma odam mor krem.mutfak mor beyazz.ssalon fusya krem cok karisik sevmiyorum ben.
Aksama mobilyaci gelecek olcu icin kizima oda siparisi verdik ama ben hali perde ne renk kullanicam karar veremedim.kirmizi mor. Pembe ne ypsamki?mobilyalarimi komple beyaz olacak.sizce ne renk aksesuar kullansam.bebek dogduktan sonra bizzim odamizda olcak ama 1 yil sonra kizimin odasina gecircem besigini kizim okula gidene kadar kardesiyle ayni odayi paylasacak o nedenle ortak renkmi ols hali perde yatak ortusu. Karar veremedim.kizzim buyuyunce odasini alt kata tassicaz ust kat kutaya kalcak off...
kızlar merhaba
bende 2012 kasım annesi olacağım kısmetse aklıma takılan birşey var size sormak istedim.doktorum bana sadece 12.haftadan sonra elevit verdi şuan 22.haftanın içindeyim ve hala elevite devam ediyorum duyuyorum ki herkes demir ilacı kullanıyor ama bana demir ilacı vermedi.içinizde benim gibi olan varmı geçen cumartesi ayrıntılı için gittiğimde doktoruma soracaktım ama unuttum.acaba vermemesi normalmi yada daha sonraki haftalardamı vericek ki
kızlar lökosit değerim 3-4 çıktı enfeksiyon var mi demek ????
Kanım 10 düşük ilacı 2ye çıkarıcam.
Tokluk 50gr 142 çıktı diye tekrarlanacak 100gr yapılacak of ya
canım sınır 140,cok yuksek deıl yanı,, dıkkat edersen 100lıukte bısey cıkmaz, merak etme...
kızlar lökosit değerim 3-4 çıktı enfeksiyon var mi demek ????
Kanım 10 düşük ilacı 2ye çıkarıcam.
Tokluk 50gr 142 çıktı diye tekrarlanacak 100gr yapılacak of ya
canım merak etme bende sadece elevıt kullanıyorum,
demır eksıklıgı yada kansızlık yok ıse vermıyolar ayrıca demır hapı yada kan hapı...
aldıklarının hepsini güle güle kullanın canım, kargoyu bedava getirme işi süpermiş. senin bu yazdıkların bu işin aslında ne kadar masraflı olduğunun da bir göstergesi, ona 10 buna 20 derken resmen kıyafetleri ve ufak tefekler için nerden baksan 1000tl, diğer büyük şeyler içinde (isteğe göre) bunun birkaç katı harcıyoruz, geçen gün ben de bi hesap yaptım eşim hadi ya o kadar harcamışmıyız dedi. Oğlumuz söz konusu olunca onun da gözü bişey görmüyor, ne desem alıyor garibim.
canım sınır 140,cok yuksek deıl yanı,, dıkkat edersen 100lıukte bısey cıkmaz, merak etme...
gcmıs olsun cnm benımde 157 cıkmıstıı dıkkat et dedı baska bısey demedı benım dr ılgılenmedımı acaba
Ben birşey olmaz dedim doktor tekrarlanacak dedi. Geçen ay lökosit 10-15 di bol su iç dedi. şimdi 3-4 çıkmış sence enfeksiyon varmı ?
ilk etapta yapılan tahlillerde bi sorun çıkmamıştı saol canım içimi rahatlattın
sınırda degerın tam, bır ıkı tatlıya hamur işine dıkkat edersen düzelir bence, cunku burdakı kızların da bazılarına degerlerı sınırda olanlara sadece dıkkat et demıstı doktorları,
lokositin referans degerleri 0-5 hucre , yanı 5 e kadar normal.... enfeksıyon yok tur
kızlar merhaba
bende 2012 kasım annesi olacağım kısmetse aklıma takılan birşey var size sormak istedim.doktorum bana sadece 12.haftadan sonra elevit verdi şuan 22.haftanın içindeyim ve hala elevite devam ediyorum duyuyorum ki herkes demir ilacı kullanıyor ama bana demir ilacı vermedi.içinizde benim gibi olan varmı geçen cumartesi ayrıntılı için gittiğimde doktoruma soracaktım ama unuttum.acaba vermemesi normalmi yada daha sonraki haftalardamı vericek ki
Yanma varmı dedi yok dedim. Olunca gel tekrar bakım dedi idrara . Şeker 2puandan ne olur dikkat ederim dedim ama olmaz .belki başlangıç olur dedi küçükde olsa 100gr yapılıcak dedi. Demir ilacınıda 2ye çıkardı hamilelikte kan 10 çok çok düşük diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?