bende öyleyim canım sıcaklar evde olmama rağmen mahvediyor beni de...kocişkomda işten geldi apar topar valiz hazırlayıp çıktı...:26:arkadaşlarıyla havuza gittilerslm kııızzzlaaarrr günler oldu gelmeyeli topiğe kızım serram çok hareketlendi bu sıralar ama benim bütün enerjimi emiyo sanırım yada havalardann böle oldum hiiiiiiçç halim yook beni bi akvaryuma atsalar diyorumnabersiniz nevar neyok
bende öyleyim canım sıcaklar evde olmama rağmen mahvediyor beni de...kocişkomda işten geldi apar topar valiz hazırlayıp çıktı...:26:arkadaşlarıyla havuza gittiler
kızlarr babamız gelmek uzeree yemek yıcezz sona goruruusuzz ınss .. kıbb kuzucukları optummmmm
amin canım,,,
küçük bir yer oldugu için, herkes tek iş yapıyor, haklısın aslında bende kalkıpta 4 ay ıstemicektım zaten ıznımı, 1 ayda yeter bana, ama 15 gun cok erken, 1 ay için zorlarım, ozaman ne olur bılmıyorum... zaten onlarında bu tutumu evın işyerıne yakın olmasından kaynaklanıyor, ev yakın gıder gelırım dıye, uzun sürelı ızın vermek ıstemıyolar... işten cıkma durumum olsa cıkıcam, ama suanda oda mumkun deıl..
valla hamileyken diyet yapmak işkence sallamakta hak veriyorum azcık azcık bende başladım sallamaya sankimtatlı yemıyorum cnm da meyve cok yıyorummm sanırım oda etkılıoo ama cok yuksek deıl yınedee ondan sallıyorum sankı
burda bi havuz var cnm hanımlarla erkeklerin ki ayrı günlerde oluyor bugün erkeklerin günü :26:senıde goturseydı yaa serınlerdın bu scaktaa.. ben esımı gondermezdım yanlız :) benı koca gobeklıyım dıe goturmuoo bananee oda gıdemezz ne fenayımm
kızlar bu nst dedikleri karnına bir kemer takıyorlar ötüp duruyor, o mu?
Slm kızlar nasılsınız... Hep yorumlarınızı okuoyrum ama fırsat bulupta cevap yazamıyorum....forumdaki öğretmen arkadaşlar nerdesiniz... Doğum izni ile ilgili bişiler sorucam.. Dönün bana lütfen iletimi görürseniz
çok sıcak Allahm . Su wc su wc yapmaktan bunaldım.ağustosda hiç çıkamayız dışarıda wc sorunu yaşamaya başladım ben. Dün avm gittik ta wc eve geldimgeri gittik . Kocam beni gezdirmicek bu gidişte )
Slm kızlar nasılsınız... Hep yorumlarınızı okuoyrum ama fırsat bulupta cevap yazamıyorum....forumdaki öğretmen arkadaşlar nerdesiniz... Doğum izni ile ilgili bişiler sorucam.. Dönün bana lütfen iletimi görürseniz
Ben de yeni geldiiimmmmmm
3. dondurmamı da yediiim ve oturdum bilg. başına
çok da oturamıyorum sand. tepesinde ya neyse...
Şu WC işi ahhhh beni öldürüyor git gel git gel iyi hareket oluyor bana
sürekli çamaşır değiş cabası ,benim altım hiç kurumuyor afedersiniz de.
benim akıntım zaten hamile kaldığım günden beri bitmedi,aylardır yaprak orkid kullanıyorum
bıktım artık çamaşırlarım hep sarı sarı lekeli,geçmiyorda makinada ne kosla,ne domestos
artık toptan atıp yeniliycem,yenileri hazır biraz daha sabrediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?