2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar benim doktorum bu bcgh dediğiniz testihiç yapmadı geçen hafta tahlil istedi internetten sonuçlara baktım onda da cgh die bişy yazmıo??

senle tıpa tıp aynı olmuş mide bualntılarımız :)

Eki Görüntüle 336002

Bu da benim bıdık aarkadaşlar. 9+3 haftalık 2,6cm olmuş kendileri :)

maşaşlhh bugün mü gitin doktora canım ???

tkerinde 9 + 2 yazıyor

2 kimysaalın sebebi ne kan pıhtılaşması testine baktırdın mı ?
ben de aynı 2 kimysal yaaşdım şimdi iğne kullanıyorom
ama doktora sorup bırakmayı düşünüyorum sadece asprin almayı düşünüyorum

kızlar ya bebeğim 14mm imiş, normalmi sizce? şimdi nette baktımda 9. naftada 20-28mm olması gerek yazıyo

benimde 14 mm di 8 + 0 da
doktor 3 gün geri ultroona göre dedi
çünkü benim yumurtlammam 18. gün oldu
yani 14. güne göre hesaplarlar ultrasalar normal yani
sende 7 + 5 falansın ultrasona göre

bende pregestaanı 2 ye indirdim :)

selam güzel annişler...

bugün dra gittik....
kesemiz 13,2mm çıktı(üstten) yolk kesesi oluşmuş dedi. haftaya kalbinide duyarmışız.. bebek kesenin kenarından oluşmaya başlamıştı. muhtemel alttan muayene yapsaydı bebeğimide görürdüm...ama yapmadı.. 5+dasın dedi bana.(sat yok-geç döllenme)

sizler 13mm civarı keseyi hangi günde gördünüz?

kızlar benim doktorum bu bcgh dediğiniz testihiç yapmadı geçen hafta tahlil istedi internetten sonuçlara baktım onda da cgh die bişy yazmıo??

canım beta Hcg den bahsediyorsun sanırım......onu hamile misin değil misin diye yapıyorsun ilk başta zaten......senin şuan bebiş zaten göründü, niye istesinki.....idrar testinde positiv çikinca bide kanda hamileliğe bakıyorsun bu hormonla......doktor iki defa yaptırıyor yükselme normal mi diye.....bidaha istemezki.....

benim 8+0 da 13 mm di cnm

sen kaçıncı haftadasın banda ii dedi dr ii dediyse sorun yok bence...

cnm herhangi bir sebep bulamadılar.normalde 3.düşükte yapıyorlarmış ama ben istedim bi kaç test.
aca testleri lupus antikugülm şeker vs vitamin hepsine bakıldı herhangi bi kötü sonuç çıkmadı çok iyiydi testlerim.banada şuan önlem için vajinadan progestan alıyorum sabah akşam haftada 1 iğne corasprin ve elevit verdi.6 şubatta gidicem kese görünür umarım

sen kaçıncı haftadasın banda ii dedi dr ii dediyse sorun yok bence...

ben haftamı bilmiyorum tatlım. benim sat yok,geç döllenme oldu. 17sinde 47,9 çıktı kan testim. o günü 25.günmüş gibi düşünüyoruz. ona göre 5+2 çıkıyor. kese boyutuda 5+ ama 6 değil dedi dr. öyle yani..

benim 8+0 da 13 mm di cnm

Canım senin bebeğin 13 mm

seninde kesen 13mm yani efrah arkadaşın bebeği 13 mmm senin kesen

senle tıpa tıp aynı olmuş mide bualntılarımız :)
maşaşlhh bugün mü gitin doktora canım ???
tkerinde 9 + 2 yazıyor

Benim adetime göre bugün 8+6 olmam lazım ama adetim 24 günde olduğu için 4 gün erken yumurtlama olmuş. bugün de 9+3 dedi. En son 1 ay önce gittiğime göre bugün 9+2 olmalıydı. +-3 gün oynama olabiliyormuş. Sonuçta milimetre hesabı yapıyorlar. Artık kafam karışmasın diye pazartesiden pazartesiye hafta sayıyorum.

Son düzenleme:

İnşallah sağlıklıdır kocaman bebiş olmuştur seninki de :)

Kızlarr yarın sabah ılk defa doktora gıdıcem cok heyecanlıyım ve korkuyorumm...ıns bı aksılık cıkmazz

offf yatsam uyusam keşke bayılacak gibiyim uyku akıyor gözlerimden..

hic acima, babalik da fedakarlik isterrr:))
bak mesela ben artik camasira inmiyorum (bizim buralarda camasirhane basement'de olur, bilirsin), babanin gorevi o onumuzdeki 7 ay
Yapsınlar yaaaaa...Ben bulantım olmadığından yemek yapıyorum bir tek. Onun dışında her konuda eşimden yardım istiyorum...Hayat müşterektir di mi?

Öğrenciyken ben de bir ara eryamanda oturmuştum. O günlere gittim bak.
Ben pilates kursu araştırdım hatta başlayacaktım ama bugün Dr 14. haftadan önce asla izin vermem deyince korktum. Bekleyeceğim sanırım 14. haftayı.
bugün Dr a hamileylen greyfurt tüketebilir miyim diye sordum. Folik asitle kötü bir etkileşime girer mi dedim. yok dedi ye günde yarım greyfurt . c vitamini deposu s eni gripten de korur dedi. KEfirin ve ballı zencefil çayının da çok faydasını görüyorum ben ama..

Ben 1 kilo almışım kızlar....
Ben de ben de.. Bir de Dr kocaa botlarla ve kalın kazakla tarttı beni ve utanmadan 57 yazdı oraya.. Yaa evde 54.5 kilo çıkmıştım. Ama bir ay önce 53.5 tum...

Ben de 1 kilo aldım iştahım çok açık yaa mide bulantılarım da fazla olmadı, sürekli bişiler aşeriyorum böyle giderse tostoparlak olacağım
Artık frenliyorum kendimi. Protein tabanlı besleniyorum iki gündür.. Bu kadar hızlı baslamamamız lazımdı.

Gunaydın arkadaslar....anchusa sana yetısemedım bugun dr kontrolun vardı merakla senı beklıyorum...
emotion şimdi geldim Dr dan. Ve keseyi gördüm. Yolk kesesini de gördük. Her sey yolunda 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi...Uzun uzun da konuştu benimle. İnsallah kalp atışlarını da duyarız...Darısı başına...

hepimizin gözü aydın :)
1 gün fark var aramızda :)

evet fark ettim. Ama dr bugun bebeklerin yuzde 5 i verilen tarihte gelir. eylül 15 ten sonra hazırlıklı olacağız dedi.
Benim amacım 10 kilo ile tamamlamak hamileliği.... Göreceğiz bakalım...
benim bebeğim geç döllenme ozaman ama nasıl 5 haftalık oluyor ne garip:)geridenmi geliyor benim bebeğim?
Bebeğin rahimdeki pozisyonuna göre de değişebiliyormuş...İçini ferah tut...

Kızlarr yarın sabah ılk defa doktora gıdıcem cok heyecanlıyım ve korkuyorumm...ıns bı aksılık cıkmazz
Çıkmaz çıkmaz. İyi düşünelim hep. Ben şaşkınlıktan kaç mm diye sormayı unutmuşum. Çıkınca aklıma ggeldi... Zaten elme bir kitapçık verdi Dr. herseyi açıklıyordu kitapçık. Eşimle bir solukta okuduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…