Teşekkür ederim. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı olur. Benim midem 6. ve 7. hafta çok hafif bulandı. İştahsızlık oldu bende hiçbişey yemek istemedim. Akşam yemeğinde sadece 1 elma yedim mesela. Ama 8. hafta hiç birşey kalmadı. Maşallah herşey yiyebiliyorum ama hala pek iştahım yok. Yemek yemem lazım diye yiyorum. Ben de ya bebek büyümüyorsa diye üzülüyordum ama maşallah doktor her şey yolunda dedi. 3. ay başladığında bulantılar geçebilir diye okumuştum gebelik.org sitesinde. Benim öyle oldu. Ama kişidden kişiye değişir belirtiler. Bebek sağlıklı olsun da sen her türlü sabır gösterirsin inşallah
coraspirin elevit progestan kullanıyorum bende...doktor önlem olarak verdi.
daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadığım için.nolur nolmaz die verdi sanırım..
kızlar iş yapıymusunuz evde hiç?ben yapıyorum çok ağırda olmasa çamaşır vs asıyorum ediyorum taşıyorumda yarım yarım
kızlar ya bebeğim 14mm imiş, normalmi sizce? şimdi nette baktımda 9. naftada 20-28mm olması gerek yazıyo
kızlar günaydınlarrr uzun zamandır aranızda yokum sayfa almış yürümüş hakkaten. ara ara girip okuyorum ama bir türlü yazmak kısmet olmadı 10 gündür görümcemdeyim :))) evde yat yat bunaldım kendimi buraya attım. şükür burda da oldukça rahatım. bulantıları gecen annelerimiz sizin icin cok sevindim. basından beri yazıorum masallahhh benim bu zamana kadar ne agrım ne de bulantım oldu bu hafta 9. haftanın icindeyim bundan sonra da olur mu bilmem. cuma doktor randevum var bakalım neler söyleyecek. arkadasım benden 2 hafta önce en son gittiginde elleri ayakları kulakları olusmus bbegimin dedi :) ne kadar heyecanlıydı insallah bizlerde görürüz. ya kızlar ben progestan günde 2 kullanıyordum buraya gelirken yanıma 1 tablet eksik almısım acaba günde 1e düsürsem olur mu ki ya düsünüyorum da ya bisy olursa diye de geciriyorum sonra aklımdan.
kızlar benim doktorum bu bcgh dediğiniz testihiç yapmadı geçen hafta tahlil istedi internetten sonuçlara baktım onda da cgh die bişy yazmıo??
selam güzel annişler...
bugün dra gittik....
kesemiz 13,2mm çıktı(üstten) yolk kesesi oluşmuş dedi. haftaya kalbinide duyarmışız.. bebek kesenin kenarından oluşmaya başlamıştı. muhtemel alttan muayene yapsaydı bebeğimide görürdüm...ama yapmadı.. 5+dasın dedi bana.(sat yok-geç döllenme)
sizler 13mm civarı keseyi hangi günde gördünüz?
benim 8+0 da 13 mm di cnm
sen kaçıncı haftadasın banda ii dedi dr ii dediyse sorun yok bence...kesemi 13mmdi:26: Alla Allah benim niye 13 mm çıktı şimdi. geçen salı yani 6 gün önce alttan 3,2mm çıkmıştı üsten görünmüyordu.. 6 günde 13mm büyümüş dedi çok iyi dedi dr ama:44: kafam karıştı şimdi canım benim
cnm herhangi bir sebep bulamadılar.normalde 3.düşükte yapıyorlarmış ama ben istedim bi kaç test.2 kimyasalın sebebi ne kan pıhtılaşması testine baktırdın mı ?
ben de aynı 2 kimyasal yaşadım şimdi iğne kullanıyorom
ama doktora sorup bırakmayı düşünüyorum sadece asprin almayı düşünüyorum
sen kaçıncı haftadasın banda ii dedi dr ii dediyse sorun yok bence...
benim 8+0 da 13 mm di cnm
kesemi 13mmdi:26: Alla Allah benim niye 13 mm çıktı şimdi. geçen salı yani 6 gün önce alttan 3,2mm çıkmıştı üsten görünmüyordu.. 6 günde 13mm büyümüş dedi çok iyi dedi dr ama:44: kafam karıştı şimdi canım benim
Canım senin bebeğin 13 mm
seninde kesen 13mm yani efrah arkadaşın bebeği 13 mmm senin kesen
senle tıpa tıp aynı olmuş mide bualntılarımız :)
maşaşlhh bugün mü gitin doktora canım ???
tkerinde 9 + 2 yazıyor
hehh şimdi oldu...teşekkürler tatlım açıklık getirdiğin için
Canım senin bebeğin 13 mm
seninde kesen 13mm yani efrah arkadaşın bebeği 13 mmm senin kesen
maaşalah :) Allah tamamına erdirsin. bugün çok kar olduğu için gidemeyecektim, doktorumda acil doğuma gitmiş perşembeye kaldı benim bıdıkla buluşma. inşallah bende görebilirim bıdığımı sağlıkla....
İnşallah sağlıklıdır kocaman bebiş olmuştur seninki de :)
Yapsınlar yaaaaa...Ben bulantım olmadığından yemek yapıyorum bir tek. Onun dışında her konuda eşimden yardım istiyorum...Hayat müşterektir di mi?hic acima, babalik da fedakarlik isterrr:))
bak mesela ben artik camasira inmiyorum (bizim buralarda camasirhane basement'de olur, bilirsin), babanin gorevi o onumuzdeki 7 ay
Öğrenciyken ben de bir ara eryamanda oturmuştum. O günlere gittim bak.Canım tebrik ederim.Allah tamamına erdirir insallah.Saglıkla gelir mutluluk getirir bebişin umarım
Ben de ankaradayım canım eryamanda.Hangi hastaneye gidiyorsun?
Pilates ben de istiyordum ama dikkat etmek lazım.Profesyonellerle yapmak lazım bence.Allah korusun ters bişi olmasın.Dogumda filan rahat oluyormus.Bir de o gün doktorlarda birisi pilates yapmanın cok zararlı oldugunu söyledi.Eklem arası sıvıları kaybetmemize neden oluyormus.Yaslandıgımızda acısını cekecekmişiz.Herkes farklı bişi diyor.Kime inanacagımızı sasırdık.
bugün Dr a hamileylen greyfurt tüketebilir miyim diye sordum. Folik asitle kötü bir etkileşime girer mi dedim. yok dedi ye günde yarım greyfurt . c vitamini deposu s eni gripten de korur dedi. KEfirin ve ballı zencefil çayının da çok faydasını görüyorum ben ama..aman canım dikkat et ben dün işten çıkıp arabayı almaya otoparka gidinceye kadar çok üşüdüm sonra eve gelip hemen yorganın altına girdim ama şifayı kaptım demek ki öksürmeye başladım. hatta öksürürken sağ kasığımda bir ağrı hissettim hala ağrıyor umarım bebişe birşey olmamıştır. ben kefiri hasta olduktan sonra içmeye başladım biraz geç oldu ama ne yapacağımı şaşırdım. annemde her bitkiyi deneme sorun olur diyor yarın bal zencefil karışımını denerim artık.
Ben de ben de.. Bir de Dr kocaa botlarla ve kalın kazakla tarttı beni ve utanmadan 57 yazdı oraya.. Yaa evde 54.5 kilo çıkmıştım. Ama bir ay önce 53.5 tum...Ben 1 kilo almışım kızlar....
Artık frenliyorum kendimi. Protein tabanlı besleniyorum iki gündür.. Bu kadar hızlı baslamamamız lazımdı.Ben de 1 kilo aldımiştahım çok açık yaa mide bulantılarım da fazla olmadı, sürekli bişiler aşeriyorum böyle giderse tostoparlak olacağım
emotion şimdi geldim Dr dan. Ve keseyi gördüm. Yolk kesesini de gördük. Her sey yolunda 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi...Uzun uzun da konuştu benimle. İnsallah kalp atışlarını da duyarız...Darısı başına...Gunaydın arkadaslar....anchusa sana yetısemedım bugun dr kontrolun vardı merakla senı beklıyorum...
hepimizin gözü aydın :)
1 gün fark var aramızda :)
Benim amacım 10 kilo ile tamamlamak hamileliği.... Göreceğiz bakalım...alttan hiç muayene olmadım ve çok korkuyorum olamam sanırım cnm
kızlar kilolar ne olacak bakalım
ben normalde 54 55 gidiyodum hep 56 oldum 57 çıktım belkide
kafayı yicem kilolu hamile kaldığımı düşünüyorum ben
1.65 boyum.
düşünsenize 10 kilo alsam en az 66-67 olucam 14 alsam 70 ufff
Bebeğin rahimdeki pozisyonuna göre de değişebiliyormuş...İçini ferah tut...benim bebeğim geç döllenme ozaman ama nasıl 5 haftalık oluyor ne garip:)geridenmi geliyor benim bebeğim?
Çıkmaz çıkmaz. İyi düşünelim hep. Ben şaşkınlıktan kaç mm diye sormayı unutmuşum. Çıkınca aklıma ggeldi... Zaten elme bir kitapçık verdi Dr. herseyi açıklıyordu kitapçık. Eşimle bir solukta okuduk.Kızlarr yarın sabah ılk defa doktora gıdıcem cok heyecanlıyım ve korkuyorumm...ıns bı aksılık cıkmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?