mecburen canım burda sevmediğim yerde kalmak zorundayım...alışmışım her yaz bi yerlere gitmeye ,en azından İzmire anneme gidiydm şimdi malesef burdayız.....
geçen yıl yine bu zamanlar hamileydim ama o daha küçüktü yolculuktan sonra kaybettiğimi öğrendim yine öyle bişeyler yaşarım diede korkuyrm açıkçası......
yaaaaaaa bende geçmiş yapamıyrmmm yaaaaaaaaaaaaaaaa
hemen daldım valla sohbeteee..... neyse bi ara yaparım bi geçmiş......
kızlar benim sırt ağrılarım başladııııııı arada sırada da belim ağrıyooooo.....
yatamıyrm hiç oturup duruyrm....
Ben de adanaya gidicem,34. haftada falan
yolculuk riskli mi diyosun dr uçak tercih et dedi de bakalım eşim de yalnız
kalsın istemiyorum eşimi beklesem beni uçaklar kabul etmiyor,ne yapsam..
bnm de çok kötü ağrılarım oturamıyorum bile( Buarada cnm doğumlarımızın tarihi aynı gibi dr.umda bana 30 ağustos dedi bakalım kısmet :))
bende öyle yapayım diyrm tatlım......aminnnnnnnnnn.............aman allah korusun tatlım otur o zaman oturduğun yerde boşver:) bebişinle gezersin bol bol annesi artık... yolculuktan sebeb mi kaybetmişin cnm ne gibi etkisi oluyoki yolculuğun
bnm de çok kötü ağrılarım oturamıyorum bile( Buarada cnm doğumlarımızın tarihi aynı gibi dr.umda bana 30 ağustos dedi bakalım kısmet :))
heran ağustos annesi olabilirsiniz yani ayy çok heyecanlııı
heran ağustos annesi olabilirsiniz yani ayy çok heyecanlııı
bende öyle yapayım diyrm tatlım......aminnnnnnnnnn.............
yani kesin bişey söylemediler sebebi konusunda,biz eşimle biraz onada bağladık,tabi ne kadar doğruluk payı var bilmiyrm...
bide küçüktü 3 ayını tamamlamamıştı,riskli dönemdeydim...Neyse hayırlısı böyleymiş artık.....Allah buna ömür verir inşallah.....
hadi bakalım kim önce pırtlatçakkkkk
seninde ağrıların olduğuna göre demekki normal bu ağrılar yaşanması gerekio demkki bu zamnada
bende öyle yapayım diyrm tatlım......aminnnnnnnnnn.............
yani kesin bişey söylemediler sebebi konusunda,biz eşimle biraz onada bağladık,tabi ne kadar doğruluk payı var bilmiyrm...
bide küçüktü 3 ayını tamamlamamıştı,riskli dönemdeydim...Neyse hayırlısı böyleymiş artık.....Allah buna ömür verir inşallah.....
hadi bakalım kim önce pırtlatçakkkkk
seninde ağrıların olduğuna göre demekki normal bu ağrılar yaşanması gerekio demkki bu zamnada
:)) hattaa daha erken bile olabilir 15 ağustos itibariyle herzaman aman bende bi rahatlık bi rahatlık sanki daha yıllar var gibi ama bebişin eşyaları artık tamamlamam lazım ağustos annelerinin çoğu hazırlıklarını bitirmiş darısı başımıza :)
:)) hattaa daha erken bile olabilir 15 ağustos itibariyle herzaman aman bende bi rahatlık bi rahatlık sanki daha yıllar var gibi ama bebişin eşyaları artık tamamlamam lazım ağustos annelerinin çoğu hazırlıklarını bitirmiş darısı başımıza :)
yaaa canım biliyomusun benim kızımın daha hiç bişeyi hazır değil........
hastane çantamızı bari hazırlasaydım...............
Ay sorma canım yaaaaa
ben anneme diyrm ki 2 ayım kaldı,oda senin 2 ayın yok o kadara kalmazsın deyip duruyoooo.............
bendede heyecan tavan yapıyoooo tabikiiiideeee
aynen canım yaaaaaaaaaaaolabilir cnm bnm özellikle sırtımın sağ tarafı ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum(((
aynn dediğin gibi cnm allah bu meleğine uzun ömürler versin inş benimde ilk gebeliğim kimyasal olmuştu şükürki rabbim çok aratmadan ertesi ay kızımı verdi bana
bende bugün yarın diye erteliyorum bi yandan da aklımın bi köşesinde duruyo hastane çantası aslında hazır olmalı allah korusun erken doğum vs durumlarında bide çanta hazırlamayı düşünemiyorum bile..
ya aynen ,telaşla kesin bişeyler unutulur o zaman ,hazır olması şart.....bende bugün yarın diye erteliyorum bi yandan da aklımın bi köşesinde duruyo hastane çantası aslında hazır olmalı allah korusun erken doğum vs durumlarında bide çanta hazırlamayı düşünemiyorum bile..
ayyy valla insan günleri hesaplayınca heyecanlanıyo çok yaaa ben bazen hayal kurmaktan uyuyamıyorum bile çok farklı bi heyecan gerçekten ... ayyy acaba ilk kim anne olacak çok merak ediyorum kızlar şuan en yakın sen gözüküyosun tatlı anne:)
ya aynen ,telaşla kesin bişeyler unutulur o zaman ,hazır olması şart.....
yavaş yavaş başlasak hazırlamaya fena olmıycak......
canım ben kızıma erken gelme diye her gün tenbih ediyrmm......
bakalım ne kadar dinliycek annesini....
ama benim bebiş biraz iri kesin 20si gibi olurrrr......
ya aynen ,telaşla kesin bişeyler unutulur o zaman ,hazır olması şart.....
yavaş yavaş başlasak hazırlamaya fena olmıycak......
canım ben kızıma erken gelme diye her gün tenbih ediyrmm......
bakalım ne kadar dinliycek annesini....
ama benim bebiş biraz iri kesin 20si gibi olurrrr......
Oğluşumunda kafası büyükmüş 2 hafta önden gidio dedi dr. artık normal doğumda beni nasıl zorlar bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?