2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aman allah korusun tatlım otur o zaman oturduğun yerde boşver:) bebişinle gezersin bol bol annesi artık... yolculuktan sebeb mi kaybetmişin cnm ne gibi etkisi oluyoki yolculuğun

bnm de çok kötü ağrılarım oturamıyorum bile ( Buarada cnm doğumlarımızın tarihi aynı gibi dr.umda bana 30 ağustos dedi bakalım kısmet :))

Ben de adanaya gidicem,34. haftada falan
yolculuk riskli mi diyosun dr uçak tercih et dedi de bakalım eşim de yalnız
kalsın istemiyorum eşimi beklesem beni uçaklar kabul etmiyor,ne yapsam..

bence son zamanlarda herhangi bi riske girme cnm uçağı tercih et derim ben

aman allah korusun tatlım otur o zaman oturduğun yerde boşver:) bebişinle gezersin bol bol annesi artık... yolculuktan sebeb mi kaybetmişin cnm ne gibi etkisi oluyoki yolculuğun
bende öyle yapayım diyrm tatlım......aminnnnnnnnnn.............
yani kesin bişey söylemediler sebebi konusunda,biz eşimle biraz onada bağladık,tabi ne kadar doğruluk payı var bilmiyrm...
bide küçüktü 3 ayını tamamlamamıştı,riskli dönemdeydim...Neyse hayırlısı böyleymiş artık.....Allah buna ömür verir inşallah.....

bnm de çok kötü ağrılarım oturamıyorum bile ( Buarada cnm doğumlarımızın tarihi aynı gibi dr.umda bana 30 ağustos dedi bakalım kısmet :))

hadi bakalım kim önce pırtlatçakkkkk
seninde ağrıların olduğuna göre demekki normal bu ağrılar yaşanması gerekio demkki bu zamnada

heran ağustos annesi olabilirsiniz yani ayy çok heyecanlııı

:)) hattaa daha erken bile olabilir 15 ağustos itibariyle herzaman aman bende bi rahatlık bi rahatlık sanki daha yıllar var gibi ama bebişin eşyaları artık tamamlamam lazım ağustos annelerinin çoğu hazırlıklarını bitirmiş darısı başımıza :)

olabilir cnm bnm özellikle sırtımın sağ tarafı ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum (((

aynn dediğin gibi cnm allah bu meleğine uzun ömürler versin inş benimde ilk gebeliğim kimyasal olmuştu şükürki rabbim çok aratmadan ertesi ay kızımı verdi bana

yaaa canım biliyomusun benim kızımın daha hiç bişeyi hazır değil........
hastane çantamızı bari hazırlasaydım...............

ayy valla daha bende bişe hazırlamadım aynı rahatlık bendede var:) ama sen yavaş yavaş başla tatlım artık 2 ay kalmış şıp die geçer valla...

yaaa canım biliyomusun benim kızımın daha hiç bişeyi hazır değil........
hastane çantamızı bari hazırlasaydım...............

bende bugün yarın diye erteliyorum bi yandan da aklımın bi köşesinde duruyo hastane çantası aslında hazır olmalı allah korusun erken doğum vs durumlarında bide çanta hazırlamayı düşünemiyorum bile..

Ay sorma canım yaaaaa
ben anneme diyrm ki 2 ayım kaldı,oda senin 2 ayın yok o kadara kalmazsın deyip duruyoooo.............
bendede heyecan tavan yapıyoooo tabikiiiideeee

ayyy valla insan günleri hesaplayınca heyecanlanıyo çok yaaa ben bazen hayal kurmaktan uyuyamıyorum bile çok farklı bi heyecan gerçekten ... ayyy acaba ilk kim anne olacak çok merak ediyorum kızlar şuan en yakın sen gözüküyosun tatlı anne:)

olabilir cnm bnm özellikle sırtımın sağ tarafı ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum (((
aynen canım yaaaaaaaaaaa
gözümden uyku akıyo şuan ama uzanamıyrm ki sırtım batıyoooo ,oturuncada belim ağrıyo....
amma nazlandımmm haaaaa.........

aynn dediğin gibi cnm allah bu meleğine uzun ömürler versin inş benimde ilk gebeliğim kimyasal olmuştu şükürki rabbim çok aratmadan ertesi ay kızımı verdi bana

Allah aratmamış tatlım...Ne mutlu......
Allah birkez daha acılarını göstermesin...bunlara sağlık ,hayırlı ömürler versin....

haha o sancı zamanında çantayla uğraşmayı hayal bile edemiyorum şuan gülüyorum ama öle bi durumda dokuz doğuracağımıda biliyorum

Ahh ahhh daha 2 ay var bu sıcaklarla bu ağrılarla nasıl geçer bilmem , Ama tabi Allaha şükür beterinden korusun bnm ablam ikizlere hamileydi düşük tehlikesi vardı bir çaydanlık bile kaldırmadan yatmıştı kaç ayyy çok zor Allahtan ole bir sorun yok..

ya aynen ,telaşla kesin bişeyler unutulur o zaman ,hazır olması şart.....
yavaş yavaş başlasak hazırlamaya fena olmıycak......

canım ben kızıma erken gelme diye her gün tenbih ediyrmm......
bakalım ne kadar dinliycek annesini....
ama benim bebiş biraz iri kesin 20si gibi olurrrr......

Oğluşumunda kafası büyükmüş 2 hafta önden gidio dedi dr. artık normal doğumda beni nasıl zorlar bilemiyorum

oyy tontiş olacak desene:) inş zamanında gelir annesi ne kadar çok anne karnında dururlarsa o kadar iyi onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…