ewet muhabbet koyu baya:) 1 temmuzda çıkıyomusun izne cnm
..................................................................
inanmıyorum meriç 65 günün kalmış senin en az sensin sanırım aramızdacanım yaaa inşallah 1 temmuzdan sonra gündüzleride sizinle beraber olucam.......
malum iş yoruyooooo,saat 1 de evde oluyrm,yemek yap, evi toparla, ye ,iç.......... ööööööfffff ne çok şey yapıymuşum yaaaaaaaa
eşin ne iş yapıyor ki çok geç geliyormuş canım...akşam güneş battıktan sonra yürüsen falan hem bi değişiklik olur sanadabenimde bugün hiç enerjim yok hep uykum var kafamı zor kaldırıyorum valla ... canımızda sıkıldı çok babamız 4:12 taa 12 de gelicek vakit geçmiyo valla dışarısıda çok sıcak bi yerede gidilmiyo kaldık böle pöff
neyse fazla bişeycik kalmamış temmuzdan sonra yan gel yatyooo canım öğretmenim ben....
1 temmuza kadar,seminerlerimiz falan oluyoooooo
canım 2 ay yaz tatili zaten,doğumdan sonraki izinlerim var bideee.....artık 3 ay mı olur bilmiyrm ben ilk dönemi raporla falan bi şekilde kapatmayı düşünüyrm.....oooo süpermiş cnm yaaa 3 ay dinlenirsin bi güzel varmı tatil planları
inanmıyorum meriç 65 günün kalmış senin en az sensin sanırım aramızda
neyse fazla bişeycik kalmamış temmuzdan sonra yan gel yat
eşin ne iş yapıyor ki çok geç geliyormuş canım...akşam güneş battıktan sonra yürüsen falan hem bi değişiklik olur sanada
canım 2 ay yaz tatili zaten,doğumdan sonraki izinlerim var bideee.....artık 3 ay mı olur bilmiyrm ben ilk dönemi raporla falan bi şekilde kapatmayı düşünüyrm.....
malesefff tatil planımız yok baya büyüdü benim kızım bi yere gidemeyiz sanırım ,annemlerde 12 saaat uzaklıktalar oarayada gidemiyrz.......
yaaa teyzesi bakalım ilk pırtlatan ben mi olucam.......
dr.um 20 ağustostan sonra bekliycez dedi, doğum tarihi olarakta 1 eylül dedi....
bakalım ne zaman gelicek prenses.....
kızlar ben 30. haftayı bitirdim resmen tırtladım yaaaaaaa
hergün bi yerim ağrıyo,belim, sırtım.....gece kramplar falan,korkulu rüyalar, ağlayarak uyanmalar.....gecenin bi yarısına kadar uyuyamamak.........
son aylarım baya sıkıntılı geçicek sanırım benim......
olsun evde dinlenirsin cnm sende bol bol ... biz eşimle hafta tatillerinde bi yeşillik alanlara gidiyoruz bi göl kenarına gidiyoruz yürüyüş yapıyoruz onlar bile yetiyo valla illaki uzak bi yere gitmek şart değil bende yeşillik alanı çok severim ohh mis gibide havası oluyo
kızlar ben 30. haftayı bitirdim resmen tırtladım yaaaaaaa
hergün bi yerim ağrıyo,belim, sırtım.....gece kramplar falan,korkulu rüyalar, ağlayarak uyanmalar.....gecenin bi yarısına kadar uyuyamamak.........
son aylarım baya sıkıntılı geçicek sanırım benim......
mecburen canım burda sevmediğim yerde kalmak zorundayım...alışmışım her yaz bi yerlere gitmeye ,en azından İzmire anneme gidiydm şimdi malesef burdayız.....
geçen yıl yine bu zamanlar hamileydim ama o daha küçüktü yolculuktan sonra kaybettiğimi öğrendim yine öyle bişeyler yaşarım diede korkuyrm açıkçası......
hoşgeldin.........Kızlar ben yine geldiiimmmm
şikayetvar sitesine aveayı şikayet ettim
ayy,sınırsız int. paketim var güya önce sınırladılar yavaşladı,şimdide kesmişler nası yani yaa
tel. dan da çok girmem int. hani ara ara buraya takılıyorum o nasıl bitiyor hani sınırsızdıııı
Ben de 10 temmuzda 32. hafta da oluyorum rap. okula vericemmmm Adanaya çufçuflaycammmm
az kaldı cnm sabır yaa benimde sırt ağrılarım çok oluyo özellikle sandalyede falan otururken ... zaten arkama yastık koymadan oturamıyorum belime sancı giriyo hemen allah yardımcımız olsun yaw gece de uykuya dalmada çok zorlanıyorum ağrılarım oluyo
Ben de adanaya gidicem,34. haftada falan
yolculuk riskli mi diyosun dr uçak tercih et dedi de bakalım eşim de yalnız
kalsın istemiyorum eşimi beklesem beni uçaklar kabul etmiyor,ne yapsam..
hadi bakalım hayırlısı o zaman sen raporunu alır almaz eşini beklemeden Adana ya uç.........Doğum Adana da Meriççiimm
zaten ben doğururken benim bi evim olmicakki
ben taşınıyorum ya Ankaraya bu ev toplanmış ankaradaki yerleşmemiş olacak maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?