- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
benimde ne zamandır aklımdaydı sorayım sorayım diyorum unutuyorum hep özellikle bu ay acayip arttı akıntım ya..Ben de yeni geldiiimmmmmm
3. dondurmamı da yediiim ve oturdum bilg. başına
çok da oturamıyorum sand. tepesinde ya neyse...
Şu WC işi ahhhh beni öldürüyor git gel git gel iyi hareket oluyor bana
sürekli çamaşır değiş cabası ,benim altım hiç kurumuyor afedersiniz de.
benim akıntım zaten hamile kaldığım günden beri bitmedi,aylardır yaprak orkid kullanıyorum
bıktım artık çamaşırlarım hep sarı sarı lekeli,geçmiyorda makinada ne kosla,ne domestos
artık toptan atıp yeniliycem,yenileri hazır biraz daha sabrediyorum...
Kızlar ben çıkıyoruumsonra yine gelirim taaammııı
oğlum ayak,kol,bacak ne varsa çıkarıp duruyor
beni taciz ediyor,oturtmuyor sand. üstünde
herkes geçmişi okuyor sanırım gelinde iki lafın belini kırak yahu
hoşgeldin o zaman canım nasıl geçti gününmerhaba cnmben geçmiş işini hallettim burdayım
evet bende de wc sorunu yok çok şkr:)kızlar bnm de akıntım çok yaaaa her gün kaç kere iç çamaşırı değiştiriyorum valla ama wc sorunum öle başlamadı daha bende iç çamaşırları alacam yeni eskileri olmuyo nerdeyse :) biraz popoyu büyüttükte:) bu arada izin alacak olanlar inş biran önce alırsınızda dinlenirsiniz artık meleklerinizle
hoşgeldin o zaman canım nasıl geçti günün
evet bende de wc sorunu yok çok şkr:)
pöööööööööööööööööööffffffffffffffffffffffffffff yoruldum yahu geçmişe bi bakayım derkeeeeeeeeeeennnnnnnn
eeeeeeeeeee kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzz
bende evdeydim bütün gün çok sıcaktı bugün ya kızım da kıpır kıpır bende enerjinin e si yok vallahoşbulduk tatlım valla bugün bütün gün evdeydim sıkıldım baya kızımda sessiz bugün oda tatil yapıyo galiba:) evde durdukçada acıkıyorum sürekli bi doyuramadım kendimi bugün .. sen nasılsın ne yaptın bugün kuzunla annesi
pöööööööööööööööööööffffffffffffffffffffffffffff yoruldum yahu geçmişe bi bakayım derkeeeeeeeeeeennnnnnnn
eeeeeeeeeee kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzz
valla bende düşünüyorum acaba bendemi sorun var die herkeste başladı wc sorunu ama bende tık yok :) sanırsam daha ileriki zamanlarda gelecek başımıza bu olay
hoşgeldin cnm valla ben çoğu zaman bakamıyorum geçmişe yaws çok uzun sürüyo:) ama merak etmiyoda değilim
bende evdeydim bütün gün çok sıcaktı bugün ya kızım da kıpır kıpır bende enerjinin e si yok vallabenim sıcaklardan iştahım da kalmadı...
yaaaaa yorarız biz adamı gün içerisinde nerdesiniz yahu niye yanlız bırakıyonuz bizi
aman mümkünse hiç gelmesin
bende evdeydim bütün gün çok sıcaktı bugün ya kızım da kıpır kıpır bende enerjinin e si yok vallabenim sıcaklardan iştahım da kalmadı...
yaaaaa yorarız biz adamı gün içerisinde nerdesiniz yahu niye yanlız bırakıyonuz bizi
aman mümkünse hiç gelmesin
geçmişe takılmak çok yorucu oluyoooo,
maşallah kızların çenesi düşmüş döktürmüşlerde döktürmüşlerrrr
bu arada hoşbulduk.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?