- 11 Mart 2011
- 112
- 5
- 96
canım seni anlıyorum insanın eli,nde değil hemen en kötüsünü düşünüyoruz ama bu çok önemli değil değişebiliyor bazen bencede başka bi dr.daha görün en azından kafan rahatlar emin olursun kiloyu da çok dert etme sağlıklı olsunda zayıf olsun napalım
ıste bole poztıf ol annesıı sende ıyıkı varsınn cnmm hepınızı cok sevıyorummm
yarınn elıfımı gorucemmmcok mutluymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:81::81::81::81:
hoşgeldin canım oy oy oy maşallah annesi iyi bakmışsın oğluna
güzel haberler aldığına sevindim canım ..bende gittim idrar kültürü sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı...
ama bebeğimi göremedim ultrasyona almadı pis dr.
Bi tane terlik aldım kızlar
hastanede giymek için,lohusa terliği
Ceyo dan aldım hem rahat hem de şık daha sonra ev terliği de yaparım dedim
80TL
maşallah canım, iyi bakmışsın kuzuna:)))))))), senin kılo nada ayrı bır alkış tabi:))
bakalım biz nekadar olduk, inşallah oglusumda almıştır, hftaya kontrolumde benım, merak edıyorum.
sağol canımm ewt daha önce demediler geri diye şimdi çıktı anlamadım.sende bak bakalım ne kadar olmuş kuzucuğun yaz bize de umarım her şey yolundadır.
tabıkıde cnm allah beterınden saklasınn ..kesinlikle aman bebeğim sağlıklı olsun da gerisi boş.
kesinlikle pozitif olmalıyız kendimiz için değilse bile bebişlerimiz için. buna şükür aslında ya başka şeyler çıksaydı dimi böyle düşünmek lazım
bak bakalım elifimiz nasılmış annesi bende görsem kızımı özledim prensesimi:))
tabıkıde cnm allah beterınden saklasınn ..
bakalım benım cadı kızımm napıo buyuumusmuuusenın nezaman cnm kontrolun
ya gören var göremeyen var niye böyle hava atıyosunuz kiyarınn elıfımı gorucemmmcok mutluymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:81::81::81::81:
hb cnmmmmmmm ben 1.5 aydır ogrenemedım gıttı kgsunu uyuz drr bakmadı ultrasonla... ıns yarın bakarr yksaa dalıcammSuk suk hoş geldin datluuummmm
Esteban sen çok dengeli kilo almışsın maşallah sana
Bebişkona da maşallah
kıyaslamak hiç doğru değil ama işte yapıyoruz benimki de
28. haftada 1220gr dı normal heralde o zaman dimiii
hee kızlar bu arada doğum tarihi için Eylül 10 dan itibaren demiştim ya 26 Eylül'e göre, demin ultrason kağıdına baktım benim tarih yine öne gelmiş, 26 Eylül yerine 22 Eylül diyor, yani dr. un dediğini bu tarihe uyarlarsak, 7 Eylülden itibaren doğum olabilir. Ay ne seviniyom öne gelince
1.5 aydır bugunu beklıyorumm havamı atarım walahaaya gören var göremeyen var niye böyle hava atıyosunuz ki
şaka şaka güzel haberlerle gel canım sende bakalım elifcik ne kadar olmuş:97:
cuma günü babamız geliyor canım pazartesi veya salıda gideriz allahın izniyle babasıda ilk defa görecek ayrı bir heycan var:)))
Canim sabahtan beri bende bunlara bakiyorum karar veremedim besikmi karyolami alsam diye ama bu cok guzel fiyatta uygunkızlar sizce nasıl beşikle uyku seti sipariş edeyimmi
Canim sabahtan beri bende bunlara bakiyorum karar veremedim besikmi karyolami alsam diye ama bu cok guzel fiyatta uygun
çok şeker ikiside ama görmeden alma derim benkızlar sizce nasıl beşikle uyku seti sipariş edeyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?