2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kesinlikle aman bebeğim sağlıklı olsun da gerisi boş.

ıste bole poztıf ol annesıı sende ıyıkı varsınn cnmm hepınızı cok sevıyorummm

kesinlikle pozitif olmalıyız kendimiz için değilse bile bebişlerimiz için. buna şükür aslında ya başka şeyler çıksaydı dimi böyle düşünmek lazım

sağol canım, senin de gözün aydın, devlet hastanesine mi gidiyorsun ki göstermiyorlar?

Bi tane terlik aldım kızlar
hastanede giymek için,lohusa terliği
Ceyo dan aldım hem rahat hem de şık daha sonra ev terliği de yaparım dedim
80TL

güle kullan canım ben de senin gibi yaptım.

maşallah canım, iyi bakmışsın kuzuna:)))))))), senin kılo nada ayrı bır alkış tabi:))
bakalım biz nekadar olduk, inşallah oglusumda almıştır, hftaya kontrolumde benım, merak edıyorum.

sağol canım, inşallah seninki de çok almıştır.

sağol canımm ewt daha önce demediler geri diye şimdi çıktı anlamadım.sende bak bakalım ne kadar olmuş kuzucuğun yaz bize de umarım her şey yolundadır.

inşallah herşey iyi çıkar bir dahakine bozma moralini.

Suk suk hoş geldin datluuummmm

Esteban sen çok dengeli kilo almışsın maşallah sana
Bebişkona da maşallah
kıyaslamak hiç doğru değil ama işte yapıyoruz benimki de
28. haftada 1220gr dı normal heralde o zaman dimiii

tabıkıde cnm allah beterınden saklasınn ..
bak bakalım elifimiz nasılmış annesi bende görsem kızımı özledim prensesimi:))

bakalım benım cadı kızımm napıo buyuumusmuuu senın nezaman cnm kontrolun

hee kızlar bu arada doğum tarihi için Eylül 10 dan itibaren demiştim ya 26 Eylül'e göre, demin ultrason kağıdına baktım benim tarih yine öne gelmiş, 26 Eylül yerine 22 Eylül diyor, yani dr. un dediğini bu tarihe uyarlarsak, 7 Eylülden itibaren doğum olabilir. Ay ne seviniyom öne gelince

hb cnmmmmmmm ben 1.5 aydır ogrenemedım gıttı kgsunu uyuz drr bakmadı ultrasonla... ıns yarın bakarr yksaa dalıcamm

ben ona hıc dıkkat etmedımmm..ama benımkı aynı gununde cıkıoo cnmm ne ılerı ne gerıı masalahh elıfımeee

ya gören var göremeyen var niye böyle hava atıyosunuz ki

şaka şaka güzel haberlerle gel canım sende bakalım elifcik ne kadar olmuş:97:
1.5 aydır bugunu beklıyorumm havamı atarım walahaa
cuma günü babamız geliyor canım pazartesi veya salıda gideriz allahın izniyle babasıda ilk defa görecek ayrı bir heycan var:)))

negusel cnm gozun aydınn

Son düzenleme:
güzel anneler
oğlumuzun osasını döşemeye başladık dolabını ve şifonyerini aldık
ama beşiğe karar veremedim karyola tarzı beşikmi alıyım yoksa ilk zaman kullansın diye yanımda taşıyabileceğim tarzda ufak bişeymi alayım ne dersiniz bi fikir verseniz

benim bebeğim 1 kg olmus mudur acaba...en son 23 haftalıkken 575 grdıı yarın gıdecez dr a ıns:)

Canim sabahtan beri bende bunlara bakiyorum karar veremedim besikmi karyolami alsam diye ama bu cok guzel fiyatta uygun

bende karar veremedim canım anakucagı ve mama sandelyeleride uygun gibi aslında eşim begendiysen al dedi ama oda görse daha mutlu olucam cuma akşamı burda olmazsa o gelince sipariş vereyim diyorum nasıl olsa 4 gün süresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…