ayyyy aynı senin gibiyimmmSelam kızlar bugün çoğumuz için yağmurlu ve esintili bir hava olması sebebiyle güzel başlamış :)) ben şuan çok iyi değilim ama süt içmiyorum diye süt içiyim dedim şuan aşırı midem bulanıyor süt içmeyi sevmiyorum acaba yerine ayran içsem sütteki kalsiyum varmıdır ? buarada herkes kilolarını yazmış ben temmuzda evlendim 59 kg dum aralıkta hamile kaldığımda tam 72 dim yani hamile kalmadan önce 5 ayda 13 kg aldım saolsun kocişim yemeyi çok seviyor beni de ole yedirdi yedirdi balon oldum :) nese 72 ke hamile kaldım 31. haftadayım 81 im 9 kg aldım inş çok almadan bitiririm zaten doğum sonrası acil diyete başlamam lazım yoksa tombik bi hatun olup kalıcam :))) Allahtan kocacım bana hala çok güzelsin falan diyo da gönlümü alıo :)))
tebrik koyarım sana şekerim sonuçların çok güzel aman nazar değmesinGüzel annişlerr bisss geldikkkk nasılsınız bakalımmm
ben netten sonuçlarıma baktım kızlarrrr açlık kan şekerim 78, 1. saat 118, 2. saat 113, 3. saat 86 sanırsam gayet normalllama maalesef vitamin B 12 değerim düşmüşş 211-911 arası olması gereken değer 157 çıktıııııı veee idrarımda 6 lökosit, 12 eritrosit, 7 epitel varrrrr:18::18::18::18: lökosit i biliyorum diğerlerini bilen var mıı ben de araştıracağım. Cumartesi de doktoruma gideceğim değerlendirecek bakalım sonuçları:26::26::26::26::26:
ben burdayımmm hızlıca geçmiş yaptım bugün hastanede çok yoğun bir gün yaşadım . boğazım rahatsızdı kulak burun boğaza gittim çözemedi ordan dahiliyeye ilaçlar verdi bakalım geçsin lütfen dün gece öksürükten uyuyamadım hala öksürüyorum
- kızlar nerdesiniz ya gelinde iki lafın beli kırak bırakın geçmişi geleceğe bakalım biz
çok çok geçmiş olsun canım allah acil şifaalar versin inş. hastane işleri yoruyor insanı...maşallah yerim senin kızını ne güzel kilosuben burdayımmm hızlıca geçmiş yaptım bugün hastanede çok yoğun bir gün yaşadım . boğazım rahatsızdı kulak burun boğaza gittim çözemedi ordan dahiliyeye ilaçlar verdi bakalım geçsin lütfen dün gece öksürükten uyuyamadım hala öksürüyorumsonra ordan da doğru kızımı görmeye gittik.kuzucum 1376 gr olmuş çok hareketliydi doğru düzgün fotosununu çekemedi doktor bi de yüzünü kapattı bi ara bebişim ya yanakları tosu tosun olmuşş ve durmadan kilo alan ben bu ay aynı kilomu korumuşum 6. ay dolduğunda 12 kiolyu tamamlamıştım eyvah dedim sadece aburcuburları kıstım ve sadece 200 gr almışım 7. ayım doldu
Ya arkadaslar bisey soracagım, ne zamandır aklımda, ben bu aile hekimligine baska birsey icin gitmistim hamileligimin basında, o zaman tesadüfen ögrenmislerdi hamile oldugumu, kayıt falan yaptılar ama o zamandan beri ne arayan var ne soran var, burda okuyorum herkes tetanoz asısı olmus, baska kontroller icin cagırmıslar, bizim aile hekimligi bir kere bile aramadı.ası da olmadım tabi. acaba benmi arasam bunları, bir kaynasam niye sallamıyorsunuz diye..Milletin babasına "kızınız hamile" diye mesaj yollamayı biliyorlar.Ay sinirlerdim yine :)bu arada tetanoz aşımın ikincisi için gittim dün sağlık ocağına.. ebe hanım tahlil yaparlarsa sonuçları getir not alalım demişti. şeker sonuçlarımıda götürdüm. not aldı. sonra ben bide aile hekimine göstermek istiyorum sonuçlarımı dedim. gittik gösterdik.
Ya arkadaslar bisey soracagım, ne zamandır aklımda, ben bu aile hekimligine baska birsey icin gitmistim hamileligimin basında, o zaman tesadüfen ögrenmislerdi hamile oldugumu, kayıt falan yaptılar ama o zamandan beri ne arayan var ne soran var, burda okuyorum herkes tetanoz asısı olmus, baska kontroller icin cagırmıslar, bizim aile hekimligi bir kere bile aramadı.ası da olmadım tabi. acaba benmi arasam bunları, bir kaynasam niye sallamıyorsunuz diye..Milletin babasına "kızınız hamile" diye mesaj yollamayı biliyorlar.Ay sinirlerdim yine :)
Hamile olduğnu biliyorlar anladığım kadarıyla, e seni niye aramadılar ki şu zamanlarda gelin hem kilonuzu felan sormadılar mı hiç. Nerde oturyosunuz. Beni geçen aradı hemşire hanım bebeğin hareketlerini hissedebiliyomusunuz kilonuz ne kadar felan diye sordu temmuzda tekrar arıycam dedi. 21. ve 25. haftalardanda tetanoz aşısı vuruldum. doktorumda söylemişti 21. haftada tetnaoz aşın var diye.. Seni uyarmadı mı doktorun?
Ya arkadaslar bisey soracagım, ne zamandır aklımda, ben bu aile hekimligine baska birsey icin gitmistim hamileligimin basında, o zaman tesadüfen ögrenmislerdi hamile oldugumu, kayıt falan yaptılar ama o zamandan beri ne arayan var ne soran var, burda okuyorum herkes tetanoz asısı olmus, baska kontroller icin cagırmıslar, bizim aile hekimligi bir kere bile aramadı.ası da olmadım tabi. acaba benmi arasam bunları, bir kaynasam niye sallamıyorsunuz diye..Milletin babasına "kızınız hamile" diye mesaj yollamayı biliyorlar.Ay sinirlerdim yine :)
kesin ararlardı bana gün veriyorlar gitmeyince sürekli arıyorlar gelin zor durumda kalıyoruz diyorlar.. Muhtemelen senin numaranı yanlış kaydetmişlerdir. Gerçi bnm en son bana ulaşamayınca eşimi de bildikleri için eşimi aramışlardı düşün artık o kadar çok arıyorlar bi ara sor bence...
sadece bu olmaz hayatım bunun içerisindee iç dış zıbın falanda alman gerekirrr bebişler doğunc aüşüyorlarmışş iki kat giydiriyorlar o yüzden hatta ikinci battaniyeye bile sarıyorlarmış.
ben gaziantep e atandım kaydım mersındeydı.antepte hamıle kaldım sonra devlet hastanesınde test yaptırdım.mersındekı aıle hekımlıgı mersınde aılemın evıne kadar gıtmısler.sonra ordan tlf numaramı alıp benı aradılar ve bu.rdan bır aıle hekımlıgıne kayıt yaptırman lazım dedıler.burdakıler de aynı sekılde ılgılenıyorlar.yanı aıle hekımlıgı cok ıyı sıstemlı yururken cok tuhaf nasıl olur da boyle davranırlarkı.sen yıne de kendın gıt asıyı da 24.haftada olman gerekıodu ama bır sey olmaz sanırım.sen bence yarın gıt aynen anlat da durumu
selam kızlar nasılsınız?? benim biraz moralim bozuldu. doktordan geliyorum. normalde bgn tam 27+4üm. ama bebeğim ultrasonda (bebeğin kafa çapı) BPD= 26+5 di. ( uyluk kemiği,bacağın üst kemiği) FL= 24+6 çıktı. bide bebeğim 800 grammış. uyluk kemiği haftasına göre geride kalmış yakalar inşallah dedi. 1 ay nce doktorum tam uyumlu haftasıyla çok güzel demişti. doktorum evlendi gitti. bnde özelde bir doktora gttim böyle oldu sonuç sizin bebişlerin kiloları nasıldı benim haftamda????? moralimi bozdu bu adam biraz
aaaaaaaa ben de antepdeym canım hangi dr a gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?