2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun sakarcım diikat et lütfen ! aaaaaaa
ne oldu yine

walla canım dikkat etsemde çekiyorum elimde değil:) bu sefer benim suçum değil wc ye gittim ellerimi yıkadım peçetelerin konduğu makina war ya bizim biraz tepede ondan peçete alırken makina kırılıp kafama düşmez mi beynim zonkladı resmen şimdi de bir yumurta şişliğimiz war kafamızda ve anlımızda şimdi wc ye gitmeye korkuyorum:)

Geçmiş olsun tatlım . Hayırdır ne oldu .dikkat et biraz ;(

walla canım dikkat etsemde çekiyorum elimde değil:) bu sefer benim suçum değil wc ye gittim ellerimi yıkadım peçetelerin konduğu makina war ya bizim biraz tepede ondan peçete alırken makina kırılıp kafama düşmez mi beynim zonkladı resmen şimdi de bir yumurta şişliğimiz war kafamızda ve anlımızda şimdi wc ye gitmeye korkuyorum:)

kızlar evlenince ne oluyor biz hatunlara anlamıyorum ki...alan aldı satan sattı moduna mı geçiyoruz acaba

ay okurken gözümde canlandı gülmeden duramadım
valla çekiyorsun harbiden

hersey benim başıma gelmek zorundamı kızımla az önce yine ufak kaza geçirdik
gecmıs olsun cnm dıkkat et noldu yıne
yoğurt yemeyi de pek sevmiyorum ama süte göre iyidir gene olmadı yoğurt yemeye başlıyım artık .. FUFA60 buarada sen zapzayıfsın maşallahhhh benm en zayıf halim 50 leri görmüo wala :))

valla cnm almadım cok kılo gercı benm ılk 4 5 ay bulantılı gectı pek yıyemdm oda etkılıo tabı

kızlar evlenince ne oluyor biz hatunlara anlamıyorum ki...alan aldı satan sattı moduna mı geçiyoruz acaba

rahatsın canım hayatına düzen giriyor hersey düzenli ve zamanlı kafan rahat mutlusun daha ne olsun:) hımm bide her gittiğin yerde bişe yemeye başlıyorsun benim eşim çok zayıff yıllardır annesi ne ilaçlar wermiş kilo alsın die alamamış.. şimdi maşşallah 6 7 kilo aldı anne bir mutlu benim yıllardır yapamadığımı sen 1.5 yılda yaptın diyor yani erkeklerde alıyor

valla ben ona bağlamıyorum ben evlenmeden önce de rahattım.hatta daha rahattım sonuçta evlilik sormluluk bi yerde..ben istanbul gibi bir yerden ankara nallıhana geldim eşimin buraya atandı kimse yok akraba arkadaş falan küçük bi kasaba burası ben depresyona girdim burda ...ona bağlıyorum işte yoksa almazdım bu kadar

bende çok rahattım canım bulaşık bile yıkamazdım:) hadi sen piskolojine bağladın ben pekii:):)

selam kızlar şimdiye kadar eylül ekim annelerindeydim zaten doğumumda 3 ekim görünüyor ama sezeryan olacağı bende eylül annesi olacağım inş bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bu arada kızım olacak

Kızlar bi doğum yapalım sonra burdan zayıflama olayına da başlarız :)))

Cnm geçmiş olsun bende senin gibiyim geçen kolumu çizdirdim kapıya mor gezdim kaç gün 2 gün öncede banyo dolabının sivri köşesine kafamı çarptım bnm de şişti kafam ama bi yuerde okudum hamileliğin bu aylarında normalmiş sakarlık :)))

hoşgeldin canım aramıza senin demi kız valla sanki, bu sene kızlarda çok erkeklerde çok....
allah hayırlı doğumlr nasip etsinde canım neden sezeryan ?

kızlar biz geldik dr. dan, oğlum 3 hafta 2 günde 400 gr. almış ve 1045 gr. olmuş maşallah. Boyu da 35cm, dr. herşey normal dedi. Keyfi yerindeymiş paşamın, bugün ilk defa renkli ultrasonda gördük, yüzü çok net görünüyordu, yine yan yatıyordu, başı sol göğsümün, poposu da sağ göğsümün altındaymış. Dr. daha doğuma kadar döner merak etme dedi. Doğum tarihim 26 Eylül görünüyor, dr. a sordum, bu tarihten önceki 15 gün içinde doğumun %80 olasılıkla gerçekleşir dedi, yani 10 Eylül'den sonra heran olabilirmiş. Bu hemoroid normal doğumdan sonra biraz sorun olabilirmiş, ama doğumdan bir süre sonra geçer dedi. Ve 2. güzel haber ben sadece 1 kilo almışım, toplam 9.6 kilo almış oluyorum yani. Bizden böyle.

gerçekten mi ben normal hayatta da sakardım zaten de şimdi daha da arttı... sana da çok geçmiş olsun canım ya dikkat etsek de oluyor işde:)

bende kasıklarda hıssedıodumm aama sımdı yan duruoo sanrımm bı sagdan bı soldan aynı andaa tepıklıo kızımm yerım ben onun ayakkalrını.. ters olması sımdılık cok onemlı deıll her an donebılır sonucta daha zamanımız var 35 ten sonra dusunuruzz bunu sıkma cnınıı ..
kızlar sizinde ellerinizde uyuşma varmı ayy benmki fecii derecede ya taşa kesiliyo sanki
ewt cnm benım ozellkle sol kolumda oluodu sımdılerde pek yok sukurr bıde ara araa parmaklarım uyusuoo
bızde vısco yatak aldık cnmm onu tavsıye ettıler. sekerlerın mavısınıde karsı komsum ogluna yaptırmıstı o 1.5 almıs tanesı fıyatıda cok ıı bencee begendım
bende yapamam sannırımm nekadar sure kullanıoo bu bılen varmı
suksukcum bizim doğum aynı kilo alımı aynı ...:))) bnde 50 kilo hamile kaldım biraz önce tartıldım tok karnına 60 kilo olmuşum çok mu hızlı gidioruz acep
nette 12 kgya kadar alabılır anneler bu haftaaya kadar yazıo cnm bundan sonra bıraz yaavaslarr ınsss
masallahh cnm kocaman olmuss.. benımde yarın dr gunum bakalım benım nekadar olmus kızım :))ıı gunlerde kullanın cok guselll ben sadece nevresım tk aldımm yanlara almadımm bebegı gormek acısındann hem park yatak yumusak carpmaz kendını cnmm ..
sut ıcemıyosann yogurt yee oda olmuosa cnm dondurmaa peynırr yumurtaa bunlarda aynı
hersey benim başıma gelmek zorundamı kızımla az önce yine ufak kaza geçirdik
gecmıs olsun cnmm yaa yınemıı :)) senbı basından cevır sadaka verr .
herseyde senımı bulur tatlımm yaaaa cok gecmıs olsun tekrarr

hoşgeldin canım aramıza senin demi kız valla sanki, bu sene kızlarda çok erkeklerde çok....
allah hayırlı doğumlr nasip etsinde canım neden sezeryan ?

Hoşbulduk canım Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin mecburen sezeryan olcak çünkü benim sağ tüpüm tıkalı o yüzden normal doğum yapamazmışım internetten araştırdığım kadarıyla öyle görünüyor. bu gidişimde doktora sorcam ama hiç umutlu değilim bende normal doğum istiyodum ama bakalım inş doktor normal der

Hanımlar, sizde de kaşıntı oluyor mu göbek, bel ve sırt çevresinde. Doktora geçen cuma gitmiştim bişeyden kaşınmakla ilgili bir şey söyledi ben kaşınıyorum dedim öncemli olmamakla birklikte safradan kaynaklabilir, kanına bakalım dedi. Az önce aradım bi kaç değer yüksek çıkmış, bi kaç tane daha istemiştim onlar da görünmüyor labaratuvardan bakıp seni ararım dedi bekliyorum inşaaallah önemli bi şey çıkmaz

canım bende doktora söeldim belin ve göbeğin se çatlaklar başlıyor önlemini al dedi yani korkma çatlıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…