2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldin canım oy oy oy maşallah annesi iyi bakmışsın oğluna
güzel haberler aldığına sevindim canım ..bende gittim idrar kültürü sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı...
ama bebeğimi göremedim ultrasyona almadı pis dr.

canım bende doktora söeldim belin ve göbeğin se çatlaklar başlıyor önlemini al dedi yani korkma çatlıyor olabilir

Görüştüm doktorla, çatlaklık bişy değilmiş safradan kaynaklanıyormuş. Bi test 5 temmuzda çıkacak bi testide tok karnına vermem gerekiyomuş uyarmamışlar beni bi daha gidip verecem Losyona başlamamız gerekli dedi.. Tam anlayamadım yarın gidip bakacam bi nedir ne değildir diye

hg canım, amin hayırlısıyla inşallah..

Selam bayaaaanlaaarrrrr
Azıcık geçmişe baktım da herşey yolunda iyi maşallah
biraz uyuyaim dedim tel. durmadı hay lanet deyip kalktım
yine çamaşır as,yine topla yine yerleştir offf offf

Ben kaçıyorum arada yine uğrarım canlar...

ala ala umarım kötü bişe değildir bende kaşınıyorum ya acaba bende desem de yapsamı doktor yarın git bakalım olmadı gittiğimde söyleyeyeim bende

Bi tane terlik aldım kızlar
hastanede giymek için,lohusa terliği
Ceyo dan aldım hem rahat hem de şık daha sonra ev terliği de yaparım dedim
80TL

bende çok rahattım canım bulaşık bile yıkamazdım:) hadi sen piskolojine bağladın ben pekii:):)

bende 64 kıloydum evlendıgımde , hamıle kalınca 68 dım, kı ben eylulde evlendım,aralıkta hamıle kaldım valla bende bıseye baglayamadım... sımdıde 75 im :))))))

maşallah canım, iyi bakmışsın kuzuna:)))))))), senin kılo nada ayrı bır alkış tabi:))
bakalım biz nekadar olduk, inşallah oglusumda almıştır, hftaya kontrolumde benım, merak edıyorum.

selam kızlar nasılsınız?? benim biraz moralim bozuldu. doktordan geliyorum. normalde bgn tam 27+4üm. ama bebeğim ultrasonda (bebeğin kafa çapı) BPD= 26+5 di. ( uyluk kemiği,bacağın üst kemiği) FL= 24+6 çıktı. bide bebeğim 800 grammış. uyluk kemiği haftasına göre geride kalmış yakalar inşallah dedi. 1 ay nce doktorum tam uyumlu haftasıyla çok güzel demişti. doktorum evlendi gitti. bnde özelde bir doktora gttim böyle oldu sonuç sizin bebişlerin kiloları nasıldı benim haftamda????? moralimi bozdu bu adam biraz

oluo bendede bazenn
ıns cnmm onemlı bısey yoktur kasınmaa ılk aydda belımde cok oldu benımdee sımdı yok ama.. genelde catlak olucagı zaman kasınır belkı ole bıseydıırr ..

Bi tane terlik aldım kızlar
hastanede giymek için,lohusa terliği
Ceyo dan aldım hem rahat hem de şık daha sonra ev terliği de yaparım dedim
80TL
kolay gelsın canımmm evde hıc ıs bıtmıo cnm yaa sorma.. bende gezerden aldımm 4o numara 38 gıyıyodum ama olmuo artık .. dogumdada gıyerım ılerde evterlıgı olur artık napalımm.. ıyıgunlerde kullanalım ınss

Son düzenleme:

bozma cnmm moralını bundan sonra gelısımlerı hızlanıcakk sonuctaa.. baska dr goster bakalımm doktordan doktoraaada degısıoo .. kılosunu takma o heran degısebılır cnm sonucta kg bebegı dgurmakta zor.. ben yarın ogrenıcem ogrenınce yazarım cnmm kg bılmıyorumm dahaa.. 1.5 ay oldu

Bence öyle her doktora inanma sonuçta ultrasondaki ölçümleride yanlış yapabiliyolar.Canınıda sıkma her canlının gelişme süreci kendine özeldir ve bence başka bir doktorada görün derim ben....

canım seni anlıyorum insanın eli,nde değil hemen en kötüsünü düşünüyoruz ama bu çok önemli değil değişebiliyor bazen bencede başka bi dr.daha görün en azından kafan rahatlar emin olursun kiloyu da çok dert etme sağlıklı olsunda zayıf olsun napalım

bozma moralini canım bazen önde bazen geriden gidiyor düzelir sen moralini bozma ben 23 haftalıkken gitmiştim 607 gr dı ayın 3 de tekrar gidicem bakalım ne kadar olmuş

Bence öyle her doktora inanma sonuçta ultrasondaki ölçümleride yanlış yapabiliyolar.Canınıda sıkma her canlının gelişme süreci kendine özeldir ve bence başka bir doktorada görün derim ben....

memlekete gidiyoruz cuma günü hemen gitcem başka doktora zaten doğumda orada olcak inşallah. bnde yanlış ölçüm yaptıklarını temenni ediyorum. eşimde girmişti adam ölçmek için koyduları noktaları 2- 3kez koydu tam tutturamadı falan dedi ama bilemedim üzüldüm biraz. ya bide burada bebişlerin kg görüyorum maşallh hepsine kocaman bnmki kücücük tabiyki doğru ölçtüyse bakalım nolcak haftaya yazarım artık noldu memleketteki doktor ne dedi die. çok sağolun kızlar ya iyiyki varsınız ya

bozma moralini canım bazen önde bazen geriden gidiyor düzelir sen moralini bozma ben 23 haftalıkken gitmiştim 607 gr dı ayın 3 de tekrar gidicem bakalım ne kadar olmuş

sağol canımm ewt daha önce demediler geri diye şimdi çıktı anlamadım.sende bak bakalım ne kadar olmuş kuzucuğun yaz bize de umarım her şey yolundadır.

ıste bole poztıf ol annesıı sende ıyıkı varsınn cnmm hepınızı cok sevıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…