gunaydın kızlarrr :)) bız bugun dr amcamıza gıdıcezz
benim kızım daha 975 gr yaaa
herkese günaydınlarrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerler
bende elıf ısmını cok sevıyorumm :)) cok gusel ısımmgüle güle git,güle güle hatta kahkahalarla çık tatlım dr danbu arada canım ben kızçeme(zeynep burçak) elif ismini koymayı çok isterdim koyamıyorum,çünkü benim ismim elif ve kendi ismimi çok seviyom
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerler
günaydın canımmm ne habersin
gunaydınn cnmm bende saat 5 te uyandım wc ıcınn su ıctım derkenn bı yarım saat uyuyamadımmm ..ben enson 27 gıttım seker yuklemesı ıcın 15 gun sonra gel dedı bugun gıdıcem nasıpse bugunde 29+2 yız bundan sonra sanrıım bole cagırıcak
gunaydınnn nerdesınn sekerımm yemek menusune ne olduuuu
günaydın canımmmmm iylik çok şükür sen nasılsınnnn
cokgusel cnmm gulegule kullanınn.royalınn dısney grubuna bakabılırsın ..Eki Görüntüle 453556 kızlar biraz önce bu avizeyi aldım nasıl??; odamızda dün geldi ama daha montajı yapılmadı.perde ve halımız kaldı;önerebileceğiniz netten sipariş verebilceğim çocuk odası olan halı sitesi varmı???odamızı düzenledikten sonra fotosunu da koycam inşallahhh
ben yazdım bılemmmgünaydın fıstıkkkk dün giremedimmm kuzucum misaifirm vardı onunla ilgilendimde durdumgezdik falan
biraz dün kaçırıdm ama yazalım hadiii mesaj atıyorum sana senden bekliyorumbaklaım cozutmuş kimin kulağınu çekeceğiz
evet bundan sonra 2 haftada bir gidersin sen. ne güzel işte sık sık görücez bizim kuzuları
Eki Görüntüle 453556 kızlar biraz önce bu avizeyi aldım nasıl??; odamızda dün geldi ama daha montajı yapılmadı.perde ve halımız kaldı;önerebileceğiniz netten sipariş verebilceğim çocuk odası olan halı sitesi varmı???odamızı düzenledikten sonra fotosunu da koycam inşallahhh
Eki Görüntüle 453556 kızlar biraz önce bu avizeyi aldım nasıl??; odamızda dün geldi ama daha montajı yapılmadı.perde ve halımız kaldı;önerebileceğiniz netten sipariş verebilceğim çocuk odası olan halı sitesi varmı???odamızı düzenledikten sonra fotosunu da koycam inşallahhh
Maşallah maşallahhh Allah daha çok iylik versin canım:)iiyiz canım bizde çok şükür bir yaramazlık yok Allahıma şükür
Maşallah maşallahhh Allah daha çok iylik versin canım:)
günaydın şekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?