2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gunaydın kızlarrr :)) bız bugun dr amcamıza gıdıcezz

güle güle git,güle güle hatta kahkahalarla çık tatlım dr dan bu arada canım ben kızçeme(zeynep burçak) elif ismini koymayı çok isterdim koyamıyorum,çünkü benim ismim elif ve kendi ismimi çok seviyom

benim kızım daha 975 gr yaaa

artk çok hızlı büyürrr nak nasıl büyüdüğünü anlayamayacaksın bile:)) ultrasonda bir bütün olarka görmek yok artık:) benim bebişim büyüdü nasıl büyüdü anlamadım canım ya yerim bu bıdıklaırn hepsini

bende elıf ısmını cok sevıyorumm :)) cok gusel ısımm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerler

gunaydınnn nerdesınn sekerımm yemek menusune ne olduuuu

günaydınnnnlarrrrrr
herkes bebiş kilolarından bahsetmiş bizim de son 2 günümüz ctesi göreceğiz oğlumuzu bakalım tosun olmuş muuu Şimdi hazırlanıyorum hastaneye gidip sonuçları elden alacağım öğleden sonra da arkadaşıma gezmeye gideceğizz size de bebişlerinizle bol tekmeli güzel bir gün diliyoruzzz

evet bundan sonra 2 haftada bir gidersin sen. ne güzel işte sık sık görücez bizim kuzuları

gunaydınnn nerdesınn sekerımm yemek menusune ne olduuuu

günaydın fıstıkkkk dün giremedimmm kuzucum misaifirm vardı onunla ilgilendimde durdumgezdik falan
biraz dün kaçırıdm ama yazalım hadiii mesaj atıyorum sana senden bekliyorum baklaım cozutmuş kimin kulağınu çekeceğiz

kızlar biraz önce bu avizeyi aldım nasıl??; odamızda dün geldi ama daha montajı yapılmadı.perde ve halımız kaldı;önerebileceğiniz netten sipariş verebilceğim çocuk odası olan halı sitesi varmı???odamızı düzenledikten sonra fotosunu da koycam inşallahhh

cokgusel cnmm gulegule kullanınn.royalınn dısney grubuna bakabılırsın ..
ben yazdım bılemmm
evet bundan sonra 2 haftada bir gidersin sen. ne güzel işte sık sık görücez bizim kuzuları

ewt cnmm

ben butik bebe den almışdım canım çok da uygun du fiyatı ara ara çıkıyor bekle istersen acele etme yine çıkarr güle güle kullan avizeyi de çok güzel kokoş olmuş daha doğmadan:)

hayırlı olsun canım, çok süslü ve güzel. halı için benim beğendiğim bi marka var ama fiyatları çok pahalı, ben yine de linkini ekliyorum fikir olsun.

.:TUANA:. TUANA

mıhrace maslalhh cnm afıyet olsun kuzuna yarasınn bakalım bole yaparakk kgg almamız durucakmıı gayet ıı gorunuoo menunn cok ta abartılı deılyasasın yemek yemekk

kızlar hastane çıkışı soranlar vardı; bugün butikbebe'de bebitofun takımları var, güzel vebence fiyatı da iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…