günaydın hanımlarr bebişler ve anneleri iyidir inşallah bugün.
Günaydınnnn... Herkese günaydın Eylül anneleri...Nasılsınız?
gunaydın kızlarrr :)) bız bugun dr amcamıza gıdıcezz
günaydınn suksuk kaç kilo olmuş elifoğluşum geçen hafta 1300gr olmuştu.
güzel haberlerle gel inşallah canım bakalım elif kuzu kaç kilo oldu. benimde haftaya çarşamba randevum bian önce gelse artık.bende merak ediyorum kilosunu.
nerdesın tatlım senn dun benı dıyette yanlız bıraktınnkızlarrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş yapmak istiyorum ama korkuyorum yaaaaaa
günaydın arkadaşlar pazara gidecegim cıkmadan size bi selam vereyim dedim:)
günaydın kızlar nasılsınız, bizde yine tuvalet sorunundan uyuyamadık, aslında uyku gözümden akıyor.
dün söylemeyi unuttum 30. haftadan sonra 2 haftada bir olan kontroller başlıyormuş, ben şimdi 3 hafta sonra gidicem sonra hep iki haftada bir.
Dün anneme renkli ultrason görüntülerini gösterip ne kadar yakışıklı, babasına benziyor değil mi diyorum, annem nasıl gülüyor, kızım bundan bişey anlaşılmıyor, yakışıklılığını nasıl gördün
günaydınn suksuk kaç kilo olmuş elifoğluşum geçen hafta 1300gr olmuştu.
gunaydın kızlarrr :)) bız bugun dr amcamıza gıdıcezz
günaydın canım benimde geçen hafta kızım 1.300 gramdı:)
benim kızım daha 975 gr yaaa
senın haftana gore normall cnmm masaaallahhaaa evet heyecanla bekliyoruz :) Hayırlısıyla git gel yollarda dikkat et hee
günaydın dünyanın en güzel anneleri...
gunaydın canımmm .. masallahh tosuncukk olmuss kızınn benımkı nekadar oldu bakalımgünaydın canım benimde geçen hafta kızım 1.300 gramdı:)
benim kızım daha 975 gr yaaa
senın haftana gore normall cnmm masaaallahhay ewt kazasız belasız gıdıp gelıyım baska bısey ıstemıyorumm
gunaydın canımmm .. masallahh tosuncukk olmuss kızınn benımkı nekadar oldu bakalım
senın haftana gore normall cnmm masaaallahhay ewt kazasız belasız gıdıp gelıyım baska bısey ıstemıyorumm
gunaydın canımmm .. masallahh tosuncukk olmuss kızınn benımkı nekadar oldu bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?