2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydınn suksuk kaç kilo olmuş elif oğluşum geçen hafta 1300gr olmuştu.

güzel haberlerle gel inşallah canım bakalım elif kuzu kaç kilo oldu. benimde haftaya çarşamba randevum bian önce gelse artık.bende merak ediyorum kilosunu.

ben1,5 aydır ogrenemedımm kızlarr bugunn nasıpse ogrenıcemm 1 de cıkıcam evdenn gelınce yazarım

günaydın arkadaşlar pazara gidecegim cıkmadan size bi selam vereyim dedim:)

günaydın kızlar nasılsınız, bizde yine tuvalet sorunundan uyuyamadık, aslında uyku gözümden akıyor.

dün söylemeyi unuttum 30. haftadan sonra 2 haftada bir olan kontroller başlıyormuş, ben şimdi 3 hafta sonra gidicem sonra hep iki haftada bir.

Dün anneme renkli ultrason görüntülerini gösterip ne kadar yakışıklı, babasına benziyor değil mi diyorum, annem nasıl gülüyor, kızım bundan bişey anlaşılmıyor, yakışıklılığını nasıl gördün

gunaydınn cnmm bende saat 5 te uyandım wc ıcınn su ıctım derkenn bı yarım saat uyuyamadımmm ..ben enson 27 gıttım seker yuklemesı ıcın 15 gun sonra gel dedı bugun gıdıcem nasıpse bugunde 29+2 yız bundan sonra sanrıım bole cagırıcak

benim kızım daha 975 gr yaaa

aaa evet heyecanla bekliyoruz :) Hayırlısıyla git gel yollarda dikkat et hee
senın haftana gore normall cnmm masaaallahh ay ewt kazasız belasız gıdıp gelıyım baska bısey ıstemıyorumm
günaydın dünyanın en güzel anneleri...

günaydın canım benimde geçen hafta kızım 1.300 gramdı:)
gunaydın canımmm .. masallahh tosuncukk olmuss kızınn benımkı nekadar oldu bakalım

senın haftana gore normall cnmm masaaallahh ay ewt kazasız belasız gıdıp gelıyım baska bısey ıstemıyorumm

gunaydın canımmm .. masallahh tosuncukk olmuss kızınn benımkı nekadar oldu bakalım

büyümüşdür büyümüşdür annesi merak etme sen doktorumuz tam haftana uygun kilosu dedii zaten bu aylarda hızla kilo alması gerekiyormuş artıkk

gunaydın canımm,,,ne guzel , gıt ogren bakalım, gör elifiniı:)))))))))) bu bıır hfta gecsınde bende oglusumu goreyım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…