Tuvalet olayını ben kuru kayısı ile çözdüm.Kahvaltımda 4-5 tane kuru kayısı yemezsem o gün zor geçiyor.Ama gaza bir çözüm bulamadım.Hele birde dün barbunya yedim allaaaaaah:18: Gazman bile benden daha az gazlıdır
ben hep düğmelerim açık dolaşıyorum, bigün birine yakalanacağım böyleolacak
ben hep düğmelerim açık dolaşıyorum, bigün birine yakalanacağım böyleolacak
Kızlar kefir de iyi geliyor. Barsak florasını düzenliyor.
tuvalet olayını ben kuru kayısı ile çözdüm.kahvaltımda 4-5 tane kuru kayısı yemezsem o gün zor geçiyor.ama gaza bir çözüm bulamadım.hele birde dün barbunya yedim allaaaaaah:18: Gazman bile benden daha az gazlıdır
Kefiri bikac yıldır düzenli içiyorum ama birkaç haftadır boşladım unutuyorum mayayı.Bu arada bir sürü mayam oldu verecek kimse bulamıyorum artık.Çöpe atmaya da kıyamıyorum.Kefir tarhanası filan yapıyorlarmıs.Nasıl oldugunu bilen var mı?
slm arkadaşlar ilk defa yazıyorum.inş bende eylül annesi olacağım.11 eylülde doğacak inş bebeğim.size sorum olacak.benim sürekli bir karın ağrım var arada rahimdede oluyor.gerçi lekelenme yada kanama yok.doktorum kese yakınlarında bir cisim gördü progestan verdi onu içiyorum.ama ağrılarım geçmiyo korkuyorum.bu bebek benim mucizem o yüzden kaybetmek istemiyorum.çünkü ben 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm olmadı ama sonra hiç beklemediğimiz anda normal yoldan hamile kaldım.o yüzden çok korkuyorum.
slm arkadaşlar ilk defa yazıyorum.inş bende eylül annesi olacağım.11 eylülde doğacak inş bebeğim.size sorum olacak.benim sürekli bir karın ağrım var arada rahimdede oluyor.gerçi lekelenme yada kanama yok.doktorum kese yakınlarında bir cisim gördü progestan verdi onu içiyorum.ama ağrılarım geçmiyo korkuyorum.bu bebek benim mucizem o yüzden kaybetmek istemiyorum.çünkü ben 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm olmadı ama sonra hiç beklemediğimiz anda normal yoldan hamile kaldım.o yüzden çok korkuyorum.
Karın ağrısı çok normal bir semptom korkma. Hemen hemen herkeste var. Rahim büyümeye çalışıyor dedi benim Dr. um..
teşekkür ederim sağolun.ama kesenin yakınlarında görünen cisimde benim canımı sıkıyor.kan pıhtısıda olabilir dedi doktorum
teşekkür ederim sağolun.ama kesenin yakınlarında görünen cisimde benim canımı sıkıyor.kan pıhtısıda olabilir dedi doktorum
kızlar çizelgemi yaptım. Bebek bu dönemde kurbağa larvasına benziyor çok çirkin.....
Kızlar çizelgemi yaptım. Bebek bu dönemde kurbağa larvasına benziyor çok çirkin.....
yaaa bende çizelge istiyorummmmmm...kıskandımmm:))
yap yap. Birbirimizi takip etmemiz açısından da çok iyi oluyor bu çizelgeler. Aynı kişilere durup durup sen kaç haftalıktın diye soruyorum. Nasıl yapacağını biliyor musun?
kız çirkin deme kuzucuklara ya, bak küser sana ultrasonda hep poposunu gösterir demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?