2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Tuvalet için bir de kahve işe yarıyor. KAfeinsiz içmeye başladım onu da ama yine de işe yarıyor

ben hep düğmelerim açık dolaşıyorum, bigün birine yakalanacağım böyle olacak

ay koptum :)) ben de açık dolaşıodum C A mağazasında beli lastikli pantolon buldum onlardan aldım rahat ettim .Hamile pantolonlarına da baktım ama onlar şu an mümkün değil kocaman bir göbek kısımları var alanlar napcak onları anlamadım biz inş o hale gelince yaz olacak...

Kızlar kefir de iyi geliyor. Barsak florasını düzenliyor.

Kefiri bikac yıldır düzenli içiyorum ama birkaç haftadır boşladım unutuyorum mayayı.Bu arada bir sürü mayam oldu verecek kimse bulamıyorum artık.Çöpe atmaya da kıyamıyorum.Kefir tarhanası filan yapıyorlarmıs.Nasıl oldugunu bilen var mı?

:)))ayy aynı durumdayım valla..kayısı bende basladım bakalım ıns ıyı gelır..hıc bole olmazdım ben

Komşu olsak bana verirdin. Ben de evde yapmak istiyorum. Bir arkadaşımdan alacağım ama kar kış derken görüşemedik. Mecburen marketten alıyorum ben de...

slm arkadaşlar ilk defa yazıyorum.inş bende eylül annesi olacağım.11 eylülde doğacak inş bebeğim.size sorum olacak.benim sürekli bir karın ağrım var arada rahimdede oluyor.gerçi lekelenme yada kanama yok.doktorum kese yakınlarında bir cisim gördü progestan verdi onu içiyorum.ama ağrılarım geçmiyo korkuyorum.bu bebek benim mucizem o yüzden kaybetmek istemiyorum.çünkü ben 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm olmadı ama sonra hiç beklemediğimiz anda normal yoldan hamile kaldım.o yüzden çok korkuyorum.

kanaman vs yoksa korkma canım. rahim genişlediği için ağrılar oluyor. Benimde hep sol kasğım ağrıyor. Sancım oluyor ama bu genişlemeden dolayı

Karın ağrısı çok normal bir semptom korkma. Hemen hemen herkeste var. Rahim büyümeye çalışıyor dedi benim Dr. um..

teşekkür ederim sağolun.ama kesenin yakınlarında görünen cisimde benim canımı sıkıyor.kan pıhtısıda olabilir dedi doktorum

Bir sürü arkadaş progesteron kullanıyor. En önemli şey kanamanın olmaması. Hatta az kanamaya bile pek birsey demiyor Dr.lar. Sen bol bol dinlen bu durumda, progesteronunu, folik asitini kullan. Elinden yorulmamaktan başka birsey gelmez. İnsallah hiç bir sorun çıkmadan geçireceğiz 40 haftayı hep beraber...

teşekkür ederim kızlar sayenizde moralim düzeldi.çok iyi geldiniz bana sağolun.iyiki buraya üye olmuşum:)))

yap yap. Birbirimizi takip etmemiz açısından da çok iyi oluyor bu çizelgeler. Aynı kişilere durup durup sen kaç haftalıktın diye soruyorum. Nasıl yapacağını biliyor musun?

sorunda orda yaa..bılmıyorumm:))ben sana cok ezıyet yapıyorum dımı?

eşim karnımı seviyo öpüyo sürekli gece yatarken:)
eşiniz nasıl kızlar size karşı?
eşim artık ne çay ne su hiç bişi istemiyo sen otur hayatım ben alırım diyor:)
çok hareketli biriyim çok kızıyo dikkat et yavaş ol biraz die:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…