yok canım ya ben sanmıorum kiloyla alakası olduğunu ben her sabah ortalama 2 su bardağı içiyorum gün içerisinde de oluyo kaçamaklar ama 28. haftada bebişim 1300 kg dı hatta acaba fazla mı ki diye düşündüm etkilese bizi etkilerdi çayama tabi bünyeyle alaklaı bi durumda olabilir
birde annişler gazetede okumuştum pişiklere pudra yerine zeytinyağı içeren kremler öneriliyor
gayet orantılı ilerliyorsun canım tebrikler sana
benim gibi evlenince cozutmamışsın en azından
Bugün trt1 de pudra yerine bebek yağı dedi. Bende totosuna zeytin yağı sürücem vücuduna bebek yağı
boyun kaç canım?? ben gibi 160 san kısa ve tombik oluyon yavsssenle aynı sayılırız canımm:) bende evlendıgımde 64 tum, hamıle kaldıgımda 68 dım, suanda 75 ım, hee 26 hftada 75 tım belkı sımdı 77 olmusumdur :)))))))
cozuttum kız birazcık3 ay sonra hamile kaldım zaten :) 3 ayda 3 kilo oldu birascıkk.. bu ayda bir kilo alma politikama birde hamileliği ekledim
bız gıyındıkk cıkıyoruzz elıfımlee.. gormeyee dkklar kaldı benım sıpamm nekadr olmus bakalımm hastanee 5 dk zatenn :)) gelınce yazarımm optt hepınızıı
canım çok geçmiş olsun benim kuzenimdede gebelik şekeri çıkmıştı çok şükür bişeyde olmadı sen sakın sıkma canını bişeycik olmaz ilaçlarını düzenli kullan yeter
Aay ben daha yapmadım oy oy kızım büyüsede bana kahvaltı hazırlasa hahaaah bi rüya gibi
oh oh yarasın bebişine afiyet olsun canım ağzının tadını biliyon sen
kızlar bişey sorcam yaa gunaydın herkese bu arada:)) dün unnado dan bişeyler alayım dedim kredi kartıyla hiç güvenlik şifresi falan gelmedi telefonuma onaylıyor musunuz falan diye eşim de bu nasıl site falan dedi içime kurt düşürdü unnado dan bişeyler alan var mı hiç???
sağolun kızlar.doktora gittim.oda kardiyoloğa gönderdi.pzt gitçem artık.yanlızlıktan sanırım.annemi çok özledimmmmm...ailemi özledim...
benım karsı komsumm aksıne hergun cay ıcıodu onu aserıodu 36 haftalık dogum yaptı tansıyonundan dolayı 365o dogdu bebegıde hıc kuvozde kalmadı gayet saglıklı.. bende ara sıra cay ıcıyorumm hergun deıl tabıkıde onuda cok acık ıcerımm.. okadarrdan bısey olucagını sanmıyorumm
bız gıyındıkk cıkıyoruzz elıfımlee.. gormeyee dkklar kaldı benım sıpamm nekadr olmus bakalımm hastanee 5 dk zatenn :)) gelınce yazarımm optt hepınızıı
yok canım ya ben sanmıorum kiloyla alakası olduğunu ben her sabah ortalama 2 su bardağı içiyorum gün içerisinde de oluyo kaçamaklar ama 28. haftada bebişim 1300 kg dı hatta acaba fazla mı ki diye düşündüm etkilese bizi etkilerdi çayama tabi bünyeyle alaklaı bi durumda olabilir
benım karsı komsumm aksıne hergun cay ıcıodu onu aserıodu 36 haftalık dogum yaptı tansıyonundan dolayı 365o dogdu bebegıde hıc kuvozde kalmadı gayet saglıklı.. bende ara sıra cay ıcıyorumm hergun deıl tabıkıde onuda cok acık ıcerımm.. okadarrdan bısey olucagını sanmıyorumm
Kızlar ben kahve bile içiyorum, o kadar sıkmayın kendinizi, tabi abartmayın :)
Ben de caya dayanamıyorum.Her aksam 2 bardak içiyorum.Hafta sonları kahvaltıda da içiyorum.Bebeğim 1500 gram suan.Dediğin gibi tamamen bünye ile alakalı.Çay demir emilimini azalttığı için önermiyorlar. Hemoglobin sıkıntınız yoksa abartmadan canınız istediğinde içebilirsiniz.
inan 160 cm oluncada yakışmıyobende eylulde evlendım aralıga kadar 4 kılo almısım :)) bizde abartanlardanız, allahtan 1 sene snra hamıle kalmamısız, ozaman tam tombalak olcakmısız canım,,,
benım boyum 170... sanırım bana yakısmadı bukadar kılo
desenize ben kendime boşu boşuna eziyet ediyormuşum en azından sabahları 2 bardakçık içeyim bari akşam içmesem de olur iyi ki de sormuşum sağolun kızlar
ayyyy bebişimin hareketleri azaldı sankim bu aralar yine poooffff nerelerdesin kızım yaaaaa aşağılarda geziyor yine sanırım
peki kredi kartıyla alırken hiçbir güvenlik işlemi sormadılar kart noso ve son kullanma tarihi o kadar öyle ömi oluyo
1.73 boy ve 58 kilo bi hatun vayy be asfalt ağladı diyesim geldi bak
bende evlendiğimde 53 kiloydum boyda 1.57 fln tıfılım yani evlendikten sonra kendimi 70 lerde gördüm sonra hırs yaptım anca 64 e düşebildim.hami,le kaldığımda da 64 tüm şimdi yine 70 im. ama sen çok hızlı alıp çok hızlı vermişsin tebrik ederim ama vucüt sarkmıştır senn sürekli alver al ver
demekki evlenince kilo alan bi ben değilmişim heheayyyy aynı senin gibiyimmmeylülde evlendik 58 kilo ; aralıkta hamile kaldım 65 kilo ve şuan 77 kiloyum tam yuvarlak oldum evlendiğimizden beri oraya gidelim buraya gidelim bunu yiyelim derken eylül de tam bir yıl sonrası kaç olucam kimbilir:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
biz evlendik 3 ay sonra fln eşimi aradılar aile hekimliğinden gebelik var mı korunma şekli fln filan sonra ben bildirmedim her 3 ayda bi aradılar hamile kalıncada kontrollere fln çağırdılar hep bi sorun isterseniz aşı geçebilir çünkü..Ya arkadaslar bisey soracagım, ne zamandır aklımda, ben bu aile hekimligine baska birsey icin gitmistim hamileligimin basında, o zaman tesadüfen ögrenmislerdi hamile oldugumu, kayıt falan yaptılar ama o zamandan beri ne arayan var ne soran var, burda okuyorum herkes tetanoz asısı olmus, baska kontroller icin cagırmıslar, bizim aile hekimligi bir kere bile aramadı.ası da olmadım tabi. acaba benmi arasam bunları, bir kaynasam niye sallamıyorsunuz diye..Milletin babasına "kızınız hamile" diye mesaj yollamayı biliyorlar.Ay sinirlerdim yine :)
kan değerlerinde bi sorun çıkmaığı sürece problem yok bence doktorumda çayla ilgili birşey demedi ben günde 3-4 bardak içiyorum şahsen tabi birde türk kahvesi bi sorun olacağını zannetmiyorum...kızlarbişey sorcam size siz çay içiyormusunuz ? ben şimdi demledim kendime ama genelde yapmıyorum içmiyorum...siz çayı kıstınız mı?
ayy hadi sizin kızınız olacak ya biz oğlan anneleri ne yapalım arkalarını toplarız artık heheÇok merak ediyorum ya herşeyini kahvaltı yapıcaz oyun oynucaz yemek yapıcaz ev süpürücez oy çok özledim ben kızımıııı
ayy bende hiiç açık çay içemem. kiloyla alakası yok bence yaa hamile kaldığımdan beri çay kahve içiyorum oğluşum 28.haftada 1260 grdıben netten şöyle bi yazı okumuştum içtiğiniz çay bebeğinizin kilosuyla oynuyor diye yani çk çay içersek bebişimiz zayıf olurmuş...bende bayan pimpirik olarak çayı kestim tamamen arada kaçamaklarım oluyor içtimm mi 3 bardak bitiyor.ama hergün içmiyorum sonuçta etkilemez inş.hiç içememk daha iyi tabi...birde bnm açık içme gibi bir huyum yok ağır abiziyiz biz kzımla demli içiyoruz
hadi bakalım canım haberlerini bekliyoruz büyümüştür elifin artık...bız gıyındıkk cıkıyoruzz elıfımlee.. gormeyee dkklar kaldı benım sıpamm nekadr olmus bakalımm hastanee 5 dk zatenn :)) gelınce yazarımm optt hepınızıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?