- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
maşşaallh o zaman sana azimli hatunsun sen..zumbayı hiç duymamıştım...eylül de ebru şallıyla pilates başlıyor bende onunla başlıcam pilatese inş.yürüyüş yapamam heralde kışa geliyor belki kasım 15 e kadar falan yapabilirim bbebişi eşime bırakıp ...doğum kötü zamana denk geldi kışa giriyoruz inş.kilo almam evde :18:Yok hiç sarkmam yok çünkü ben deli gibi spor yapıyorum sadece yemeği kesmiyorum. Zumba diye bir spor var biliyor musunuz. Her akşam bir saat ondan yaptım. Hafta 2 ya da 3 gün koştum. Pilates yaptım. Çok iyiydi yani vücudum hatta hamilelik öncesinden daha sıkı hale gelmiştim. Ama göğüsler emzirme nedeniyle biraz sarkmıştı...
maşşaallh o zaman sana azimli hatunsun sen..zumbayı hiç duymamıştım...eylül de ebru şallıyla pilates başlıyor bende onunla başlıcam pilatese inş.yürüyüş yapamam heralde kışa geliyor belki kasım 15 e kadar falan yapabilirim bbebişi eşime bırakıp ...doğum kötü zamana denk geldi kışa giriyoruz inş.kilo almam evde :18:
birde annişler gazetede okumuştum pişiklere pudra yerine zeytinyağı içeren kremler öneriliyor
ah bi kendi evime taşınsam ilk işim yryş.bandı almak olcak..ama şimdi eşimin işinden dolayı kiradayız tayin bekliyoruz canım ..kirada olunca sorun olur diye düşünüyorum az da olsa ses çıkıyor offf.bide hamilelikte kilo almayıp doğumdan sonra alırsam tırlatırım heralde neyse hele bi o güne gelilmdeSelam kızlar ,
Evet ya kışın daha çok kilo alınıyobende de koşu bandı var daha önce de koşu bandı ile kg vermiştim kışın dışarıda yürümek zor oluyor eviniz müsaitse tavsiye ederim..
dıdemmmmm nerdesın kuzum??????????????
bız hala aldıklarımızın resımlerını ekleyemedıkonları gorunce hemen dogurasım gelıyoooo:) dogum yapanlarında bazen gerı sokası gelıyomuş göbişineee benden solemesı,,, bızım kuzenın eşi meselaa, cocuk cok yaramaz, 1 dakıka durmuyo, hem yaramaz, hem ınat. hemde 2 yasında,,,dun aksam pıknıge gttık, sırayla yemek yedıler
ah bi kendi evime taşınsam ilk işim yryş.bandı almak olcak..ama şimdi eşimin işinden dolayı kiradayız tayin bekliyoruz canım ..kirada olunca sorun olur diye düşünüyorum az da olsa ses çıkıyor offf.bide hamilelikte kilo almayıp doğumdan sonra alırsam tırlatırım heralde neyse hele bi o güne gelilmde
maşşaallh o zaman sana azimli hatunsun sen..zumbayı hiç duymamıştım...eylül de ebru şallıyla pilates başlıyor bende onunla başlıcam pilatese inş.yürüyüş yapamam heralde kışa geliyor belki kasım 15 e kadar falan yapabilirim bbebişi eşime bırakıp ...doğum kötü zamana denk geldi kışa giriyoruz inş.kilo almam evde :18:
kızlar sıcaktan resmen göğüslerim pişik oldu yaa inanın sütyensiz dolaşıyorum evin içinde yaa birde kocaman oldularr
ayrıca aaranızda göbek kısmı kıllanan varmı benim çok kıllanma oldu acaba doğumdan sonra azalırmı kiii
kızlar sıcaktan resmen göğüslerim pişik oldu yaa inanın sütyensiz dolaşıyorum evin içinde yaa birde kocaman oldularr
ayrıca aaranızda göbek kısmı kıllanan varmı benim çok kıllanma oldu acaba doğumdan sonra azalırmı kiii
evet benimde kıllanma oldu canım bende kullandığım yağlardan falandır diye düşünmüştüm ama gider inş.kızlar sıcaktan resmen göğüslerim pişik oldu yaa inanın sütyensiz dolaşıyorum evin içinde yaa birde kocaman oldularr
haklısın canım benimde korkum o ya zaten yazın sıcaklarda insan yemek aramıyor ama kışın hep evdesin ben kiloyu hep kışın alıyorum korkum ondanayy inşaallah hamilelikte neysede doğumdan sonra alınan kilolar çok feciii yaşadım biliyorum 3 sene içinde iki çocuk kilo üstüne kilo ama dört senede kendiliğinden gitti çocukların peşinden koş evle ilgilen iş güç derken gitti kilolar şimdi ne olacak bilmiyorum umarım yine almam doğumdan sonra dikkat etmek gerekiyor birazda galiba haksızmıyım kızlar
yemek yedik kızım ile canım.. ayy bende ekleyeceğimde dolaptan çıkarıp düz resmini çek üşeniyorum walla:) sorma sorma herkes aynısını diyor doğunca görürüm seni die benim de bir arkadasım war 2 yaşında oğlu war karı koca o kadar sakinlerki kız derdim sizin çocuk doğar doğmaz nirvanaya ulaşmış olur die tam aksi oldu canavar walla:) lakabını da annesi sezar koymuş zaten en son aradığımda hangi ara aldıysan sen yatak odasının balkonundaki soğan sarımsak patates sepetini al yatağın üste çık onlarla oynaa bir girdim içeri şok dio kabuklarını soymuş eliyle sarımsağın falan yatağa sıvamış odadan 1 hafta soğan sarımsak kokusu çıkmamış:) bu sadece bir tanesi elbise dolaplarını açıp içini boşaltıp içinde oturuyormuss ayyyy kabusss:)
Ay ay aynen ya doktora göbeğimi açamıyorm utanıyorum. Hep yağlardan eşim diyo benim traş makinasıyla alalım iyice utanıyorum ya ki ben kılı hiç sevmem ;(
ben sadece bebe yağı kullandım.
öncedende kıllıydımama bu kadar değil şimdi çok fena oldu birde erkek bebeklerde kıllanma olur diye duymuştum ne kadar doğruu orası meçhul işte.. inşallah azalır doğumdan sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?