2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşşaallh o zaman sana azimli hatunsun sen..zumbayı hiç duymamıştım...eylül de ebru şallıyla pilates başlıyor bende onunla başlıcam pilatese inş.yürüyüş yapamam heralde kışa geliyor belki kasım 15 e kadar falan yapabilirim bbebişi eşime bırakıp ...doğum kötü zamana denk geldi kışa giriyoruz inş.kilo almam evde :18:

Selam kızlar ,

Evet ya kışın daha çok kilo alınıyo bende de koşu bandı var daha önce de koşu bandı ile kg vermiştim kışın dışarıda yürümek zor oluyor eviniz müsaitse tavsiye ederim..

birde annişler gazetede okumuştum pişiklere pudra yerine zeytinyağı içeren kremler öneriliyor

zaten kesinlikle artık pudra kullanılmamısını öneriyorlar. Çünkü pudraların içindeki talk maddesi çok zararlı ve siz poposuna dökerken ister istemez havaya dağılıyor ve hemen bebeğin hava yollarından giriyor bu da alerjik reaksiyonlara sebep olyor. Ayrıca erkek çocuklarının pipi derilerinde taşlaşma ya da kireçlenme yapabiliyor. Ve yapılan araştırmalara göre pişiği geçirmeye yaramıyormuş aksine daha uzun sürede iyileşmesine sebep oluyormuşlar...

Selam kızlar ,

Evet ya kışın daha çok kilo alınıyo bende de koşu bandı var daha önce de koşu bandı ile kg vermiştim kışın dışarıda yürümek zor oluyor eviniz müsaitse tavsiye ederim..
ah bi kendi evime taşınsam ilk işim yryş.bandı almak olcak..ama şimdi eşimin işinden dolayı kiradayız tayin bekliyoruz canım ..kirada olunca sorun olur diye düşünüyorum az da olsa ses çıkıyor offf.bide hamilelikte kilo almayıp doğumdan sonra alırsam tırlatırım heralde neyse hele bi o güne gelilmde

yemek yedik kızım ile canım.. ayy bende ekleyeceğimde dolaptan çıkarıp düz resmini çek üşeniyorum walla:) sorma sorma herkes aynısını diyor doğunca görürüm seni die benim de bir arkadasım war 2 yaşında oğlu war karı koca o kadar sakinlerki kız derdim sizin çocuk doğar doğmaz nirvanaya ulaşmış olur die tam aksi oldu canavar walla:) lakabını da annesi sezar koymuş zaten en son aradığımda hangi ara aldıysan sen yatak odasının balkonundaki soğan sarımsak patates sepetini al yatağın üste çık onlarla oynaa bir girdim içeri şok dio kabuklarını soymuş eliyle sarımsağın falan yatağa sıvamış odadan 1 hafta soğan sarımsak kokusu çıkmamış:) bu sadece bir tanesi elbise dolaplarını açıp içini boşaltıp içinde oturuyormuss ayyyy kabusss:)

Allah gönlünüze göre versin cnm hamilelikte almadıysan doğumdan sonra hiç almazsın cnm :)

Bende oğlumu ekimde doğurdum ama zaten bu kilo verme işine 6 aydan önce başlamadım 6 ayda hiççç takmadım kilo olayını. Zumba acayip eğlenceli bir spor müzik eşliğinde dans ediyorsun her şarkının hareketleri belli hoca eşliğinde onları yapıyorsun. Ben Wii nintendo diye bir oyun konsolunda oyunu var evde onunla yaptım 1 saatte 1000 kalori temiz gidiyor. Sporu bitirince de bir 15 dakika daha ter atıyorsun sonra bir duş ohhhh mis gibi oluyor kan akışını ve vücut ısısını da arttıyor ve acayip rahatlatıyor insanı... Koşu işini de bende bizim sitedeki koşu bantlarıyla yapmıştım. 1 satte 500 kalori eee emzirmekte günde 500-1000 kalori arası verdiriyor e yemene de azcık dikkat ettin mi kilo vermemek mümkün mü???

kızlar sıcaktan resmen göğüslerim pişik oldu yaa inanın sütyensiz dolaşıyorum evin içinde yaa birde kocaman oldularr
ayrıca aaranızda göbek kısmı kıllanan varmı benim çok kıllanma oldu acaba doğumdan sonra azalırmı kiii

ayy inşaallah hamilelikte neysede doğumdan sonra alınan kilolar çok feciii yaşadım biliyorum 3 sene içinde iki çocuk kilo üstüne kilo ama dört senede kendiliğinden gitti çocukların peşinden koş evle ilgilen iş güç derken gitti kilolar şimdi ne olacak bilmiyorum umarım yine almam doğumdan sonra dikkat etmek gerekiyor birazda galiba haksızmıyım kızlar

ay evet bendede göbek bölgesinde tüylenme oldu diğer hamileliklerimde yaşamamıştım böyle birşey noldukii anlamadım

aynen bende öyleyim canım pudra sürüyorum gögüs altlarıma göbegimde kıllandı bende hiç bilmiyorum azalır heralde :)))

evet benimde kıllanma oldu canım bende kullandığım yağlardan falandır diye düşünmüştüm ama gider inş.

kızlar sıcaktan resmen göğüslerim pişik oldu yaa inanın sütyensiz dolaşıyorum evin içinde yaa birde kocaman oldularr
ayrıca aaranızda göbek kısmı kıllanan varmı benim çok kıllanma oldu acaba doğumdan sonra azalırmı kiii

haklısın canım benimde korkum o ya zaten yazın sıcaklarda insan yemek aramıyor ama kışın hep evdesin ben kiloyu hep kışın alıyorum korkum ondan

ben sadece bebe yağı kullandım.
öncedende kıllıydım ama bu kadar değil şimdi çok fena oldu birde erkek bebeklerde kıllanma olur diye duymuştum ne kadar doğruu orası meçhul işte.. inşallah azalır doğumdan sonra...

göbek kıllanmasını ben sürekli yağlanmaya bağlıyorum canım benim oldu evet kıllar beslendikçe cozurttular ben de en sonunda ağdaya gittiğimde göbeğimin küçük bi bölgesinini hassas bölgeler için olan ağdayla aldırdım. pamuk gibi oldu pişiklere gelince ben akşamları eve geldiğimde yıkayıp bepanten sürdüm üzerine de peçete koydum benim de geçen hafta o çok sıcaklarda sürtünmeyle sütyenin demirli yeri kestikçe kesti pişti çok fenaydı ama şimdi iyiler bi de bez sütyene geçtim biraz şekil kayık duruyor ama çok kocamanlar sığmıyorlar artık biyere

afiyet olsun canım,, bende sımdı yıcem,,
oda cok fenamış ama bıde sogan sarmısak, ıyy nasıl kokar
bizimkıde oyle canım,dolaplara oturuyo, artık nasıl bı zevkse:), amaaann kınamayyayım,basımıza gelır valla, ama bildigin pıskopat laf dınlemıyo, ılla kendı ıstedıgını yapcak, ufacık sey arkasında gezdırıyo milleti:))

Ay ay aynen ya doktora göbeğimi açamıyorm utanıyorum. Hep yağlardan eşim diyo benim traş makinasıyla alalım iyice utanıyorum ya ki ben kılı hiç sevmem ;(

ben doktora sormuştum, mevcutta olan kıllar göbek çok gerilince daha çok göze batıyor dedi. ayrıca vücut yeni oluşan göbeğe organ gibi davranıp damarlandırınca beslenmesi artıyormuş, hamilelik bitince de tekrar eski haline dönüşüyormuş panik yok yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…