2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öyleler canım arkadasım vuruyyor eline poposuna falan nasıl gülüyor görsen sonra arkadasım daha çok sinirleniyor fenalar canım fena bizimki inş akıllı olur.. ayy kınamayalım Allah başımıza verir sonra:)

bir kere aldırmışsınız ama doktor bana aldırma oluşan kılları dedi.

Bende bebek yağı kullanıyorum sadece benimki kız .demekki sadece erkek bebekde olmuyo

bende pısık yok canm da gobekte acayıp kıllanma var esıme dıyrm senle yarısa gıdıyrm dıe ben sadece zeytın yagı suruyrm gobusumede goguslerımın ucunada

geçmiş olsun canım, bişey sorucam sana antidepresan neden verdiler sana hangi doktor verdi yani kadın doğumcumu yoksa psikiyatrist mi. bende çok daralıyorum bu aralar bende okb var ve doğumdan sonra ilaca başlamayı düşünüyorum ama emzirirken nasıl olacak diye düşünmekten umutsuzluğa düşüyorum. senin durumunla ilgili beni de aydınlatırsan sevinirim.

Kızlar ben de simdiden trambolin aldım dogum sonrası için.Kosu bandına yeri olmayanlar için kesinlikle cok ideal.15 dk zıplamak yarım saatlik yürüyüşe bedelmiş.Eşim basladı şimdi, inanılmaz ter atıyor hem de cok egleniyor. Doğumdan sonra disiplinli bi şekilde başlamam lazım.Bir de sütümüz bol olursa hemencik gidiveriri kilolar

Canım kıllanma sorunu bende de var.Hamilelikte normalmiş.Ben aldırmayı düşünmüyorum.Alısırsa bide orayla ugrasamam vallaaa

benimde oldu canım kıllanma daha 3 aylıkken söyledi doktor: "" göbeğinizde kıllanma olabilir. Sakın almayın doğumdan sonra geçecek"" dedi. hormonlardan falan herhalde. yani almayın sakın şurada az bir zaman kaldı zaten sonra geçecek zaten.

canım bende panik atak var hamile kalmadan önce ilacı bırakmıştım bebeğim 3,5 aylık olduğunda gene kötü oldum kadın doğum doktorumda ilaca başlattı canım bir psikologa gittim oda devam edebilirsin 3 ayını atlatmışsın bişey olmaz dedi umarım olmaz daha detay istersen anlatabilirim... şuan gittiğim bir psikolog yok canım kadın doğum doktorumun kontrolündeyim... benim ataklarımı doğum korkusu tetiklemiş ama nasıl doğurucam nasıl edicem ya bana bişey olursa ya bebeğime bişey olursa diye geçirdim o ilk 3 ayı sonundada ataklarımı davet etmiş oldum kısacası durumum bu senin hastalığını anlayamadım canım ama umarım iyisindir..

canım ben sana durumu özelden mesajla anlatayım

kızlarr ben geldıımm elıfımııı 1,5 ay sonra gormek cok heyecanlıydıı... allaaha suukurler olsun benım kızımm kocaman olmusss cok duygulandımmyerım ben onuu... kafası kasıklarımaa dogruymus ayakları goguslerıme dogru... dogum pozısyonunda su andaa.. bıde kızlar ben bugun 29 +2 yım ama ultrasonda 32 haftalık cıktı.. budaa elıfımee daha erken kavusucam demek sanırım bıdahaa 4 hafta sonra cagırdı uyuz drr ama ben okadar duramamm 2 haftaya gene gıderımm.. kg gelınce benımm prensesım 1652 olmuss boyuda 4o cmmıskendımı en tosun annee adayı ılan edıyorummm masallahh deyın teyzelerı elıfımee nazar degmesınn

bıde yuruyus yap dedı tatlı hamur ısı dondurmaa yeme dedı bende can havlıylee karpuzz sayılırmı dedımmaz ye onuda dedıı.. sanrıımm tatlı yemıcem artık ..nasıl olucaksaa..
bebegım cok saglıklıymısss herseyıı yolunda dedıı cok mutlu oldummm

kocaman kocaman maşallah size :) hep böyle devam edin inşallah.. iyi de ben niye ağlıyorum şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…