eşim karnımı seviyo öpüyo sürekli gece yatarken:)
eşiniz nasıl kızlar size karşı?
Eşim artık ne çay ne su hiç bişi istemiyo sen otur hayatım ben alırım diyor:)
çok hareketli biriyim çok kızıyo dikkat et yavaş ol biraz die:)
Yapar mı yapar terbiyesiz!!!
sorunda orda yaa..bılmıyorumm:))ben sana cok ezıyet yapıyorum dımı?
ben henüz onun kadar mutlu değilim saf gibiyim bi boşlukta gibiyim ne hissedeceğimi bilmiyo gibiyim..vayyyy cok romantık enıste:))allah razı olsun ebnımkıde ole yaa..cok mutlu
bunlar yapar. ben eminim yapıcağından
ben henüz onun kadar mutlu değilim saf gibiyim bi boşlukta gibiyim ne hissedeceğimi bilmiyo gibiyim..
bebeğimi görsem belki bu düşüncelerim büyük bi sevince dönüşecekk..
kızlar eşinizle ilişkiye girdinizmi hamile olduğunuzu öğrendikten sonra?Biz şuan girmiyoruz nolur nolmaz die.
eşim karnımı seviyo öpüyo sürekli gece yatarken:)
eşiniz nasıl kızlar size karşı?
eşim artık ne çay ne su hiç bişi istemiyo sen otur hayatım ben alırım diyor:)
çok hareketli biriyim çok kızıyo dikkat et yavaş ol biraz die:)
Şimdiden maymuna döndük kefir mi içsek, kestane mi yesek, şunu mu yapsak bunu mu yapsak diye... Biraz daha büyüsünler ne yapacağız acaba?
Şimdiden maymuna döndük kefir mi içsek, kestane mi yesek, şunu mu yapsak bunu mu yapsak diye... Biraz daha büyüsünler ne yapacağız acaba?
ben henüz onun kadar mutlu değilim saf gibiyim bi boşlukta gibiyim ne hissedeceğimi bilmiyo gibiyim..
kızlar eşinizle ilişkiye girdinizmi hamile olduğunuzu öğrendikten sonra?Biz şuan girmiyoruz nolur nolmaz die.
Ben kestane yersem ertesi gün tuvalete çıkamıyorum. Ama bir Bursalı olarak kestaneye bayılıyorum yani
Bu arada bende de çok şişkinlik oluyor. Evde eşofman bile giyemiyorum uzun namaz eteğiyle geziyorum. Bedenim de genişledi biraz. Sütyenlere de giremiyorum. Artık bir gün çıkıp kendi bedenime uygun elbiseler almam lazım.
Ben kestane yersem ertesi gün tuvalete çıkamıyorum. Ama bir Bursalı olarak kestaneye bayılıyorum yani
Bu arada bende de çok şişkinlik oluyor. Evde eşofman bile giyemiyorum uzun namaz eteğiyle geziyorum. Bedenim de genişledi biraz. Sütyenlere de giremiyorum. Artık bir gün çıkıp kendi bedenime uygun elbiseler almam lazım.
senmi benmi, eskiden çocuk vitrinlerinin önünden ayrılmayın, bebek odası takımlarını bile ezberleyen ben şimdi vitrinlere bile bakmıyorum, korkuyorum, hamile değilim gibi geliyo, ya bişey olurda kaybedersem hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum
selam kızlar nasılsınız ben çok fenayım bulantım yok dedim dün bulatım başladı nazar deydirdim kendime ilkkez çıkardım tansiyonum 7 6 çıktı felakettim dün((
Bebeğimi görsem belki bu düşüncelerim büyük bi sevince dönüşecekk..
Kızlar eşinizle ilişkiye girdinizmi hamile olduğunuzu öğrendikten sonra?biz şuan girmiyoruz nolur nolmaz die.
geçmiş olsun canım. gerçi sen tecrübeli annesin ama tuzlu bişeyler ye belki azaltır bulantını sıcak tüketme hiç bişeyi. Yemeklerde dahil, ve tatlı çok tüketme bulantın artmasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?