2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

vayyyy cok romantık enıste:))allah razı olsun ebnımkıde ole yaa..cok mutlu

vayyyy cok romantık enıste:))allah razı olsun ebnımkıde ole yaa..cok mutlu
ben henüz onun kadar mutlu değilim saf gibiyim bi boşlukta gibiyim ne hissedeceğimi bilmiyo gibiyim..
bebeğimi görsem belki bu düşüncelerim büyük bi sevince dönüşecekk..
kızlar eşinizle ilişkiye girdinizmi hamile olduğunuzu öğrendikten sonra?Biz şuan girmiyoruz nolur nolmaz die.

Dr bana kanaman olmadığı sürece serbest dedi.
Kanama olunca 15-20 gün önermiyoruz dedi..

Benimki de daha çok üstüme düşüyor...

Şimdiden maymuna döndük kefir mi içsek, kestane mi yesek, şunu mu yapsak bunu mu yapsak diye... Biraz daha büyüsünler ne yapacağız acaba?

pek kıyamam galiba ben ona. Herşeyi bıraktım çay kahve kola, yiyceklerden faydası olmayanları hayatımdan çıkardım. Gece sabaha kadar tuvalete gidip geliyorum. Dünyanın eziyetini şimdiden veriyor benim sıpam bakalım. İlerde nasıl olcak

Şimdiden maymuna döndük kefir mi içsek, kestane mi yesek, şunu mu yapsak bunu mu yapsak diye... Biraz daha büyüsünler ne yapacağız acaba?

Ben kestane yersem ertesi gün tuvalete çıkamıyorum. Ama bir Bursalı olarak kestaneye bayılıyorum yani

Bu arada bende de çok şişkinlik oluyor. Evde eşofman bile giyemiyorum uzun namaz eteğiyle geziyorum. Bedenim de genişledi biraz. Sütyenlere de giremiyorum. Artık bir gün çıkıp kendi bedenime uygun elbiseler almam lazım.

Son düzenleme:

Canım biz haftada 1 olmak üzere devam ediyoruz.benim kanamam filan yok tabi dikkat de ediyoruz.Doktor bir sakınca görmedi.

ben dün dayanamadım artık cıktım aldım hamile pantolonu ve birkac hırka.Kendimi zaten cirkin hissediyorum kıyafetlerim de olmayınca iyice modum düşüyor.hele sütyen olayı resmen kabusum oldu benim yaaaa.Takmıyorum artık cıkardım vallla...Havalar ısınsa da yürüyüse devam edebilsek

Ben doktora sormayı unuttum kızlar ilişki yasağını:)gittiğimde sorucam tekrar
özel bişiler yiyomusunuz artık kızlar?daha erken olduğunu düşünüyorum ben.Ama kola falan içmiyorum bıraktım.
meyve suyu alıyo eşim onu içiyorum.

benimde sütyen ve pantolonlar sıkıyor artık. Bende hafta sonu alışveriş yapcaktım ama hastalıkdan nefes alamadığım için çıkmak istemedim

senmi benmi, eskiden çocuk vitrinlerinin önünden ayrılmayın, bebek odası takımlarını bile ezberleyen ben şimdi vitrinlere bile bakmıyorum, korkuyorum, hamile değilim gibi geliyo, ya bişey olurda kaybedersem hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum

selam kızlar nasılsınız ben çok fenayım bulantım yok dedim dün bulatım başladı nazar deydirdim kendime ilkkez çıkardım tansiyonum 7 6 çıktı felakettim dün ((

aynen cnm yaa biz aşırı bebek isteğim yoktu ama artık istiyordum.ama nedense havalara uçamıyorum ben hala

selam kızlar nasılsınız ben çok fenayım bulantım yok dedim dün bulatım başladı nazar deydirdim kendime ilkkez çıkardım tansiyonum 7 6 çıktı felakettim dün ((

geçmiş olsun canım. gerçi sen tecrübeli annesin ama tuzlu bişeyler ye belki azaltır bulantını sıcak tüketme hiç bişeyi. Yemeklerde dahil, ve tatlı çok tüketme bulantın artmasın canım

bende snınle aynı duyguları yasıyorum...henuz gormedım senın gıbı..nasıpse yarın gorucez ınsallahh

geçmiş olsun canım. gerçi sen tecrübeli annesin ama tuzlu bişeyler ye belki azaltır bulantını sıcak tüketme hiç bişeyi. Yemeklerde dahil, ve tatlı çok tüketme bulantın artmasın canım

kızımda hiç böyle deildim doğum yapana kadar hamilelik sıkıntım hiç olmadı şimdi çok ağır geçiyor tatlıdan nefret ediyorum limon sıkıp içiyorum cnm mandalina istior mayhoş şeyler hoşuma gidiyor kızmda da çok ekşi yerdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…