2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maalesef her gebelik aynı değilmiş bunu çok kişiden duydum. Sıcak bulantı yapar tatlı bulantı yapar. Bide aç kalma yani bişeyler atıştır sürekli zaten yedikçe tuvalet vs ihtiyacında oluyor. Metabolizmanda hızlı çalışıyor. Özellikle sevdiğin tuzlu şeyleri tüket. Ben elde sıkma portakal suyundan tiksinmiştim. Şimdi içine limonda sıkıyorum nasıl güzel ekşi oluyor. Mesela bunu deneyebilirsin. Ekmek kızartıp peynir sürebilirsin. Daha meze türü zeytinyağlı yemekler tüket. Daha iyi olucaksındır

Her akşam ben de tost makinesinde kestane yapıyordum. ama kalorisi görünce anında kestim.. Çok severim kestaneyi..Göğüs ölçüm benim de 75 ten 80 e çıktı.. Hersey sıkıyor.

Hayalim 4. aya kadar eski kıyafetlerime girebilmekti. Allahtan hep bol şeyler moda ve de tayt.. sıkıştığım an onları giyeceğim. 4-5 aya kadar insallah alışveriş yapmak zorunda kalmamç

Süt tüketimini arttır. Ben 3-4 bardak içiyorum. Fenalık gelirse de kefir ayran ve yogurtla renklendir. Günde 2 ceviz yiyorum. Kahveyi kafeinsiz içiyorum. Çayı da çok nadir çok açık. Bunun dışında beslenme düzenim aynı. Ama tatlı ve karbonhidratı azalttım ben. Protein tabanlı besleniyorum ki çok kilo almayayım.

Ben de hemen havaya girme anchusa dünyanın bin birtürlü hali var diye hızlı hızlı geçiyorum bebek mağazalarını...

sütten çok tiksiniyorum ben kızlar yaaa soğuk ve içine şeker koyup içsem olmazmı??
ekmek yemiyorum kahvaltı dışında zaten...
ceviz yiyorum bende kayısı bazen..pekmez sabahları yemelimiyim..
ve tuzu çok seven bir insanım ben nasıl alışıcam hafif tuzluya...tuz benim herşeyim onsuz herşey saman gibi

Son düzenleme:
sütten çok tiksiniyorum ben kızlar yaaa soğuk ve içine şeker koyup içsem olmazmı??
ekmek yemiyorum kahvaltı dışında zaten...
ceviz yiyorum bende kayısı bazen..pekmez sabahları yemelimiyim..

Bu haftalarda bebek annenin kemiklerinden dişlerinden bütün kalsiyumu emiyor. O yüzden süt önemli. Sütün içine tarçın döküp içmeye çalış.. Hem kan şekerini de düşürüyor tarçın. Şeker koyarsan gereksiz kalori alırsın. Bir bardağı öyle tüketirsen diğer bardakları da peynir, ayran, yoğurt ve kefir olarak tüketebilirsin.
Ya da istersen nesquikli süt dene. Belki seversin...

Son düzenleme:
nesquikle içsem aynı yararı alırmıyım cnm sütten?kefiri ben sevmiyorum hiç yaa tuhaf bir tadı var sanki.aman ne zor işler yahu:)balık yedik dün bundan sonra her hafta balık yiyeceğiz

yol gosterdın ya o yeter..kuzu ya cok heyecanlıyımm buyuk gun geldı cattı yarın sabah nasıpse gıdıyoruz...kendımı cok acayıp hıssedıyorum ole bole deıllll....

Sakin ol. Ben de ya kese yoksa, ya düzensizse, ya kanama varsa, ya pıhtı varsa diye milyonlarca sey geçirdim doktor ultrasonun başına geldiğinde...
Gayet düzgün, problemsiz bir kese, yolk kesesini de görüyoruz dedi. Uçtum mutluluktan...Sanki o an hamile olduğumu öğrendim...
Sen kalp atışlarını bile duyabilirsin sanırım...
Dr a her seyi sor. Hatta liste yap. sonra bizimle de paylaş ne dedi ne önerdi Dr.

nesquikle içsem aynı yararı alırmıyım cnm sütten?kefiri ben sevmiyorum hiç yaa tuhaf bir tadı var sanki.aman ne zor işler yahu:)balık yedik dün bundan sonra her hafta balık yiyeceğiz

Olur neden olmasın. Yalnızca kalorili birsey içmiş olursun. Kilo problemin yoksa nesquikli içmende bir sakınca yok sanırım.
KEfirin tadı bozuk ayrana benziyor evet. Ama ben seviyorum ekşiliğini...
Tam çipura zamanı diye ben de bol bol çiipura alıp atmıştım buzluğa...Yarın pişireyim ben de...

Toksoplazma testlerin nasıl çıktı?
Benim bağışıklığım yokmuş. Dr o yüzden bütün sebzeleri salatalık malzemeleri sirkeli suda beklet dedi. Bir de onu yapıyorum ben.

agzından bal damlıyor valla...ınsalllahh hersye cok guzel olacak..bende nasıpse yarın hamıle oldugumu anlayacagım duygularımı anlatamıyorum ama tıpkı senın gıbı hıssedıyorum bende

Kocişler gelince herkes kaybolduuu..Benimki mesaide ve cok sıkıldıııımmmm

Kocişler gelince herkes kaybolduuu..Benimki mesaide ve cok sıkıldıııımmmm

bende biran önce çıkıyım falan diyodum ama eşimde heycan yaptı gelmek istedi napıyım artık eve gitcem o gelince gideriz berabercene
Doktor kalp atımını gösterdi ya o yine görcek diye seviniyor

bende biran önce çıkıyım falan diyodum ama eşimde heycan yaptı gelmek istedi napıyım artık eve gitcem o gelince gideriz berabercene
Doktor kalp atımını gösterdi ya o yine görcek diye seviniyor

Haydi bakalım güzel haberlerle gelin insallah

merhabalar eylül anneleri
bende eylülde anne olucam rabbim nasip ederse suanda 5+5 im
sizlere merhaba demek istedim.herkese hayirli dogumlar diliyorum simdiden,saglikli gebelikler.

tabi normal bazen öne bile geçersin 3 gün ilerde der ilerde belli olmuyor

eşim iş yaptırmıyor hayaller kuruyor :) öksürünce bile korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…