kızımda hiç böyle deildim doğum yapana kadar hamilelik sıkıntım hiç olmadı şimdi çok ağır geçiyor tatlıdan nefret ediyorum limon sıkıp içiyorum cnm mandalina istior mayhoş şeyler hoşuma gidiyor kızmda da çok ekşi yerdm
Her akşam ben de tost makinesinde kestane yapıyordum. ama kalorisi görünce anında kestim.. Çok severim kestaneyi..Göğüs ölçüm benim de 75 ten 80 e çıktı.. Hersey sıkıyor.Ben kestane yersem ertesi gün tuvalete çıkamıyorum. Ama bir Bursalı olarak kestaneye bayılıyorum yani
Bu arada bende de çok şişkinlik oluyor. Evde eşofman bile giyemiyorum uzun namaz eteğiyle geziyorum. Bedenim de genişledi biraz. Sütyenlere de giremiyorum. Artık bir gün çıkıp kendi bedenime uygun elbiseler almam lazım.
Hayalim 4. aya kadar eski kıyafetlerime girebilmekti. Allahtan hep bol şeyler moda ve de tayt.. sıkıştığım an onları giyeceğim. 4-5 aya kadar insallah alışveriş yapmak zorunda kalmamçben dün dayanamadım artık cıktım aldım hamile pantolonu ve birkac hırka.Kendimi zaten cirkin hissediyorum kıyafetlerim de olmayınca iyice modum düşüyor.hele sütyen olayı resmen kabusum oldu benim yaaaa.Takmıyorum artık cıkardım vallla...Havalar ısınsa da yürüyüse devam edebilsek
Süt tüketimini arttır. Ben 3-4 bardak içiyorum. Fenalık gelirse de kefir ayran ve yogurtla renklendir. Günde 2 ceviz yiyorum. Kahveyi kafeinsiz içiyorum. Çayı da çok nadir çok açık. Bunun dışında beslenme düzenim aynı. Ama tatlı ve karbonhidratı azalttım ben. Protein tabanlı besleniyorum ki çok kilo almayayım.Ben doktora sormayı unuttum kızlar ilişki yasağını:)gittiğimde sorucam tekrar
özel bişiler yiyomusunuz artık kızlar?daha erken olduğunu düşünüyorum ben.Ama kola falan içmiyorum bıraktım.
meyve suyu alıyo eşim onu içiyorum.
Ben de hemen havaya girme anchusa dünyanın bin birtürlü hali var diye hızlı hızlı geçiyorum bebek mağazalarını...senmi benmi, eskiden çocuk vitrinlerinin önünden ayrılmayın, bebek odası takımlarını bile ezberleyen ben şimdi vitrinlere bile bakmıyorum, korkuyorum, hamile değilim gibi geliyo, ya bişey olurda kaybedersem hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum
bende snınle aynı duyguları yasıyorum...henuz gormedım senın gıbı..nasıpse yarın gorucez ınsallahh
emotion yapmışsın çizelgeni....
evt canım yaa..sayende cok tsk ederımm..
sütten çok tiksiniyorum ben kızlar yaaa soğuk ve içine şeker koyup içsem olmazmı??
ekmek yemiyorum kahvaltı dışında zaten...
ceviz yiyorum bende kayısı bazen..pekmez sabahları yemelimiyim..
kızlar netten alışveriş yapanlar için yeni bi site. üye olmanız gerekiyor. trendyol gibi.
gerçekten çok uygun değişik şeyler var.
ilk alışverişte 10 tl indirim var üstelik.
ben hergün takip ediorum.
adresi şu
https://www.unnado.com/davet/kubracotur_204085
bide quinny portbebe satıyorum almak isteyenlere.
.. Eki Görüntüle 336149
Rica ederim...Ben yalnızca copy paste yaptım linki.
yol gosterdın ya o yeter..kuzu ya cok heyecanlıyımm buyuk gun geldı cattı yarın sabah nasıpse gıdıyoruz...kendımı cok acayıp hıssedıyorum ole bole deıllll....
nesquikle içsem aynı yararı alırmıyım cnm sütten?kefiri ben sevmiyorum hiç yaa tuhaf bir tadı var sanki.aman ne zor işler yahu:)balık yedik dün bundan sonra her hafta balık yiyeceğiz
nesquikle içsem aynı yararı alırmıyım cnm sütten?kefiri ben sevmiyorum hiç yaa tuhaf bir tadı var sanki.aman ne zor işler yahu:)balık yedik dün bundan sonra her hafta balık yiyeceğiz
Sakin ol. Ben de ya kese yoksa, ya düzensizse, ya kanama varsa, ya pıhtı varsa diye milyonlarca sey geçirdim doktor ultrasonun başına geldiğinde...
Gayet düzgün, problemsiz bir kese, yolk kesesini de görüyoruz dedi. Uçtum mutluluktan...Sanki o an hamile olduğumu öğrendim...
Sen kalp atışlarını bile duyabilirsin sanırım...
Dr a her seyi sor. Hatta liste yap. sonra bizimle de paylaş ne dedi ne önerdi Dr.
Kocişler gelince herkes kaybolduuu..Benimki mesaide ve cok sıkıldıııımmmm
bende biran önce çıkıyım falan diyodum ama eşimde heycan yaptı gelmek istedi napıyım artık eve gitcem o gelince gideriz berabercene
Doktor kalp atımını gösterdi ya o yine görcek diye seviniyor
Haydi bakalım güzel haberlerle gelin insallah
benimde 14 mm di 8 + 0 da
doktor 3 gün geri ultroona göre dedi
çünkü benim yumurtlammam 18. gün oldu
yani 14. güne göre hesaplarlar ultrasalar normal yani
sende 7 + 5 falansın ultrasona göre
dr. 7+6 dedi, 2 gün geriden geliyor normal yani demi
eşim karnımı seviyo öpüyo sürekli gece yatarken:)
eşiniz nasıl kızlar size karşı?
eşim artık ne çay ne su hiç bişi istemiyo sen otur hayatım ben alırım diyor:)
çok hareketli biriyim çok kızıyo dikkat et yavaş ol biraz die:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?