2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar gittim geldim misafir geldi gitti ben kızım ve küçük bebeğim alışveriş e gittik çünkü artık iyi gibiyim ara ara geliyor şükür bulantılar. Veeee müjde bebeğim kocaman olmuş teyzeleri ay ben onun koca kafasını yerim o güm güm kalbini yerim nasıl muhteşem bir duygu bu ya. Onu orada öyle gördüm ya. Valla allah hepimize sağlık ile kucağınıza almayı nasip etsin.

yaaa, beni tarif etmissin sanki...

degisik sekilli bardaklar aldim sirf sutun cazibesini arttirmak icin...acayip tiksinmeye basladim ben de...bi de ictikten bi iki saat sonra acayip gaz basliyor...

Toksoplazma testlerin nasıl çıktı?
Benim bağışıklığım yokmuş. Dr o yüzden bütün sebzeleri salatalık malzemeleri sirkeli suda beklet dedi. Bir de onu yapıyorum ben.

sirkeli suda ne kadar bekletecegiz? acaba vitaminleri oldurur mu?:44:

oo gozun aydin, sabahki heyecanina degmis yani

Alllah tamamına erdirsin :)

Kızlar merhaba ben dünden beri çok kötüydüm öksürük ateş buğün doktora gittim serum verdiler düne göre daha iyiyim.Soğuk havalar işe git gel neyseki doktor 5 gün rapor verdi evdeyim.Sizlerde dikkat edin görüşürüzzzz

kızlar merhaba ben eyül annesimi olucam ekimmi bilmiyorum,yarın gidicem keseyi görmeye ama benim hesaplarıma göre eylül annesiyim. bende bulantı filan yok sadece kasık ağrısı oluyor arada.adet olacakmış gibi, belli bir noktada değil sanki rahimin içinde böyle yanma gibi garip bişey oluyor.sizde yaşadınızmı bu normal mi? daha keseyi görmedim ya,heyecanlanıyorum hemen

iyi akşamlar kızlar......durumlar nasıl bakalım.....bende iki gündür doyma hissi yok......yarım paket makarna yedim......hala açım
allahtan kilo almamışım ama bu gidişle kesin tombul teyze olurum

slm kızlar kaç gündür kasıklarımda hafif hafif ağrılarım oluyor.sizlerde de oluyormu sanki içimde inşaat kazısı yapılıyor.
8.haftalık oldum.çok şükür başka bir şikayetim yok.bugün de sonuçlarımı göstermek için dr gitmiştim geçen haftadan kan ve idrar vermiştim çok şükür onlarda temiz çıktı.
ayy erken ama bugün bebeğime dayanamadım bişeyler aldım inş.RABBİM sağ salim kucağımıza almayıda gösterir.günler geçmek bilmiyor.

selam kizlarr nasilsiniz bebisler nasil
bizim burda sabah ya yine cikardim esime isi icin yemek koyarken kokuya dayanamadim
birsey aklima takildi ben sutu yatmadan once iciyorum acaba o gaz yaparmi ? geceleri hep gaz sancim oluyor rahat uyuyamiyorum:44:

oyle bi yapar ki, ben artik uc gunde bir carsaf degistiriyorum, cunku gece farkinda olmadan bolbol kaciyo

İyi akşamlar kızlar hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
Bende geçen ay hamile kalmayı dilerdim çünkü ben ve eşim başak burcuyuz bi de bebiş başak olsaydı tam olucaktı ama kısmetimiz ekimden yanaymış Allah izin verirse bende ekim annesi olucam Birinci sayfada yer alan tabloyu nasıl hazırladığınızı tarif edersenizde çok mutlu olucam topiğin kurucusu yok herhalde bu akşam

slm kızlarrrrrrrrrr
ben şimdik süt içiyorummmmmmm sizn yerinizede içeyim bende çook fena iştah varrr ne görüyorsaam yemek istiyorummmmm olayı abarttım kızlarrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaa

oyle bi yapar ki, ben artik uc gunde bir carsaf degistiriyorum, cunku gece farkinda olmadan bolbol kaciyo

aynen ya birde sanci yapiyor rahat uyuyamiyorum.. artik gunduzleri icerim herhalde :)
senin nasil gidiyor hamilelik tickerdaki haftan dogrusumu yani ultrasound da cikanmi ?

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla sıhatle kucağınada almayı nasip edr inş.
istersen özel mesaj at tabloyu hazırlayan arakadaşa

aynen ya birde sanci yapiyor rahat uyuyamiyorum.. artik gunduzleri icerim herhalde :)
senin nasil gidiyor hamilelik tickerdaki haftan dogrusumu yani ultrasound da cikanmi ?

canim ben cok erken gittim ultrasona, ultrasonda da cikacagini falan bilmiyordum. sadece kese gordum ben. ticker sat a gore duzenlendi.
hamilelik iyi gidiyor da bazen asiri depresif hissediyorum kendimi...sabahlari kalkmak istemiyorum falan...senin daha iyidir insallah...

kizlar bisey soracagim acil..simdi burda aksam saat 4.30. aksam yemegini 6 gibi yeriz, balik yiyecegim. lakin simdi sut icsem olur mu acaba?

valla iyimi denir kotumu denir bilmiyorumki canim, haftalardir mide bulantilari maffetti beni hicbirsey yiyemiyorum dunden beri biraz duruldu gibi ama bu sabahta yemek kokusuna cikardim onun disinda bir sikayetim yok halsizligi felan kaldirabiliyorumda mide bulantisi ve yanmasi cok kotu ama bir yandanda 2 aylik oldugu ve buyudugu dusuncesi herseyi silip atiyor cok heyecanliyim s
Senin varmi bulanti falan

kizlar bisey soracagim acil..simdi burda aksam saat 4.30. aksam yemegini 6 gibi yeriz, balik yiyecegim. lakin simdi sut icsem olur mu acaba?

birşey olmazzz canım ben sabahları süt içiyorum mutlaka
ogün akşamı balık oluyor yiyorum kendim pişiriyorum güvendiğim yerden alıyorum balık tayze sorun olmaz, hem senin çokkk uzn vaktin var içebiliyorsan iç sütünü

o konu hakkinda birsey diyemicem canim ama ben baligi tamamen yemiyorum.. zararli olanlarin listesini okudum ama yinede hicbirini yemiyorum :/

tamam, iceyim bari, her ikisi de taze sonucta..sagol canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…