Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydınnnnnnn göbüşlüler biz geldiknabersinizzzzzzzz
bi hafta sonu uykusu keyfi yapam dedim cemre tekmelerle kaldırdı beni yataktan acıkmış kuzum kahvaltımızı hazırladık babişkomuzda markete ekmek almaya gitii![]()
günaydın canım,
ya ben her sabah 6.30-7.00 gibi uyanıyorum ve bidaha da uyuyamıyorum zaten karnım kocaman oldu yatmakta zorlanıyorum. Afiyet olsun cemrenle sana bakalım![]()
kızlar ya bişey dicem kaç nevresim kaç yorgan kaç uyku seti kaç battaniye almak lazım acaba??? çok sordum galiba:)))))
kızlar ya bişey dicem kaç nevresim kaç yorgan kaç uyku seti kaç battaniye almak lazım acaba??? çok sordum galiba:)))))
ellerine sağlık annenin canım çok güzel olmuş ne varsa yine ananelerde var
arkadaşlar bu takım nasıl sipariş verecegim bebefix sitesinden bakabilirsiniz.Eki Görüntüle 455473
canım aynısının portbebesi ve çantası hediye geldi bana.Yeri iyi gibi.Kullanıslı bişeye benziyo. Henüz paketinden cıkarmadım.Turuncusunu almıs arkadasım saolsun ama nefret ederim turuncudan![]()
saol cnm evet kız bebıs valla kaynanama ben gelıcem kalıcam dıodum ama coluk cocuk toplanmıs gelmısler heryerım agrıo dıo pek faydası olmucak bana galıba.aksamları yemek yapsa ytr bana ısten eve gdnce yemekle ugrasmıyım bıdetatlım geçmiş olsun arada ağrı bendede oluyor kız bebek mi senin ki kız bebeklerde arada kasık ağrısı olabiliyormuş tabii sen genede bir doktoruna danış istersen... Bu arada kaynananda hamile halinle yatıya mı geldi çok anlayışlıymış walla....
gnaydnnnn cnmgünaydınnnn kızlarrrrrrrr
geçmiş olsun canım o ağrılardan bendede var bu hafta başladı erken doğum riskimde var benim hayırlısı bkalım özellikle bel sırt kasık ara ara giriyo ama fena giriyo yaniHem biran önce kucağıma almak istiyorum hemde kalsın içerde gelişsin daha çok istiyorum :44: Karmaşık duygular neyseki bu hafta hastaneye gidicem sebeplerini öğreniriz bakalım neymiş bebeğimin derdi
![]()
Ölçüleri park yatak ölçüsümü tatlım birde yastığı kaçinci aydan sonra kullanıcaz cahil anneyim ben![]()
hahahahahhahBenden baska kocasına agda yapan var mı yahuSırt kıllarını aldırıyo bana.Kasıntı yapıyomus.Ikına pıkına 1 saat sürdü.Masallah biraz daha dursaymıs maymun doğacakmış anasından
![]()
hahahahahhah
ay valla sesli güldüm hee ...ben kocama değilde aksine o bana yapıyor canım![]()
Süper canım.Güle güle kullanın bebişinle. Benim de annem hazırlıyor.Yün yorgan deegil mi bu? Kimisi yün kullanın diyor kimisi kullanmayın diyor.doktoruna sordun mu hiç? Annem yünün daha saglıklı oldugunu düşündüğü için yatagını da yorganını da yünden yapmaktan yana.
anammmm kocanın çilesi çok desene yazık adamcağızaaaAllah var onun da bana zaman zaman faydası oluyor ama kendininkiyle kıyaslanamaz bileŞimdi de almıs eline epilatör kalanları temizliyor
Güler misin aglar mısın
![]()
sağol canım teşekkür ederim.
Evet yün canım, annem yıkadı yünleri güzel güzel havalandırdı sonra yaptı bizde daha sağlıklı olduğunu düşünüyoruz...
Doktora sormadım canım ama zaten benim evim sobalı bizde hep yün yorgan kullanırız kışları, başka türlüsü olmaz bizde nedense alışkınız yani![]()