2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay maşallah mirage52 ne tatlıymış senin tuğran eşimede gösterdim maşaallah diyor oda

kızlar lohusa tacı ve pardaklarını nerden ala bilirim.....sıradan lohusa tacı istemiyorum, böyle bir güvenilir site var mı acaba ???

Ayyy kizlar lohusa serbet bardaklari icin malzeme almistimya tul emzik yaptim diktim cok sirin oldular.13 tane cikti yeter ayni anda 13 kisi ziyarete gelmez sanirim:)

Canım ya lohusa şerbetlerini paylaşsana bize de fikir olsun.. Canım zaten 40 numara giyiyorum 41 numara terlik yoktur hiçbir yer de

Kızlar kalktım poğaça yaptım şimdide kek yapıyorum gelin yiyelim :)

Canım ya lohusa şerbetlerini paylaşsana bize de fikir olsun.. Canım zaten 40 numara giyiyorum 41 numara terlik yoktur hiçbir yer de

Kızlar kalktım poğaça yaptım şimdide kek yapıyorum gelin yiyelim :)

ohhhh afiyet olsun ben de bu saatte kalktım peynirli makarna yaptım sözde akşam yemeğini karpuzla geçirmiştik

iyi geceler kızlar, bugün hiç yazamadık dışarıdaydık.

benim şu aralar en büyük sorunum halsizlik, kolum kanadım kalkmıyor, hep uykum var, kendimi öyle yorgun hissediyorum ki anlatamam, yazmak bile zor geliyor, kahvaltımı ediyorum uzanıyorum, uyku gözümden akıyor ama uyuyamıyor sonra öğle yemeği yiyorum sonra yine acayip bi halsizlik yaşıyorum, sizde de böyle mi durum?

Canım hepimizde türlü türlü haller oluyor benim her zaman olmasa bazen öyle bi halsizlik çöküyor ki aynı senin tarif ettiğin gibi oluyorum... Hele öğle yemeği yedikten sonra uyumadan duramıyorum..

Bu arada kızlar yeni bir poğaça tarifi dened,m süper oldu isteyene verebilirim 3 2 1 tarifin adı bilen vardır heralde ben çok memnun kaldım mayalının yeri ayrı ama bu da aynı mayalı gibi oldu basit

canım hamileliğin 3. trimesterde maalesef 3-6 ay arası dönem kadar enerjik olamıyoruz. hepimizde belli ölçülerde yorgunluk halsizlik var. mümkün olduğunca dinlenmeye kendine vakit ayırmaya çalışmalısın. bn çalışırken çok yoruluyorum artık o yüzden artık ev işlerini iyice saldım.önceden evde haftasonları yemek yapardım temizlik yapardım herhafta dipköşe ama şimdi saldım iice ütülerim dağ gibi ama napayım olmuyor herşey bi arada

Ben hep evdeyim de ütülerim dağ gibi hatta dağ ne kelime püühüüüü hiç bişey yapamıyorum gerçi temzilik yapıyorum da ütüyü sevmiyorumm Şu ayaklarımın şişinden bi kurtulsaydım yinede hamdolsun Allahtan başka bi sıkıntımız yok

bn yapmaktan çok yemesini biliyorum hiç becerikli değilim o konularda .bize kaynanam bakıyo saolsun bana kalsa açılktan ölürüz sanırım

Oh ne güzel benim yanımda hiç kimse yok ne annem ne kaynanam o yüzden kendim yapmak zorundayım çünkü seviyorum yapmayıda yemeyide :)

ben de ev işlerini iyice saldım, yemek yapmayı bırak masayı hazırlamak bile zor geliyor, evimi bazen .... götürüyo yani, üstelik çalışmıyorum.

Peki sizin tansiyonunuz kaç çıkıyor kontrollerde, benimki en son 6/10 idi, dr. düşük ve halsizlik yapar dedi ama bu kadar mı?

6\10 yada 7\11 canım tansiyonum genelde hep o ayarda. okadar halsizlik yapmaz bnce ama kandeğerlerin nasıl canım kansızlık cok etkiler

Bende oluyor dediğin hal iki gündür ayağımın altı kayıyor gibi oluyor halsizlik veriyo gidip yatıyorum tansiyon aletide yok evde doktor da 12 8 çıkmıştı hep öyl çıkıyor zaten bi önceki kontrolde 8 5 di dikkat et demişti sonraidne 12 8 çıkınca tamam dedim iyi gidiyo ama şu iki gündür heralde bendede düşük. Yüksek olsa çünkü baş ağrısı felan yapar. Allah şifamızı versin..Bi doktoruna danış istersen..

Oh ne güzel benim yanımda hiç kimse yok ne annem ne kaynanam o yüzden kendim yapmak zorundayım çünkü seviyorum yapmayıda yemeyide :)
bnm kayınvalidemin evi 20 dk yürüyüş mesafesinde ; lokantaya çevirdik evi acıkan gidiyo yemeye izne ayrılınca evimizde yiyicez bol bol alırırm ozaman sizlerden tarifleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…