- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
Selammmm annişlerrrrrr biz geldik Tuğramlaaahiç geçmiş yapmadan dalıyorum meydana inşallah herkes, bütün bebişler iidirrr
biz bugün doktorumuza gidip bebbeğimiz gördükkkk çooooook tatlıydııııdoktor bile şaşırdı verdiği pozlara kıpır kıpırdı maşallah paşamm. Herşeyimiz normal çıktı veeee tam 1170gr olmuşuzzzzz kan şekeri ve idrar normal sadece vitamin b 12 çok düşmüş. kan hapındaki miktarda yetmiyormuş bana. bebek de benim depolardan faydalandığı için. şimdi 3 hafta boyunca birer tane sonra doğuma kadar her ay bir tane iğne vurulacağımmm depoları tekrar dolduracağızz bu ay 2 kilo daha almışımmm doktor ayda 2den fazla alma dedi. toplamda 5 kg almış oldummm bir de kızlar burda konuşulmuştu gece yatarken çok fazla dönünce kordon dolanabiliyormuş diye doktora sordum kesinlikle hiç alakası yok o sizin hareketlerinizden bağımsız bir şekilde suyun içinde dedi
bizden haberler böyle kızlarrrr sizler nasılsınızzz, keyifler ne alemdeeeiştee paşamızzzz
Eki Görüntüle 455616
Ayyy kizlar lohusa serbet bardaklari icin malzeme almistimya tul emzik yaptim diktim cok sirin oldular.13 tane cikti yeter ayni anda 13 kisi ziyarete gelmez sanirim:)
ay maşallah mirage52 ne tatlıymış senin tuğran eşimede gösterdim maşaallah diyor oda
Maviss bende duz mavi aldim ssali zaten:)normalde giydiginden bir numara buyuk al terlikleri dogumdan sonra iniyor ayaklar merak etme.ic camasirlarinida aldim cantaya koymak icin bayagi kafam rahatladi ya.20 gun onrada kizimin odasssi gelir onu yerlestiririm.bebegin esyalarini yikar onlarida ayarlarim ins.aksilik olmazsa.
Ayyy kizlar lohusa serbet bardaklari icin malzeme almistimya tul emzik yaptim diktim cok sirin oldular.13 tane cikti yeter ayni anda 13 kisi ziyarete gelmez sanirim:)
Canım ya lohusa şerbetlerini paylaşsana bize de fikir olsun.. Canım zaten 40 numara giyiyorum 41 numara terlik yoktur hiçbir yer de
Kızlar kalktım poğaça yaptım şimdide kek yapıyorum gelin yiyelim :)
ohhhh afiyet olsun ben de bu saatte kalktım peynirli makarna yaptım sözde akşam yemeğini karpuzla geçirmiştik
ohhhh afiyet olsun ben de bu saatte kalktım peynirli makarna yaptım sözde akşam yemeğini karpuzla geçirmiştik
Şeker karaköy poğaça nası oliyy bi tarif etsen de bi baksam benim tariflerle ne farki vardur?
iyi geceler kızlar, bugün hiç yazamadık dışarıdaydık.
benim şu aralar en büyük sorunum halsizlik, kolum kanadım kalkmıyor, hep uykum var, kendimi öyle yorgun hissediyorum ki anlatamam, yazmak bile zor geliyor, kahvaltımı ediyorum uzanıyorum, uyku gözümden akıyor ama uyuyamıyor sonra öğle yemeği yiyorum sonra yine acayip bi halsizlik yaşıyorum, sizde de böyle mi durum?
izmirliler iyi bilir karaköyü ; bnm öğrenciliğimi hatırlattın süksük. sabah derslerinde ilk arada karaköy çay kahvaltılarımı:13:
Karaköy böreğini duyduydumda poğaçasını duymadım pek de i farkı yoğimiş normal poğaçadan :)
canım hamileliğin 3. trimesterde maalesef 3-6 ay arası dönem kadar enerjik olamıyoruz. hepimizde belli ölçülerde yorgunluk halsizlik var. mümkün olduğunca dinlenmeye kendine vakit ayırmaya çalışmalısın. bn çalışırken çok yoruluyorum artık o yüzden artık ev işlerini iyice saldım.önceden evde haftasonları yemek yapardım temizlik yapardım herhafta dipköşe ama şimdi saldım iice ütülerim dağ gibiama napayım olmuyor herşey bi arada
bn yapmaktan çok yemesini biliyorumhiç becerikli değilim o konularda .bize kaynanam bakıyo saolsun bana kalsa açılktan ölürüz sanırım
ben de ev işlerini iyice saldım, yemek yapmayı bırak masayı hazırlamak bile zor geliyor, evimi bazen .... götürüyo yani, üstelik çalışmıyorum.
Peki sizin tansiyonunuz kaç çıkıyor kontrollerde, benimki en son 6/10 idi, dr. düşük ve halsizlik yapar dedi ama bu kadar mı?
ben de ev işlerini iyice saldım, yemek yapmayı bırak masayı hazırlamak bile zor geliyor, evimi bazen .... götürüyo yani, üstelik çalışmıyorum.
Peki sizin tansiyonunuz kaç çıkıyor kontrollerde, benimki en son 6/10 idi, dr. düşük ve halsizlik yapar dedi ama bu kadar mı?
bnm kayınvalidemin evi 20 dk yürüyüş mesafesinde ; lokantaya çevirdik evi acıkan gidiyo yemeyeOh ne güzel benim yanımda hiç kimse yok ne annem ne kaynanam o yüzden kendim yapmak zorundayım çünkü seviyorum yapmayıda yemeyide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?