- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
Selammmm annişlerrrrrr biz geldik Tuğramlaaahiç geçmiş yapmadan dalıyorum meydana inşallah herkes, bütün bebişler iidirrr
biz bugün doktorumuza gidip bebbeğimiz gördükkkk çooooook tatlıydııııdoktor bile şaşırdı verdiği pozlara
kıpır kıpırdı maşallah paşamm. Herşeyimiz normal çıktı veeee tam 1170gr olmuşuzzzzz
kan şekeri ve idrar normal sadece vitamin b 12 çok düşmüş. kan hapındaki miktarda yetmiyormuş bana. bebek de benim depolardan faydalandığı için. şimdi 3 hafta boyunca birer tane sonra doğuma kadar her ay bir tane iğne vurulacağımmm depoları tekrar dolduracağızz
bu ay 2 kilo daha almışımmm doktor ayda 2den fazla alma dedi. toplamda 5 kg almış oldummm
bir de kızlar burda konuşulmuştu gece yatarken çok fazla dönünce kordon dolanabiliyormuş diye doktora sordum kesinlikle hiç alakası yok o sizin hareketlerinizden bağımsız bir şekilde suyun içinde dedi
bizden haberler böyle kızlarrrr sizler nasılsınızzz, keyifler ne alemdeeeiştee paşamızzzz
Eki Görüntüle 455616
ay maşallah mirage52 ne tatlıymış senin tuğran eşimede gösterdim maşaallah diyor oda