karaköy pogaca,alman pastası,bıde zeytınyaglı sarmaaEvet canım süt artırıcı çay diye geçiyo sanırsam. Kızlar bu arada göğsünüzden sıvı falan gelirse sakın sıkmayın. Yağ krem felan sürerken de çok oynamıyın memişlerle. Çünkü erken doğumu tetikliyormuş haberiniz olsun bana doktorum söyledi!!!!
Süpermiş yatam benlik :)
döner inşaallah kuzum benimkini başı aşağı ama doktor yukarı çıkabilir dönebilir diyor. Bazen hem sağımda hem solumda bişeler hissediyorum yan mı yatıyor ne yapıyorsa zamane bebekleri
Canım ne renk şal ve tac aldın? Bende şal mı alsam ki.. Doğumdan snra sen ne örteceksin tülbent felan mı?
Canım Allah sana da bebişinede şifa versin.. İnşaAllah önemli bir şey değildir içini ferah tut bebişinde stres olmasın.. En kısa zamanda geçer inşaAllah değerlerin normale döner..
Neler yaptı söle bakim hamarat hatun benim canımda poğaça istiyor ama hamur işi yememem lazım 14 kilo aldım
Hoşgeldin...
Kızlar mamamızı yedik geldik.. Ütü yapmam lazım ama ı ı yemiyor
karaköy pogaca,alman pastası,bıde zeytınyaglı sarmaabanada hamur ısı yasak oyuzden cok yemıycemm aamaa soz veremıyorum
kızlar nasılsınız bizde kocişimle oturuyoruz kızımda kıpır kıpır görüşürüz öpüyom hepinizi
Malzemeler;Şeker karaköy poğaça nası oliyy bi tarif etsen de bi baksam benim tariflerle ne farki vardur?
mısafırlerımızı beklıyoruz bızde aılecekkızlar nasılsınız bizde kocişimle oturuyoruz kızımda kıpır kıpır görüşürüz öpüyom hepinizi
bende cok ıstıyorum ama esım goturmuoo hamıle oldgugumm ıcınn seneye anlastık ama soz verdıanneler mrb
ben uzun zamandır katılamıyordum, biraz tatil yaptım, yüzmek çok iyi geldifırsatı olan hemen tatile gitsin bence karnınız dahada büyümeden çok rahtlayacaksınız
okudugum kaddarıyla herkes kilodan şikayetçi , ben de 10 kg aldım hem de şeker diyeti yaptıgım halde aldım napayım.
doktorum öok kızıyor ama alıyoruz bunu dert etmeyin bence hepimiz yaklaşık aynı kiloyu almışız dogumdan sonra hepsi gider
Malzemeler;
*125 gr tereyağı ( oda sıcaklığında )
*1 yumurta
*1 su bardağı süt
*1 çay bardağı su
*1 paket instant maya
*1 çay bardağı zeytinyağı
*1 yemek kaşığı tuz
*1 yemek kaşığı toz şeker
*5 su bardağı UN
İçi İçin;
*Beyaz peynir ve maydanoz ( istediğiniz malzemeyi koyabilirsiniz )
Hazırlanışı;
1.Tüm malzemeyi karıştırarak güzelce yoğurun.
2.Sıcak bir ortamda 1 saat dinlendirerek mayalanmasını sağlayın.
3.Mayalanan hamurdan cevizden biraz daha büyük parçalar koparıp, avucunuzda açın ve içine maydanozlu, peynirli karışımdan koyup kapatın.
4.Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında, üstlerine yumurta sarısı sürdükten sonra pişirin. Afiyet olsun
mısafırlerımızı beklıyoruz bızde aılecek
bende cok ıstıyorum ama esım goturmuoo hamıle oldgugumm ıcınn seneye anlastık ama soz verdı
valla bi kere gitsen rahatlığını anlasan bu seferde vazgeçemezsinnapıcam bilmiyom yaaa jilet yada kocişle bişeler yapmaya çalışıcaz artık
ben daha hiç bir şey almadığım için bunuda düşünmedim forumu takip ediyorum sizler genelde ne kullanırsanız bende onlardan düşünicem bide doktoruma danışmak istiyorumincire şimdiden başlayabilirsin tatlım ben başladım doğumdan sonrada devam edecem kısmetse bide doğumdan sonra süt attırıcı çaylardan kullanmayı düşünüyorum özellikle rezene çayı ii geliyomuş .... ewet bende kararsız kaldım cnm nivea da sen ne almayı düşünüyosun peki
ben daha hiç bir şey almadığım için bunuda düşünmedim forumu takip ediyorum sizler genelde ne kullanırsanız bende onlardan düşünicem bide doktoruma danışmak istiyorum
geçmiş olsun canım hepimizde tuhaf tuhaf şeyler çıkıyorkızlar slm nasılsınız.benim dünden beri moralim çok bozuk.çarşamba günü kontrolüm vardı.doktor plt değerimin düşük olduğunu söyledi ve hematoloji bölümüne gönderdi.oradada düşük çıktı.gebeliktede oldukçça tehlikeli normalde de tehlikeli bir durummuş.kanın katılaşmasını engellediği için doğumda veya herhangi bir durumda kanama durmazmış.birde başka şeyleride etkiliyormuş.o nedenle her hafta kontrol önerdi doktor.bebeğin sağlığınıda çok etkiliyormuş çünkü.zekasını beyin yapısını vs gibi.o nedenle her hafta ayrıntılı ultrason tetkikler filan.pazartesi günü hematoloji doktorunun verdiği konsiltasyonla kendi doktoruma geri gideceğim bakalım ne olacak.dua edin kızlar allah bebeğimi ve beni korusun.beni de diyorum çünkü bebeğimin iyi olması bana da bağlı.
Evet canım süt artırıcı çay diye geçiyo sanırsam. Kızlar bu arada göğsünüzden sıvı falan gelirse sakın sıkmayın. Yağ krem felan sürerken de çok oynamıyın memişlerle. Çünkü erken doğumu tetikliyormuş haberiniz olsun bana doktorum söyledi!!!!
Süpermiş yatam benlik :)
döner inşaallah kuzum benimkini başı aşağı ama doktor yukarı çıkabilir dönebilir diyor. Bazen hem sağımda hem solumda bişeler hissediyorum yan mı yatıyor ne yapıyorsa zamane bebekleri
Canım ne renk şal ve tac aldın? Bende şal mı alsam ki.. Doğumdan snra sen ne örteceksin tülbent felan mı?
Canım Allah sana da bebişinede şifa versin.. İnşaAllah önemli bir şey değildir içini ferah tut bebişinde stres olmasın.. En kısa zamanda geçer inşaAllah değerlerin normale döner..
Neler yaptı söle bakim hamarat hatun benim canımda poğaça istiyor ama hamur işi yememem lazım 14 kilo aldım
Hoşgeldin...
Kızlar mamamızı yedik geldik.. Ütü yapmam lazım ama ı ı yemiyor
Selammmm annişlerrrrrr biz geldik Tuğramlaaahiç geçmiş yapmadan dalıyorum meydana inşallah herkes, bütün bebişler iidirrr
biz bugün doktorumuza gidip bebbeğimiz gördükkkk çooooook tatlıydııııdoktor bile şaşırdı verdiği pozlara kıpır kıpırdı maşallah paşamm. Herşeyimiz normal çıktı veeee tam 1170gr olmuşuzzzzz kan şekeri ve idrar normal sadece vitamin b 12 çok düşmüş. kan hapındaki miktarda yetmiyormuş bana. bebek de benim depolardan faydalandığı için. şimdi 3 hafta boyunca birer tane sonra doğuma kadar her ay bir tane iğne vurulacağımmm depoları tekrar dolduracağızz bu ay 2 kilo daha almışımmm doktor ayda 2den fazla alma dedi. toplamda 5 kg almış oldummm bir de kızlar burda konuşulmuştu gece yatarken çok fazla dönünce kordon dolanabiliyormuş diye doktora sordum kesinlikle hiç alakası yok o sizin hareketlerinizden bağımsız bir şekilde suyun içinde dedi
bizden haberler böyle kızlarrrr sizler nasılsınızzz, keyifler ne alemdeeeiştee paşamızzzz
Eki Görüntüle 455616
Canim pijama takimim sabahligim mavi.taci ve alida mavi aldim.mavi terlik bakicam:)kizimda kirmii ve pembe takimlar kullanmistim buda mavi olsun dedim.ben hic tulbent yazma kullanmiyorum canim. Hep baortu ve etol al takarim .en kullaniyorsan alabilirsindogumdan bigun once boyatirim saclarimi namahrem olmayinca tacimi takar yatarim yabanci gelince ali atarim hemen.kizimdada oyle yapmitim.
Ayyy kizlar lohusa serbet bardaklari icin malzeme almistimya tul emzik yaptim diktim cok sirin oldular.13 tane cikti yeter ayni anda 13 kisi ziyarete gelmez sanirim:)
kızlar slm nasılsınız.benim dünden beri moralim çok bozuk.çarşamba günü kontrolüm vardı.doktor plt değerimin düşük olduğunu söyledi ve hematoloji bölümüne gönderdi.oradada düşük çıktı.gebeliktede oldukçça tehlikeli normalde de tehlikeli bir durummuş.kanın katılaşmasını engellediği için doğumda veya herhangi bir durumda kanama durmazmış.birde başka şeyleride etkiliyormuş.o nedenle her hafta kontrol önerdi doktor.bebeğin sağlığınıda çok etkiliyormuş çünkü.zekasını beyin yapısını vs gibi.o nedenle her hafta ayrıntılı ultrason tetkikler filan.pazartesi günü hematoloji doktorunun verdiği konsiltasyonla kendi doktoruma geri gideceğim bakalım ne olacak.dua edin kızlar allah bebeğimi ve beni korusun.beni de diyorum çünkü bebeğimin iyi olması bana da bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?