2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

karaköy pogaca,alman pastası,bıde zeytınyaglı sarmaabanada hamur ısı yasak oyuzden cok yemıycemm aamaa soz veremıyorum

kızlar nasılsınız bizde kocişimle oturuyoruz kızımda kıpır kıpır görüşürüz öpüyom hepinizi

Biz çok iyiyiz sadece sandalyede oturdum mı batıyor bişeleri göğsümün altına :) Koltukta da otursam kucağım almam da bebişe zararlı... Benim kocişimde kpss belasına çalışıyor bende burda fink atıyorum. Pasta yapacam da yapsam mı yapmasam mı karar veremedim

anneler mrb
ben uzun zamandır katılamıyordum, biraz tatil yaptım, yüzmek çok iyi geldifırsatı olan hemen tatile gitsin bence karnınız dahada büyümeden çok rahtlayacaksınız
okudugum kaddarıyla herkes kilodan şikayetçi , ben de 10 kg aldım hem de şeker diyeti yaptıgım halde aldım napayım.
doktorum öok kızıyor ama alıyoruz bunu dert etmeyin bence hepimiz yaklaşık aynı kiloyu almışız dogumdan sonra hepsi gider

Şeker karaköy poğaça nası oliyy bi tarif etsen de bi baksam benim tariflerle ne farki vardur?
Malzemeler;

*125 gr tereyağı ( oda sıcaklığında )
*1 yumurta
*1 su bardağı süt
*1 çay bardağı su
*1 paket instant maya
*1 çay bardağı zeytinyağı
*1 yemek kaşığı tuz
*1 yemek kaşığı toz şeker
*5 su bardağı UN
İçi İçin;
*Beyaz peynir ve maydanoz ( istediğiniz malzemeyi koyabilirsiniz )

Hazırlanışı;

1.Tüm malzemeyi karıştırarak güzelce yoğurun.

2.Sıcak bir ortamda 1 saat dinlendirerek mayalanmasını sağlayın.

3.Mayalanan hamurdan cevizden biraz daha büyük parçalar koparıp, avucunuzda açın ve içine maydanozlu, peynirli karışımdan koyup kapatın.

4.Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında, üstlerine yumurta sarısı sürdükten sonra pişirin. Afiyet olsun
kızlar nasılsınız bizde kocişimle oturuyoruz kızımda kıpır kıpır görüşürüz öpüyom hepinizi
mısafırlerımızı beklıyoruz bızde aılecek
bende cok ıstıyorum ama esım goturmuoo hamıle oldgugumm ıcınn seneye anlastık ama soz verdı

Son düzenleme:

Sağolasın kuzum.. Benim tariflerden tek farkı adı :) Afiyet olsun canım yiyenlere ellerine sağlık...

ben daha hiç bir şey almadığım için bunuda düşünmedim forumu takip ediyorum sizler genelde ne kullanırsanız bende onlardan düşünicem bide doktoruma danışmak istiyorum

ben daha hiç bir şey almadığım için bunuda düşünmedim forumu takip ediyorum sizler genelde ne kullanırsanız bende onlardan düşünicem bide doktoruma danışmak istiyorum

aynn doktora danışmaktada fayda var bide artık kullanarak öğrenicez hangisi bebişin cildine ii gelirse artık....

ben dotoruma sordum sebamed dedi. Bende sebamed alacaktım kendimde kullanıordum bebişimede iyi gelir diye umuyorum şampuanla bebek yağını alcam sadece pişik içinde dktor ne önenirse onu alırım herhalde :)

geçmiş olsun canım hepimizde tuhaf tuhaf şeyler çıkıyor
bendede gebelik hydronefrozu var yani böbreğimi kaybedebilirim enfeksiyon kaparsam bebeğime çok ciddi zarar hiç takmıyorum fakat kontrollerimi yaptırıyorum sende düzenli kontrollerini yaptır hiçbirşeycik olmaz

Selammmm annişlerrrrrr biz geldik Tuğramlaaa hiç geçmiş yapmadan dalıyorum meydana inşallah herkes, bütün bebişler iidirrr
biz bugün doktorumuza gidip bebbeğimiz gördükkkk çooooook tatlıydıııı doktor bile şaşırdı verdiği pozlara kıpır kıpırdı maşallah paşamm. Herşeyimiz normal çıktı veeee tam 1170gr olmuşuzzzzz kan şekeri ve idrar normal sadece vitamin b 12 çok düşmüş. kan hapındaki miktarda yetmiyormuş bana. bebek de benim depolardan faydalandığı için. şimdi 3 hafta boyunca birer tane sonra doğuma kadar her ay bir tane iğne vurulacağımmm depoları tekrar dolduracağızzbu ay 2 kilo daha almışımmm doktor ayda 2den fazla alma dedi. toplamda 5 kg almış oldummm bir de kızlar burda konuşulmuştu gece yatarken çok fazla dönünce kordon dolanabiliyormuş diye doktora sordum kesinlikle hiç alakası yok o sizin hareketlerinizden bağımsız bir şekilde suyun içinde dedi
bizden haberler böyle kızlarrrr sizler nasılsınızzz, keyifler ne alemdeee iştee paşamızzzz

Son düzenleme:

Canim pijama takimim sabahligim mavi.taci ve salida mavi aldim.mavi terlik bakicam:)kizimda kirmizi ve pembe takimlar kullanmistim buda mavi olsun dedim.ben hic tulbent yazma kullanmiyorum canim. Hep basortu ve etol sal takarim .sen kullaniyorsan alabilirsin .dogumdan bigun once boyatirim saclarimi namahrem olmayinca tacimi takar yatarim yabanci gelince salimi atarim hemen.kizimdada oyle yapmistim.

Son düzenleme:

Maşaallah paşana kuzum. Ne güzel çıkmış yüzü.. Oh sağlıklı olmanıza sevindik ben ve kızım :) Sen az almışsın ben 14 kilo aldım Ben genelde sola yatmaya çalışıyorum bebeşim daha rahat ettiği için ama arada sırada dönüyrum uyana buyana :) İnşaallah dolar depoların kuzum bendede demir eksikliği var ilaç alıyorum doğumdan sonrada alırım heralde :)

Anladım canım ben genelde düz renk geniş örtü kullanıyorum evde felan hastanede de rahat olması için tek renk şal mı alsam ki bende pembiş pembiş :) Terlik bende almak istiyorum da ayaklarım şiş heralde giyemem Pijama takımıma göre alırım o zaman taçlarımı :)

Maviss bende duz mavi aldim ssali zaten:)normalde giydiginden bir numara buyuk al terlikleri dogumdan sonra iniyor ayaklar merak etme.ic camasirlarinida aldim cantaya koymak icin bayagi kafam rahatladi ya.20 gun onrada kizimin odasssi gelir onu yerlestiririm.bebegin esyalarini yikar onlarida ayarlarim ins.aksilik olmazsa.

Ayyy kizlar lohusa serbet bardaklari icin malzeme almistimya tul emzik yaptim diktim cok sirin oldular.13 tane cikti yeter ayni anda 13 kisi ziyarete gelmez sanirim:)

kızlar lohusa tacı ve pardaklarını nerden ala bilirim.....sıradan lohusa tacı istemiyorum, böyle bir güvenilir site var mı acaba ???

çok geçmil olsun bebekc üzüldüm senin adına .. allah sanada bebeğinede şifa versin inşallah canım.dikkat et kendine moralinide çok bozmamaya çalış allahın izniyle bi aksilik olmaz inş.canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…