aynn kuzu valla bnm kızda her türlü akrobatik hareketleri yapıyo serrayla ikisi birbirine çekmiş bu konudasen ne güzel görmüssün kızını annesi ohhh kime benzediğini bile çözmüssün valla ne güzel babasınada kıskanmak düşer desene:) ya şu halsizliği hiç sorma kuzum yaaa ev işlerini bi,le öle zor yapıyorumki anlatamam kafamı yatakktan kaldırmak istemiyorum yaaa ağda konusunu takma kuzum kafana alttan muayenemi olcanki panik yaptın öle ben epilasyon yapıyorum son zamanlarda zor olmaya başladı ama bi gayret yapıyorum ... dünde doğum günümdü kocişle dışarıda kutlama yaptık öle yani bebişim şimdide 23 temmuzu bekliyorum sabırsızlıkla işte kızımı özledim şimdiden bide 22 temmuz kocişin doğum günü 23 temmuz kızımı görecem 24 temmuzda evlilik yıldönümümüz hepsi bi arada
iiiikkkkkkiiiiiiiiiiii doooğğmuuuuuuuuuuuuuuuuuuşttuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn canoooooooooooommmmmmmmmmşimdide iiki doğurcaksın yağmur hanımı yaaa bende zoraki yapıyorum hatta dün bi yemek yaptım bugünde hiç bişe yapasım yook ama ev batıyo yada bana öle geliyo artık.... canım ben hep doktordan önce yaptırdım ağdamı hiç öle gitmedim mesela geçen ay ilk defa alttan muayne etti hiç haberim yoktu :18: valla bu halimlede kendim bişe yapmam imkansız eee napcam ben bilmiyom temmuzda ne güzel bi ay senin için maşallah
iiiikkkkkkiiiiiiiiiiii doooğğmuuuuuuuuuuuuuuuuuuşttuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn canoooooooooooommmmmmmmmmşimdide iiki doğurcaksın yağmur hanımı yaaa bende zoraki yapıyorum hatta dün bi yemek yaptım bugünde hiç bişe yapasım yook ama ev batıyo yada bana öle geliyo artık.... canım ben hep doktordan önce yaptırdım ağdamı hiç öle gitmedim mesela geçen ay ilk defa alttan muayne etti hiç haberim yoktu :18: valla bu halimlede kendim bişe yapmam imkansız eee napcam ben bilmiyom temmuzda ne güzel bi ay senin için maşallah
Kizlar sut artiricilar icin ssimdi cok erken.dogumdan 15 gun once rezene humana icin.dogumdan sonra kuru incir asure. Helva bulgur bol su sut yapiyor kizimdaa sutum vardi ama saglik sorunundan emziremedim.ins bunda olur ve emer.ama olmayacaksada olmuyor arkadasim okdar sey denedi iki gogusten 40 cc cikmiyordu mamayla buyudu bebegi..
kızlar slm nasılsınız.benim dünden beri moralim çok bozuk.çarşamba günü kontrolüm vardı.doktor plt değerimin düşük olduğunu söyledi ve hematoloji bölümüne gönderdi.oradada düşük çıktı.gebeliktede oldukçça tehlikeli normalde de tehlikeli bir durummuş.kanın katılaşmasını engellediği için doğumda veya herhangi bir durumda kanama durmazmış.birde başka şeyleride etkiliyormuş.o nedenle her hafta kontrol önerdi doktor.bebeğin sağlığınıda çok etkiliyormuş çünkü.zekasını beyin yapısını vs gibi.o nedenle her hafta ayrıntılı ultrason tetkikler filan.pazartesi günü hematoloji doktorunun verdiği konsiltasyonla kendi doktoruma geri gideceğim bakalım ne olacak.dua edin kızlar allah bebeğimi ve beni korusun.beni de diyorum çünkü bebeğimin iyi olması bana da bağlı.
aaaa neden alttan baktı ki çatı kontrolü falan olmaz cokk erkenn:26::26:git canım kuaföre hiç yorma kendini
oyyyyyyyy tşk ederimmmmmm bebeğimmmmmmmmm ...... yaaa bende bugün çamaşırları zor astım valla şimdide kociş gelecek yemek yapmam lazım ama öle üşeniyorumki anlatamam ev desen zaten yetişemiyorum işlere oy oyyy:44: kuzu ağda için haklısın yaaa valla bende son son yapabildim sanırsam epilasyonu artık yapamam çok zorlanıyorum ne yapcm hiç bilmiyorumkuaförede gidemem hayatta çok utanırım daha bi çözüm bulamadım anlıcan.... ee sen ne yapcan o zaman bebem ...
maşallah bebişine kaç kilo gelmiş tosuncuk
valla ben 1 kilo olmuş derken 1 kilo 250 gram da fazlada çıktı kızımın doktor maşallah kıpır kıpır diyooooo artık DİKKAT ET GÜNLERİ BAŞLADI fazla düz yatma diyor hep sol hep sol yatış bebişim için her şeyi yapacağım bu zamana kadar bende 11 kilo almışım doktorun gözledi genişledi:))))
kızlar slm nasılsınız.benim dünden beri moralim çok bozuk.çarşamba günü kontrolüm vardı.doktor plt değerimin düşük olduğunu söyledi ve hematoloji bölümüne gönderdi.oradada düşük çıktı.gebeliktede oldukçça tehlikeli normalde de tehlikeli bir durummuş.kanın katılaşmasını engellediği için doğumda veya herhangi bir durumda kanama durmazmış.birde başka şeyleride etkiliyormuş.o nedenle her hafta kontrol önerdi doktor.bebeğin sağlığınıda çok etkiliyormuş çünkü.zekasını beyin yapısını vs gibi.o nedenle her hafta ayrıntılı ultrason tetkikler filan.pazartesi günü hematoloji doktorunun verdiği konsiltasyonla kendi doktoruma geri gideceğim bakalım ne olacak.dua edin kızlar allah bebeğimi ve beni korusun.beni de diyorum çünkü bebeğimin iyi olması bana da bağlı.
valla ben 1 kilo olmuş derken 1 kilo 250 gram da fazlada çıktı kızımın doktor maşallah kıpır kıpır diyooooo artık DİKKAT ET GÜNLERİ BAŞLADI fazla düz yatma diyor hep sol hep sol yatış bebişim için her şeyi yapacağım bu zamana kadar bende 11 kilo almışım doktorun gözledi genişledi:))))
herkese merhaba,
29. haftamdayım, ben de 11 kg alanlardanım :)
Allah sonumu hayır etsın dıyorum :)
27+3 te kontrole gıttıgımızde ogluş 1.300 gr dı
kızlar aksama mısafırlerım oldugu ıcın butun gundurr kosturuyorum elıfımlee oda yoruldu kuzucum .. gusel bır menu hazırladım fotolarını atmak ısterdım ama sımdı canınız ceker kıyamam szee.. ıslerımı 4 gıbı bıtırdım dus alıp dınlendım anca bu saat grebıldım ılkkez.. sızlerde ıyısınızdır ınss.. ben bı gecmıs yapım
sağol canım aktardan süt artıcı çay diyemi istiycez acaba ve doğumdan sonramı kullanılıyor
ben topikte okuyorum yok göğsümde akıntı var yok uçları değişti bende tık yok o yüzden oluruna bırakmıycam ALLAH ım hepimize yardım etsin
benim SERRAM gene döndü yan duruyodu sağlı sollu vuruyodu meleğim şimdi gene aşaları tekmeliyoçok vakur ve rahatına düşkün olcak benim kızım yaa ayaklarının üstünde duruyo yada yan gelip yatıyo inş doğuma kadar baş aşa döner kuzum yaaa
Selam kizlar nasilsini?sabah erkenden gittik kocikle eminonune pijama sabahlik takimimi aldim icime indi en azindan.hemde piyasa ve nete gore daha uygun aklinizda olsun.ufak tefek biseylerde aldik geldik bu iste bitti sukur.sal ve tacda aldim tyerlik kaldi.lohusa bardagi icin sus malzemessi aldim evde yapicam.gogus pedi yikma sungeride aldim:)
kızlar aksama mısafırlerım oldugu ıcın butun gundurr kosturuyorum elıfımlee oda yoruldu kuzucum .. gusel bır menu hazırladım fotolarını atmak ısterdım ama sımdı canınız ceker kıyamam szee.. ıslerımı 4 gıbı bıtırdım dus alıp dınlendım anca bu saat grebıldım ılkkez.. sızlerde ıyısınızdır ınss.. ben bı gecmıs yapım
selammm kızlar kimse yok mu ?
gozun aydın canımmkızlar şeker iyi çıktı. Kollarım delik deşik oldu. Çok yorulduk uyumaya gidiyoruz. Öpüldü bebişler totoları
sanada gozun aydın dıyımcede olmuycak sankımmGunaydın kılzar cumartesı ıse gelmek kdr ızdıraplı bısı yok valla
nasılsnz bakalım bugun sbhtn berı bı agrı var adet agrısı gbı arada bı sancı gırer gbı oluo karnıma :18::18::18:buarada kaynanama sana gelcem 1 hafta kalcam dıyodum aksam suprızzzz kaynanamlar eldı 1 hafta kalckmıs bızde coluk cocuk doldu evv hep
sanırım o kısı benım ben ondan aldım cnm bızım cocuk odasında durucagı ıcın bı sorunolmadı kapıdan gecmıo cunkıBundan burda bir arkadaş daha almıştı yada bakmıştı resmini koymuştu da ordan hatırlıyorum...
Çok güzel, güle güle kullanın tontişinle inşallah
bı nevresım bı pıke takımı..orgu battanıyee 2 yunlu battanıye 6 penye battanıye 2 dahada alıo annemlerkızlar ya bişey dicem kaç nevresim kaç yorgan kaç uyku seti kaç battaniye almak lazım acaba??? çok sordum galiba:)))))
ıns hersey yoluna gırer cnm baska dr gıt bencekızlar slm nasılsınız.benim dünden beri moralim çok bozuk.çarşamba günü kontrolüm vardı.doktor plt değerimin düşük olduğunu söyledi ve hematoloji bölümüne gönderdi.oradada düşük çıktı.gebeliktede oldukçça tehlikeli normalde de tehlikeli bir durummuş.kanın katılaşmasını engellediği için doğumda veya herhangi bir durumda kanama durmazmış.birde başka şeyleride etkiliyormuş.o nedenle her hafta kontrol önerdi doktor.bebeğin sağlığınıda çok etkiliyormuş çünkü.zekasını beyin yapısını vs gibi.o nedenle her hafta ayrıntılı ultrason tetkikler filan.pazartesi günü hematoloji doktorunun verdiği konsiltasyonla kendi doktoruma geri gideceğim bakalım ne olacak.dua edin kızlar allah bebeğimi ve beni korusun.beni de diyorum çünkü bebeğimin iyi olması bana da bağlı.
masalahh canım bebegınee... benımkıde 1o kg deyıncee cok dedıvalla ben 1 kilo olmuş derken 1 kilo 250 gram da fazlada çıktı kızımın doktor maşallah kıpır kıpır diyooooo artık DİKKAT ET GÜNLERİ BAŞLADI fazla düz yatma diyor hep sol hep sol yatış bebişim için her şeyi yapacağım bu zamana kadar bende 11 kilo almışım doktorun gözledi genişledi:))))
benımkı yatılı deıl allahtann canımm.. 2 saat durup gıderlersorma canım bende misafir ağırladım resmen öldüm.önceki gece geldi misafirlerim gece üçe kadar oturduk.sabah işe gittim 4 saatlik uykuyla.dün akşam saat 1 olmuş halen uyumuyorlar.enson karşılarında uykuya geçtim kocam hadi kalkın uyuyun demiş.yoksa bizimkilerin uyuyacağı yok halenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?