işyerinde köfte tavuk yemeklerin içinde et mutlaka geliyor.sorun yapmama gerek yok ozaman...
haftasonuda balık yiyoruz pazar günleri zaten
ben sadece kuruyemiş kuru kayısı süt peynir vs bunları sanırım daha çoğaltmam gerek.meyve pek sevmiyorum meyve yemem gerek.
her sabah artık bi yumurta haşlayayım bende.çok severim
ne kadar güzel cnm bilinçli besleniyorsun işte...
ben çikolata,cips falan bu tarz şeyler asla aramam inşallah hamileliktede aşermem.canım çekipte çikolata almışlığım çok nadirdir.
bende artık alıp koyayım burdaki dolaba.çok teşekkür ederimm
Yıllardır ayva yediğimi bilmem, noldu anlamadım ama ayva canım istemeye başladı benim de...Şu ana kadar hep faydalı şeylere aş erdim.. MArul, brokoli, ayva, greyfurt...İlk önce iştahım çok arttı.Protein tabanlı beslenmeye başlayınca iştahım da kapandı..
Sabah: 1 bardak süt, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 kk kaşar, domates-salata (ekmek canım istemiyor)
Ara:2 ceviz, 1 fincan kafeinsiz kahve
Öğle: avuç içi kadar ızgara et (balık tavuk ya da köfte), bol salata (içine haşlanmış brokoli falan da koyuyorum, ıspanak doğruyorum folik asit miktarı çok diye), 1 bardak kefir/ayran
Ara: 1 porsiyon meyve (bugunlerde genellikle ayva)
Akşam: 1 tabak sebze yemeği, bir porsiyon yoğurt, salata, bazen bir dilim tam tahıllı ekmek (ama bugunlerd ehiç canım ekmek istemiyor)
Ara: 1 porsiyon meyve (bu aralar yarım greyfurt yarım kivi hasta olmamak için-eşimle paylaşıyoruz), 5 badem
Gece yatarken: 1 bardak süt (bunu bazen içmiyorum)
Dr haftada 2 gün balık, 2 gün tavuk, 2 gün kırmızı et bir gün de bakliyat tüketmemi, az ve sık yememi önerdi. Ben öğlen bunları tüketip gece sebze yemeğiyle geçiştirmeyi planlıyorum.
Bu arada ben de çalışıyorum ama şansıma bu dönem evden çalışıyorum...
[SUP][/SUP]
Ayva,armut,elma bende hiç cnm isteyip yememişimdir.Tek canımın istediği meyve karpuzdur hep benim:)
şimdi bir elma soydum onu yiyorum..senin meslek nedir cnm
Kızlar mrb ben de aranıza yeni katıldım 4+3 haftalık gebeyim çok korkuyorum bişi olacak diye ilk bebeğimi kaybettim ben şimdi elimden geldiği kadar doğru şeyler yapmak için araştırma içindeyim ekmek yemediğinizi okudum bende yemek istemiyorum çünkü şimdiden kilo almaya başladım çok dikkat etmem lazım keseyi ve kalp ataşını ne zaman gördünüz çok meraklıyım ben haftaya kontrole gieceğim 5+3 olacağım haftaya kalp atışını görürmüyüz acaba
Ben akademisyenim...Evde makale yazıyorum şu aralar. Yurtdışından yeni geldik. Oradaki üniversite için çalışıyorum hala. 3 aya ilişkim kesiliyor, Türkiyede ki üniversitelere başvurmaya başlayacağım. ama hamileyken kim bana iş verecek diye de korkuyorum.
Ben akademisyenim...Evde makale yazıyorum şu aralar. Yurtdışından yeni geldik. Oradaki üniversite için çalışıyorum hala. 3 aya ilişkim kesiliyor, Türkiyede ki üniversitelere başvurmaya başlayacağım. ama hamileyken kim bana iş verecek diye de korkuyorum.
canim sen ne is yapiyorsun? ben seni ogretim uyesi olmussundur diye dusunmustum...
anladim canim...gecenlerde patronunuza nasil soylemeyi dusunuyorsunuz diyince ozel bir sirkette calistigini dusundum...
Kırmızı etle benim de aram yok o yüzden genellikle köfte olarak tüketiyorum. Haşlama yiyemem ben. Ya da karnıyarık falan yapıp tüketmeye çalışıyorum. Tavukla balığı da ya fırın poşetinde ya da ızgara tüketmeye çalışıyorum. Bu aralar kızartma yenmesinin uygun olmadığını söyledi Dr. midemiz hassas olduğu için. Zaten kızartma da yemem hiç.Dr bana kuruyemişi ara öğünlere serpiştirmem gerektiğini söyledi. Ama ben çok abartmak istemiyorum kuruyemişi de. Çünkü çok seviyorum.. önüme yarım kilo badem, fındık, leblebi koysalar bitiririm oturup. o yüzden sayıyla ayırıyorum bir tabağa...
Maydonoz korkuma ben de yemiyorum. Onun yerine dereotu ve naneye başladım.
yaa kızlar afiyet olsun bebişlerinize yarasın inşallah..nasıl yiyosunuz ben hiç birşey yiyemiyorum bulantınız yokmu?bende iştah filan yok...sabahtan beri doğrudürüst bişi yemedim 3. ay dolsa da rahatlasam diye bekliyorum..belki düzelir bu iştah bulantı filan....
yaa kızlar afiyet olsun bebişlerinize yarasın inşallah..nasıl yiyosunuz ben hiç birşey yiyemiyorum bulantınız yokmu?bende iştah filan yok...sabahtan beri doğrudürüst bişi yemedim 3. ay dolsa da rahatlasam diye bekliyorum..belki düzelir bu iştah bulantı filan....
Bulantı başlarsa haftaya başlar dedi dr. Henüz bulantım olmadı...
umarım bulantınız olmaz gerçektende çok moral bozucu birşey çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?