2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

işyerinde köfte tavuk yemeklerin içinde et mutlaka geliyor.sorun yapmama gerek yok ozaman...
haftasonuda balık yiyoruz pazar günleri zaten
ben sadece kuruyemiş kuru kayısı süt peynir vs bunları sanırım daha çoğaltmam gerek.meyve pek sevmiyorum meyve yemem gerek.
her sabah artık bi yumurta haşlayayım bende.çok severim

İşe giderken çantana 1 elma, 2 mandalina ve bir avuç kuruyemiş at. kahvaltı ve öğle yemeğinden 2 saat sonra yersin...Dr bana öyle dedi, ama o bilse benim normalde de ne kadar düzenli beslendiğimi... Ben iş yerine hhavuç bile soyup götürürdüm. İnsanlar acıkıp çikolataya saldırınca öğleden sonra ben havucumu, elmamı yerdim...Tamamiyle beslenme alışkanlığı...

ne kadar güzel cnm bilinçli besleniyorsun işte...
ben çikolata,cips falan bu tarz şeyler asla aramam inşallah hamileliktede aşermem.canım çekipte çikolata almışlığım çok nadirdir.
bende artık alıp koyayım burdaki dolaba.çok teşekkür ederimm

Yıllardır ayva yediğimi bilmem, noldu anlamadım ama ayva canım istemeye başladı benim de...Şu ana kadar hep faydalı şeylere aş erdim.. MArul, brokoli, ayva, greyfurt...İlk önce iştahım çok arttı.Protein tabanlı beslenmeye başlayınca iştahım da kapandı..

Son düzenleme:
[SUP][/SUP]
Ayva,armut,elma bende hiç cnm isteyip yememişimdir.Tek canımın istediği meyve karpuzdur hep benim:)
şimdi bir elma soydum onu yiyorum..senin meslek nedir cnm

canim sen ne is yapiyorsun? ben seni ogretim uyesi olmussundur diye dusunmustum...

Kızlar mrb ben de aranıza yeni katıldım 4+3 haftalık gebeyim çok korkuyorum bişi olacak diye ilk bebeğimi kaybettim ben şimdi elimden geldiği kadar doğru şeyler yapmak için araştırma içindeyim ekmek yemediğinizi okudum bende yemek istemiyorum çünkü şimdiden kilo almaya başladım çok dikkat etmem lazım keseyi ve kalp ataşını ne zaman gördünüz çok meraklıyım ben haftaya kontrole gieceğim 5+3 olacağım haftaya kalp atışını görürmüyüz acaba

[SUP][/SUP]

Ayva,armut,elma bende hiç cnm isteyip yememişimdir.Tek canımın istediği meyve karpuzdur hep benim:)
şimdi bir elma soydum onu yiyorum..senin meslek nedir cnm

Ben akademisyenim...Evde makale yazıyorum şu aralar. Yurtdışından yeni geldik. Oradaki üniversite için çalışıyorum hala. 3 aya ilişkim kesiliyor, Türkiyede ki üniversitelere başvurmaya başlayacağım. ama hamileyken kim bana iş verecek diye de korkuyorum.

Ben dün 5+4 tüm. ve ancak keseyi görebildik.kalp atışı için 15 gün sonra gelmelisin dedi dr.
Dr bana ekmek yemek istemiyorsan yeme dedi. Zaten karbonhidrat ihtiyacını badem ve cevizden aldığımı düşünüyorum. İlk üç ay hele çok da önemli değil biliyorsun beslenme. Bir tek folik asit ve süt/yoğurt/peynir tüketimi önemli. Ama ben de kilo konusunda yavaş gitmek istediğimden ilk üç ay protein tabanlı besleneceğim. Ama 4. aydan itibaren istemesem de 1-2 dilim ekmek için zorlamam lazım kendimi...Zaten bebek büyüüdkçe daha çok acıkıyormuşsun.

anladim canim...gecenlerde patronunuza nasil soylemeyi dusunuyorsunuz diyince ozel bir sirkette calistigini dusundum...

Rabbim hayırlı kapılar açar umarım bebeğin sana uğurlu gelir belli hiç belli olmaz..

canim sen ne is yapiyorsun? ben seni ogretim uyesi olmussundur diye dusunmustum...

Yok son 3 ayım.. Eşimin işi nedeniyle döndük türkiyeye yoksa ben daha kalırdım. Söz verdiğim ve bitirmem gerek projeler var. Makalelerimin çoğunu yazdım ama çıkarmam gereken 1 makale daha var, hocama söz vermiştim. Hala yurtdışıyla çalışıyorum. Ondan sonra Türkiyedeki ünivlerde yard. Doç luk bakacağım. Aslında başladım bakmaya ama özel üniv. mi devlet üniv mi kararsızlığı yaşıyorum. Rektörlerle görüşmelerim sürüyor. Özeller çok feci durumda. Devlette bir ikisi olacak gibi ama evime çok çok uzak.

anladim canim...gecenlerde patronunuza nasil soylemeyi dusunuyorsunuz diyince ozel bir sirkette calistigini dusundum...

Yok hocama demedim daha. Hoş biz daha ailelerimize bile söylemedik. Şu riskli dönemi atlatalım dedik. Hocam bana sürekli kongre dayayıp duruyor da. 1 ay sonra stresli bir kongre var. Onu ertelemek istiyorum. HEm uçak yolculuğu, hem bavul taşıma, hem stres.... Dr ertelemene gerek yok dedi ama birsey olursa çok üzüleceğim. O yüzden hocama söylesem mi söylemesem mi ikilemini yaşıyordum. Daha da söylemedim...

yaa kızlar afiyet olsun bebişlerinize yarasın inşallah.. nasıl yiyosunuz ben hiç birşey yiyemiyorum bulantınız yokmu?bende iştah filan yok...sabahtan beri doğrudürüst bişi yemedim 3. ay dolsa da rahatlasam diye bekliyorum..belki düzelir bu iştah bulantı filan....

Bulantı başlarsa haftaya başlar dedi dr. Henüz bulantım olmadı...

Aynen bende bu durumdayim..bulantilarim gecti derken cok kotu yanmalar basladi hic beslenemiyorum

Bende bulantı falan olmadı henüz inşallah böyle gider.Ama daha çok yeni,o yüzden belkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…